انجمن


مشکل در ترجمه افزونه  (۷ نوشته)

  • meisamb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۶

    سلام دوستان
    در ترجمه یک افزونه وقتی میخوام تابع ترجمه رو بین علامت های '' به کار ببرم ایراد میگیره !
    ". __('plugins','shakhes'). "
    این تابع رو جاهای دیگه که استفاده می کنم جواب میده ولی واسه اونجا ایراد میگیره !
    لطفاً راهنمایی کنین!

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۶

    منظورتون چیه؟ الان من درست نمی‌دونم این تابع رو می‌خواین بین یه رشته‌ی بلند به‌کار ببرین یا فقط همین یه کلمه رو می‌خواین ترجمه کنین؟

  • meisamb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۳

    این اولین پلاگینی هست که دارم ترجمه می کنم واسه همین یه کم مشکل دارم.
    واسه ترجمه من همه جا از این

    ". __('plugins','shakhes'). "
    استفاده می کنم.
    ولی برای استفاده از این دستور بین دو علامت 'text' ایراد می گیره!
    آیا باید از تابع دیگری بین این دو علامت '' (کوتیشن) استفاده کنم یا خیر؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۴

    شما جواب سوال بنده رو ندادین٬ می‌شه اون قسمتی رو که می‌خواین ترجمه کنین به‌صورت کامل اینجا بذارین؟

  • meisamb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۰

    برای مثال این قسمت:
    add_menu_page('StatPress', 'StatPress', $mincap, __FILE__, 'iriStatPress');
    من واسه ترجمه این عبارت از به صورت زیر می نویسمش، ولی ایراد می گیره:
    add_menu_page('StatPress', '". __('statpress','statpress'). "', $mincap, __FILE__, 'iriStatPress');
    در فایل .po بجای statpress کلمه آمار رو می گذارم!

    ویا در این قسمت برای widget :
    $options = array('title'=>'Statpress', 'body'=>'Today visits: %visits%');
    به این صورت ترجمه می کنم:
    $options = array('title'=>'". __('statpress','statpress'). "', 'body'=>'Today Visits: %visits%');

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۱

    اینو امتحان کنین:
    add_menu_page('StatPress', __('Statpress','statpress'), $mincap, __FILE__, 'iriStatPress');

    اون " و . که می‌ذارین اضافه‌ست!

    $options = array('title'=>__('Statpress','statpress'), 'body'=>'Today visits: %visits%');

  • meisamb

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۹

    ممنون دوست من
    مشکل حل شد! @},-

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها