حمید
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۱
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۷
1 - اصلا این که ما چه مدت بعد از افتتاح سایت باید منتظر باشیم تا پیج رنک واقعی مون اعلام بشه ؟ حتی 0 یا 1 ! همین طور الکسا ! چه مدت باید صبر کنیم تا رتبه واقعی مون رو بهمون بگه ! ( آخه الکسای من دیروز 21 میلیون بود امروز شده 2 میلیون ! )
2 - وقتی من خودم از طریق قسمت برچسب ها , برچسب ها رو می نویسم ,لازم نیست که از طریق all in one seo pack هم برچسب بزنم !؟
3 - این که تصاویری که در سایتمون آپ بشه یا نه , توی رتبه گوگل و الکسامون تاثیر داره !؟ این موضوع خیلی برام مهم شده اخیرا
با تشکر فراوان !
تالار
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲۹
#
۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۰
1- مشخص نمیکنه. ولی اگه عجله داری بهتره سایتت رو چند صفحه لینک بدی. در مورد الکسا هم اون رنک ابتدایی مهم نیست و پارامترهای زیادی برای بالارفتن اون هست ..
2- میتونی تو تنظیمات افزونه بگی که برچسب ها رو جزء کیورد صفحاتت بگذاره
3- بله. هم از نظر گوگل تاثیر گذار خواهد بود . از نظر الکسا هم بی تاثیر نیست. مثلا اگه کسی فقط عکس رو view کنه الکسا بر اساس url رنک میده و شما کمک کردی به سایت میزبان عکس .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
حمید
علی سجاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۶۳
#
۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۵
باسلام
آپدیت پیچ رنک های گوگل معمولا هر 3 ماه یا هر 6 ماه صورت میگرد
که بر طبق تعداد لینک های که سایت های دیگه به شما دادند ؛ ناب بودن مطالب و طراحی درست سایت و .... عددی از 1 تا 10 داده میشه ( رنکی که گوگل میده بر اساس بازدید نمیده)
و آلکسا هم معمولا هر 1 روز آپدیت میشه (مثلا ماله من هرروز 1 هزار پایین میاد) و هر 1 ماه کلمات کلیدی و بقیه رو آپدیت میکنه (و رنک آلکسا بر اساس آی پی است)
موفق باشید...!
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
R - حمید