درود؛
دوستان عزیز میخواستم بدونم نتیجه ویترین وردپرس فارسی چه شد!!؟؟ همین، بطور خلاصه!
۷ ماه از تاریخ آخرین مطلب میگذره، میخواستم بدونم چه تصمیماتی اتخاد شده...
با سپاس
درود؛
دوستان عزیز میخواستم بدونم نتیجه ویترین وردپرس فارسی چه شد!!؟؟ همین، بطور خلاصه!
۷ ماه از تاریخ آخرین مطلب میگذره، میخواستم بدونم چه تصمیماتی اتخاد شده...
با سپاس
واقعاً ممنون :)
این موضوع باید در بخش «انتقادها و پیشنهادها» مطرح میشد، نه «دیگر». من وقت نمیکنم همهی موضوعاتی که توی انجمن ایجاد میشه رو رصد کنم، فقط موضوعات بخش انتقادات و پیشنهادات رو همیشه پیگیری میکنم و هرکدوم که لازم باشه جواب میدم.
سیستم ویترین خیلی وقته نوشته شده، ولی بهدلیل اینکه میخواستیم پوستهی کل بخشهای سایت رو یکپارچه کنیم، افتتاحش رو به بعد از این کار موکول کردیم. البته لازم به ذکره که این یکپارچهسازی هیچ تغییری در ظاهر سایت ایجاد نمیکنه و فقط برای خود ما از لحاظ مدیریتی خیلی حائز اهمیت هست. شاید طی هفتهی آینده کار یکپارچهسازی تکمیل بشه.
این موضوع باید در بخش «انتقادها و پیشنهادها» مطرح میشد، نه «دیگر».
انتقال داده شد.
گناهکار عزیز، پوزش بابت محل درج تاپیک، راستش میدونی قضیه اصلی چیه؟ در واقع میشه مشکل گفت به این نکته، مثلاً خود من دوست دارم هرزاگاهی بدونم مدیران وردپرس در حال انجام چه کارایی هستن، یه جایی مثل اخبار بهروز، یا جایی بهتر مثل توییتر، یا جایی بشه که دید و شنید وردپرس پارسی در چه حالیه، اگه باشه خیلی بهتر میشه. اینطوری خیلی بهتر میشه...
در مورد ویترین ممنون... ویترین پروژهی خوبی بوده که از همون ابتدا با استقبال کاربرا مواجه شد. به خاطر همین بنده میخواستم بدونم در چه حالی هست!
در هر صورت ممنون که پاسخ دادی گناهکار عزیز، آرزوی توفیق و شادباش دارم برات