سلام ببخشین من افزونه Google XML Sitemaps روی وردپرسم نصب کردم و همه مراحلو به خوبی پیش بردم ولی وقتی به آدرس نقشه سایتم میرم میگه : برگه ای پیدا نشد میگم ممکن مشکل از پیوند یکتا یا از .htaccess باشه که این صفحه نمایش داده نمیشه ؟
سلام ببخشین من افزونه Google XML Sitemaps روی وردپرسم نصب کردم و همه مراحلو به خوبی پیش بردم ولی وقتی به آدرس نقشه سایتم میرم میگه : برگه ای پیدا نشد میگم ممکن مشکل از پیوند یکتا یا از .htaccess باشه که این صفحه نمایش داده نمیشه ؟
nima08 گفت:
برای راه اندازی اولیه نیاز هست که گزینه rebuild manually رو بزنید تا سایت مپ ساخته بشه.
این گزینه رو زدم ولی نشد ولی فکر کنم اشکال از .htaccess باشه چون وقتی به سایت وارد میشی سایت آدرسش این طوری میشه yoursite.com/wp-admin مینویسه برگه ای پیدا نشد ولی بعد وقتی با این آدرس بازش میکنی yoursite.com/wp-admin/index.php درست میشه و به پیشخوان میره
اگر هاستت لینوکس هست سطح دسترسی فایل .htaccess رو 644 قرار بده و محتویات داخل اون رو به موارد زیر تغییر بده
اگر در root سایت وردپرست را نصب کردی کد زیر:
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
و اگر در ساب دایرکتوری نصب کردی کد زیر
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /subdirectory/
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /subdirectory/index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
پس از ذخیره فایل به پنل وردپرس برو و پیوند یکتا را دوباره دخیره کن
خیلی ممنون مشکل پیشخوان حل شد ولی وقتی به آدرس نقشه سایت میری بازم میگه برگه ای پیدا نشد دیگه باید چه بکنم تادرست بشه ؟
خیلی ممنون بعد از اون که کد فایل .htaccess تغییر دادم یکم بعد درست شد خیلی ممنون از راهنمایی های شما