انجمن


ساخت صفحه ی ثبت نام و ورود  (۱۸ نوشته)

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۴

    سلام دوستان عزیز
    بخدا ساعت 4 تا حالا هم توی انجمن و هم توی گوگل سرچ کردم ولی اصلا ندونستم چی به چیه!
    من میخوام مثلا یه برگه با نام http://www.mydomin.org/register بسازم و توی اون یه فرم ثبت نام بذارم.
    چطور این کار رو انجام بدم.
    اگه راهنماییم کنین بسازم یه دنیا نوکریتون رو میکنم.

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۵

    دادا بهت پیشنهاد اینو نمی‌دم که این کار رو بکنی. بهترین و سریع‌ترین راه هم برای تو و هم برای کاربر اینه که از این افزونه که فارسی هم هست استفاده کنی. ای‌جکسیژه و خیلی هم خوشمزه همچنین سریع و این امکان رو داره که همونجا کاربر پسورد خودش رو انتخاب کنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۴

    سلام داداش
    معلوم نیست که چطوریه!
    میشه من رمز و پسوردم رو بدمت برام درست کنی؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۵

    چه مشکلی داره؟ (شرمنده‌م. توبه کردم دیگه تو ادمین کسی نرم...!)

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۳

    دادا کارت 20 بیست
    ولی بعد از نصب افزونه 3 لینک میاد توی تنظیمات که هرکدوم یه قسمت میره!

    خودت یه تستی می کنی؟

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۷

    تنظیمات نداره این افزونه. اونا فقط برای تماس با سازنده‌س. کارت راه افتاد؟ باکس رجیستر باز میشه الان؟

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۴

    داداش عزیزم ؛ سلام
    من افزونه رو نصب می کنم ولی هیچ تنظیمات و ... نداره.
    برای نمایش باکس چیکار کنم؟

    داداش اگه کمکم کنی یه دنیا دعات می کنیم.

    بازم ممنون

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۹

    تو قالبت لینک ثبت نام که ا تابع wp_register() فراخوانی میشه رو شما این رو اضافه کن:
    ?axcoto-register-modal

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۳

    سلام دادا
    ممنون که وقت میذاری.

    برای ثبت نام با این افزونه دیگه نیازی به regester plus و ... نیست؟
    نگاه ؛ من این افزونه رو که فعال کردم چیکار کنم؟

    قربون مرامت

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۴

    نه نیازی به اون افزونه نیست. بعد از اینکه فعالش کردی، تو قالبت ببین کجا اون تابع فراخوانی شده اون چیزی که کفتم رو اضافه کن بهش. تمام...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵

    7i7GRiFFiN عزیزم
    من افزونه رو فعال می کنم ولی هیچ تابعی فراخوانی نشده!
    توی کدوم فایل قالب دنبال تابع فراخوانی بگردم.

    بازم دمت گرم
    منتظرم

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۹

    امید جان اون تابع ربطی به افزونه نداره! اون تابع لینک ثبت نام میسازه فقط!
    اصلن تو قالبت لینک ثبت نام هست؟ اگه هست تو اون پرونده‌ی اون قسمت دنبال اون تابع بگرد. اگر تو ستون کناری خب تو sidebar.php اگر پانوشت footer.php و ...
    اگر نیست خب ابزارک اطلاعات رو فعال کن!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۳

    عزیز دلم شرمنده هی مزاحم میشم
    فک نکنم باشه چون نگذاشتم.
    راستی قالبم نه ابزارک داره و نه فهرست.
    چطور تابع لینک ثبت نام رو بسازم؟کدی هست؟
    بخدا خیلی احتیاج دارم.

    هرجور میتونی کمکم کن که بدجور لازم دارمش.

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۸

    یادمه این کد رو یه جا دیگه هم داده بودم. یه بلوک بساز تو سایدبار بعد این کد رو توش بزار

    <?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
    
    		<?php if ( $user_ID ) : ?>
    
    		<h3 class="widget-title">تابلوی فرمان</h3>
    
    			<center>سلام <strong><?php echo $user_identity ?></strong> عزیز</center>
    
    			<ul>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">پیشخوان</a></li>
    
    				<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">نوشته‌ی تازه</a></li>
    
    				<?php endif // $user_level >= 1 ?>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">شناسنامه</a></li>
    
    				<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php echo urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']) ?>">بیرون رفتن</a></li>
    
    			</ul>
    
    		<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
    
    		<h3 class="widget-title">تابلوی ورود</h3>
    
    			<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
    
    				<label for="log">شناسه <input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" /></label><br />
    
    				<label for="pwd">گذرواژه <input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /></label><br />
    
    				<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" />
    
    				<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> مرا بخاطر بسپار</label><br />
    
    				<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
    
    			</form>
    
    			</li>
    
    			<li><a class="axcoto-register-modal" href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=register">نام‌نویسی</a></li>
    
    			<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">بازیابی گذرواژه</a></li>
    
    		</ul>
    
    		<?php endif // get_option('users_can_register') ?>
    </li>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۲

    سلام داداش
    من یه بلوک سمت راست بلاگم ساختم و کد رو گذاشتم توش ولی بخدا هیچی نیومد!
    نمیدونم مشکل از کجاست؟

    اگه راهه دیگه ای هست بهم بگو.

    ممنون از لطفت

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    برام ایمیل کن اطلاعات ادمین رو. همین اسم روی جیمیل

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

    سلام داداش
    برات فرستادم.
    اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    قربون دستت

  • amirsaam

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵۵
    تشکر شده: ۵۸۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۹

    برادر من این‌که ادمینت از سی‌پنل پسورد داره. پسوردش رو نمی‌دی؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.