انجمن


عدم نمایش سایت با اینترنت اکس‍پلورر  (۸ نوشته)

  • hadik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۵ تیر ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۱

    سلام
    من سايتم با فايرفاكس كاملا با مياد و مشكلي ندارم اما نمي دونم چرا با IE مشكل داره و فقط عنوان اخرين مطلبم رو نمايش مي ده .من از دو شهر مختلف سايت رو امتحان كردم و لي بازم نمايش داده نمي شه .حتي قالبش رو هم عوض كردم ولي باز هم تغييري نكرد. لطفا راهنمايي كنيد.
    آدرس سايت

  • http://www.shahidvahid.com
  • hadik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۶ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۳

    آقا كسي نيست مشكل منو حل كنه .
    من فقط با صفحه اول سايتم مشكل دارم. صفحه اول سايت من با IE بالا نمياد ولي با مرورگرهاي ديگه بالاي مياد. جالبه برگهاي ديگر سايتم به صورت تمام لود مي شوند ولي صفحه اول فقط تيتر آخريم مطلب رو نمايش ميده.
    لطفا كمك كنيد.

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۶

    بابا درسته كه سايتت. :-?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۲

    منم میگم درسته رایانت مشکل داره :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? ;-)

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    شايد قالبشو عوض كرده خوب!

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۸

    آقا كسي نيست مشكل منو حل كنه .
    من فقط با صفحه اول سايتم مشكل دارم. صفحه اول سايت من با IE بالا نمياد ولي با مرورگرهاي ديگه بالاي مياد. جالبه برگهاي ديگر سايتم به صورت تمام لود مي شوند ولي صفحه اول فقط تيتر آخريم مطلب رو نمايش ميده.
    لطفا كمك كنيد.

    نه مثل اینکه به حرفش دقت نکردی رایانش اساسی مشکل داره ! :)) :)) :-?

  • hadik

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۹

    سلام
    دوست عزيز رايانه من مشكل ندارد.من خودم مشكل خودم رو حل كردم.
    من قبلا كه با جوملا كار مي كردم عين همين اتفاق برام افتاد راه درمانش هم اين بود كه من در متن هام چون از فاصله هاي زيادي استفاده كرده بودم اين مشكل پيش اومد الان اون متن ها رو ويرايش كردم و مشكلم حل شد.
    در ضمن دوستان عزيز من سايت رو از روي چند كامپيوتر مختلف با isp هاي مختلف تست كردم ولي سايتم با IE بالا نيومد بهر حال مشكل حل شد.

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۰

    ببخشید سوء تفاهم شد :| :D :D ;-)

  • درباره‌ی این موضوع



    برچسب‌ها