دوستان یه سوال خواهشا" از نطری علمی جواب بدین نه طرفداری!میخواستم بدونم دروپال و وردپرس از نظر ساخت یه سایت خبری در یک سطح هستن؟ فشاری که دروپال میاره با وردپرس یکی هسته؟
دوستان یه سوال خواهشا" از نطری علمی جواب بدین نه طرفداری!میخواستم بدونم دروپال و وردپرس از نظر ساخت یه سایت خبری در یک سطح هستن؟ فشاری که دروپال میاره با وردپرس یکی هسته؟
چیشد کسی راهنمایی نمیکنه؟
دوستان یه نفر پیدا میشه که تجربه کار باهسته وردپرس و دروپال داره بگه هسته کدوم سنگینه ؟وردپرس یا دروپال همین
از وردپرس برای وبلاگ و سایت های کوچک (منظور از کوچک نوع خدماتی که در سایت داده میشود) استفاده میشه
دروپال نسبت به وردپرس سنگین تره
یعنی برای یه سایت خبری با امکانات کم که توسط خود وردپرس محیا میشه بهتر این سایت خبری با وردپرس زده بشه یا دروپال؟
خب معلومه، وردپرس مناسب تره.
elyas گفت:
دوستان یه نفر پیدا میشه که تجربه کار باهسته وردپرس و دروپال داره بگه هسته کدوم سنگینه ؟وردپرس یا دروپال همین
وردپرس سنگینتره
در صورتی که هدف یک وبسایت خبری کوچیک باشه وردپرس بهتره چون کوچکتر و ساده تره و مدیریتش آسونتره. اما هدف اگر وبسایت حرفهای خبری هست نیاز به یک سیستم اختصاصی هست و البته میشه از دروپال هم استفاده کرد. من هم با وردپرس و هم دروپال آشنا هستم. دروپال سیستم بزرگ و پیچیدهای داره چون ابزار مدیریت سایت هست، وردپرس قابلیت مدیریت سایت رو داره ولی ذاتا برای مدیریت کارهای کوچک و حد اکثر متوسط ساخته شده. البته وردپرس اگر میزبان مناسبی داشته باشه میتونه جوابگوی بازدید بالا باشه من شخصا سایتهای با بازدید روزانه +150000 که با وردپرس بودن رو هم دیدم. به هر حال انتخاب با شماست. و تصمیم گیرنده شمایی و من فقط خلاصه ای از چیزهایی که میدونستم گفتم. موفق باشید.