سلام دوستان
من میخام که اسکرپیت likeman رو نصب کنم.بنظرتون اگه بصورت مجزار و یه وردپرس نصب کنم به سرور فشار نمیاد؟؟
روش دیگه ای هست؟
سلام دوستان
من میخام که اسکرپیت likeman رو نصب کنم.بنظرتون اگه بصورت مجزار و یه وردپرس نصب کنم به سرور فشار نمیاد؟؟
روش دیگه ای هست؟
سلام دوست من ممنون
میدونم بهتره ولی منظورم اینه که شبکه ایجاد کنم یا بصورت جداگانه و ومدیریت مجزا؟؟؟
omid0098 گفت:
سلام دوست من ممنون
میدونم بهتره ولی منظورم اینه که شبکه ایجاد کنم یا بصورت جداگانه و ومدیریت مجزا؟؟؟
سلام دوست عزیز
فکر کنم اشتباه متوجه شدی.
چون اسکریپت ربطی به وردپرس نداره و جداگانه روی هاست آپلود و نصب میشه.
موفق باشید :)
سلام داداش
ممنون از جوابت .
پس من نمیدونم چی به چیه.من میخام مثلا اسکرپیت تبادل لینک و ... رو هر کدوم توی یک ساب دومین نصب کنم.یعنی لازم نیست که وردپرس رو نصب کنم؟؟؟
میشه یه راهنمایی کوچیک کنید.
یه دنیا ممنون
سلام دوست من
اول يه سابدومين ميسازي ، بعد تو پوشه سابدومينت اسكريپت رو آپلود ميكني و از حالت فشرده خارج ميكني حالا اگه نياز به ديتابيس داشت تنظيمات رو داخلش وارد ميكني
ولي اسكريپت لينكمن نيازي به ديتابيس نداره
همين ، به وردپرس هم ربطي نداره
موفق باشيد :(
بابا دمت گرم گل کاشنی !!!!!!
قربون دستت ...
حالا مثلا اگه بخوام لینک رو حذف یا اضاف کنم از کجا؟؟
قربون مرامتتتتتتتتتتتتتت
حالا مثلا سایت پیچک داد نت رو دیدی مثلا اسکرپیت چک کردن پیچ رنگ رو گذاشته توی صفحه ی سایتش
اونجور چطور میشه؟؟؟؟؟؟
قربون دستت
براي چك كردن پيج رنك بايد اسكريپتشو از سايتهاي دانلود اسكريپت بگيري!
براي اضافه يا حذف لينك جلوي آدرس سابدومين دايركتوري لينكت admin.php را بنويس و به پنل كاربري برو!
موفق باشيد :)
داداش اگه اون سوالم رو هم جواب بدی خوبه....
هر دوتا شو كه جواب دادم!
براي مديريت لينكها بايد به پنل ادمين بري و براي پيج رنك چكر مثل پيچك اسكريپت چك كردن پيج رنك رو دانلود كني
موفق باشيد :)
داداش کارت 20 بیسته
ولی من مثلا یه برگه بازم که اسکرپیتی رو که آپلود کردم توی یه برگه بذارم و توی قالب اصلی سایتم.
نه قالب جدا
مثل pichak.net