انجمن


صفحات سایت  (۷ نوشته)

  • MojiOS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۸

    سلام! پاین سایتم صفحات سایت اینجوریه:
    http://up98.org/upload/server1/01/p/267no8hmdhtq0n17sihv.jpg
    از قالب دانلودها استفاده می کنم و افزونه wp page numbers

    اینم کدهایی که فکر کنم بهش مربوط میشه توی قالب:

    <div class=paginate>
                      <div class=paginate-title></div>
                      <div class=paginate-content>
                        <div id=paginate>
                          <div id='wp_page_numbers'>
    <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    <div style='float: none; clear: both;'></div>
    </div>
    
                        </div>
                      </div>
                      <div class=paginate-footer></div>
                    </div>
                    <div class=clear></div>
                  </div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • MojiOS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷

    کسی کمک نمی کنه؟!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۱

    MojiOS گفت:
    سلام! پاین سایتم صفحات سایت اینجوریه

    سلام دوست عزیز
    چقد پایین سایتت قشنگه!!!!!!!

    مشکلتون چیه؟؟؟؟فک کنم یادت رفته مشکلت رو بگی!

    میخای چیکارش کنی؟؟؟

    موفق باشی@:»

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۶

    اشكال از css هست. احتمالا
    كلاس paginate-content در فايل style بررسي كنيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • MojiOS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۹

    parselearn گفت:
    اشكال از css هست. احتمالا
    كلاس paginate-content در فايل style بررسي كنيد

    .paginate-content {
    	border : 2px solid #EBEDED ;
    	border-width : 0px 2px 0px 2px ;
    	margin : 0px 1px 0 0

    مشکلی داره؟

  • Ʀεƶα

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۱
    تشکر شده: ۵۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۴

    سلام دوست عزیز
    من که مشکلی ندیدم!!!
    دقیقا میخوایید چی کار کنید؟
    ضمنا با این کدی که دادید یک تگ <div/> اضافی هست!

  • MojiOS

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۰

    funia گفت:
    سلام دوست عزیز
    من که مشکلی ندیدم!!!
    دقیقا میخوایید چی کار کنید؟
    ضمنا با این کدی که دادید یک تگ <div/> اضافی هست!

    صفحات سایت به صورت تکه تکه در اومده! یعنی بالا صفحات سایت رو نوشته، بعد جدا شده شماره صفحات، و بعد پایینش دوباره جدا شده. توی عکس دقت کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.