mazdakam گفت:
بهتر نیست تغییرات رو تو این صفحه هم اعمال کنمد و این صفحه رو مرتب کنیم؟ الان ویکی اوضاعش زیاد خوب نیست. کار یک نفر هم نیست درست کردنش...
این صفحه و حتی این موضوع و هر چیزی که ما خودمون بخواهیم هرجایی ایندکسش کنیم کار اشتباهی هستش که من قبلا در موردش صحبت کردم
ما باید یک فرمی درست کنیم خیلی ساده و هر کسی خواست بیاد و خودش و وبلاگش رو معرفی کنه این کاری که تو ویکی بنویسیم و نمیٔونم این}ا موضوع باز کنیم ... اصلا جوابگو نیستش و می]ابه بعد از مدتی و هر دوتاش ایراد داره
ما یک صفحهای می خ\واهیم که حالت دستهبندی داشته باشه موضوعی و برای سایتها و اجازه بده به کاربران که خودشون رو معرفی کنند
ببینید بچه ها، من معمولا وقتی بحث ها خوب پیش می ره، اظهار نظر نمی کنم ... ولی حالا یه سو تفاهم پیش اومده که باید توضیح بدم :
ما اصولا دو بخش جدا داریم که به معرفی وبلاگ ها و وبسایت های مبتنی بر وردپرس می پردازند. یکی وبلاگ ها وب سایت های معروف و یکی هم جایی که کاربرا می آن و خودشون سایتشون رو ثبت می کنند.
من منظورم بخش اول بود، دلیل وجود این بخش هم اینه که با معرفی بزرگانی که از وردپرس استفاده می کنند، به دیگران قدرت وردپرس رو نشون بدیم : مثل این (خیلی رسمی) و این (نیمه رسمی - مت)
در مورد دومی هم، خود وردپرس چیزی به صورت رسمی نداره ولی آقای ستاری یکیش رو اوایل ایجاد کرده بود و خودش با ردگیری پینگ ها به روزش می کرد. (اینم آدرسش)
من کلا منظورم اینه که اونایی که معروفن رو به صورت دستی و موضوعی لیست کنیم که یک مرجع بشن. در مورد دومی هم خیلی کار سختی نیست. ۲ تا راه به ذهنم می رسه ...
اولی همونیه که مزدک می گه، یعنی یه جایی درست کنیم که ملت بیان وبلاگ / وبسایتشون رو معرفی کنند. می تونیم بهشون امکان بدیم که موقع معرفی حتی چند خطم در مورد وردپرس و تجربه خودشون بنویسن. می شه حتی بیشتر هم بزرگش کرده ...
راه دوم هم اینه که تو پلاگین نسخه بعدی یه تگ head اضافه کنیم یه روبات ساده برای پیدا کردن سایت ها بنویسیم و یا یه کار کثیف تر اینه که یه عکس کوچیک یه جا تو پکیج بگذاریم که از رو سایت ما لود می شه و بعد هم پشتش چند خط پی اچ پی رو سرور که مبدا رو پیدا کنیم. !!! (ایده های آخر شبه!) :P