میخواستم بدون ایا خود وردپرس دستوری داره که در پوسته قرار بدهیم و اخرین (مثلا ۵ نظر اخر و ۵ نوشته اخر ) نظرات و مطالب را نمایش بده
ضمنا من از افزونه نمیخواهم استفاده کنم
میخواستم بدون ایا خود وردپرس دستوری داره که در پوسته قرار بدهیم و اخرین (مثلا ۵ نظر اخر و ۵ نوشته اخر ) نظرات و مطالب را نمایش بده
کیست که ما را یاری کند ؟
برای نمایش آخرین نوشتهها که قبلن توی همین انجمن گفتیم دستورش رو٬ اما برای نشون دادن آخرین دیدگاهها بهصورت توکار یه «تابع آماده» وجود نداره و معمولن همه از افزونهی get recent commments استفاده میکنن.
zxo003 گفت:
برای نشون دادن ۵ نظر آخر به همراه خلاصه ای از نظرات بدون استفاده از افزونه می تونید از دستورات زیر استفاده کنید :
<?php
global $wpdb;
$amount = 5;
$src_length=60;
$query = $wpdb->get_results("SELECT comment_author_url,SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt, comment_author, comment_content FROM $wpdb->comments WHERE comment_approved = '1' ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $amount");
$result = array();
echo "<div dir=\"rtl\">";
foreach ((array)$query as $comment)
{
$author = htmlspecialchars($comment->comment_author);
$authorURL = htmlspecialchars($comment->comment_author_url);
echo "<a href=\"$authorURL\"><b>$author</b></a> : ";
echo "$comment->com_excerpt ...<br>";
echo "<br>";
}
echo "</div>";
?>
http://forum.wp-persian.com/topic/1486?replies=9
دست شما درد نکند آقا بهروز :-) :-) :-)
برای مطلب چی ؟
من فورم گشتم اما چیزی پیدا نکردم :| :|
برای نمایش ۱۰ مطلب آخر میتونین از تابع آمادهی زیر استفاده کنین:
<?php get_archives('postbypost',10) ?>
بهروز جان ممنون از همکاریتون :)
دست شما درد نکنه گناهکار عزیز- همیشه ما را شرمنده میکنی @},- @},- @},-
zxo003 گفت :
دست شما درد نکند آقا بهروز ...
Gonahkar گفت:
بهروز جان ممنون از همکاریتون :)
@},- @},-
<?php get_archives('postbypost',10) ?>
این کد فقط ده پست آخر (از هر دسته يك پست ) را ليست مي كنه آيا راهي وجود نداره كه 1 پست آخر از يك دسته را نشان بده بعد 10 پست بعدي از همان دسته را زير همان پست ليست كنه ؟
:-?
منظورم از اينكه يك پست آخر از هر دسته را نمايش بده اينه كه تيتر پست با متن كامل آخرين پست نمايش داده بشه بعد 10 پست بعدي از همان دسته فقط ليست بشه
کاربر محترم tork
یک مشکل رو در چند موضوع متفاوت مطرح نکنین.
این مشکل شما هم قبلن در انجمن مطرح شده باید جستجو کنین.