انجمن


ویژگی ای خاص برای نوشته های دسته ای خاص  (۸ نوشته)

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۸

    فرض کنید که من در وبلاگم دسته ای به نام "عکاسی" دارم (photography). می خوام وقتی نوشته ای تو این دسته فرستادم، در صفحه اول کنارش مثلا یک علامت ستاره بیاد (و یا هر ویژگی دیگه ای.) خودم اینو نوشتم، ولی مشکل داره:

    <?php } elseif ( in_category (photography) )
    {
    ?>
    <img src=".../star.png" />

    به عنوان مثال همچین چیزی می خوام بسازم.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۴

    شرطتون اشتباه است. شيوه صحيح:

    if ( in_category( 'pachyderms' )) {
    	// They have long trunks...
    } elseif ( in_category( array( 'Tropical Birds', 'small-mammals' ) )) {
    	// They are warm-blooded...
    } elseif ( in_category( 52 )) {
    	// ....
    } else {
    	// & c.
    }
  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲

    خیر، من همچین چیزی نمی خوام. من این شرط رو فقط برای یک دسته گذاشتم و نیازی به elseif که برای دیگر دسته ها به کار میره ندارم. این کار نمی کنه.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۲

    منظورم چيز ديگري بود. شما بايد نام دسته را در كوتيشن قرار دهيد

    if ( in_category( 'photography' )) {
    	echo '<img src=".../star.png" />';
    }
  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۷

    متاسفانه خیر. اینطوری شد.

    // در ضمن برای in_category نیازی به کوتیشن نیست.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۷

    شما تگ php را قرار نداديد

    <?php
    ...
    ?>

    بهتره مستندات را مطالعه كنيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    فرزاد
  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۷

    خب، کلیتش درست شد. فقط مونده یک موردی و اون چطور دقیقا در جای دلخواهم قرار بدمش؟ الان اگه نگاه کنید صفحه وبلاگ رو، آیکون دقیقا تو جای دلخواهم نیست. محل قرار گیری کد رو عوض کنم یا از CSS کمک بگیرم؟

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۹

    مشکل حل شد.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها