انجمن


مشکل در پوسته ی پرسونال  (۱۶ نوشته)

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۵

    دوستان عزیز این پوسته در بخش پوسته ها ی همین سایت است . یک فایل داره که گفته با بنر عوض کنید وقتی ه م عوض می کنی هیچ اتفاقی نمی افته ! کمک کنید ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( :-( :-( :-( :-( :? :? :? :? :? :?

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۷

    بيشتر توضيح بده.كدوم پوسته؟

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۰

    اینم لینکش
    http://themes.wp-persian.com/personal/

  • taktemp

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۰

    خوب . حالا منظورت چيه گفته يه فايل با بنر عوض كنين هيچ اتفاقي نمي افته ! :-?

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۸

    نه توی فایل تکست گفته با بنر عوض کنید :))

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۳

    اینجا یکی نمیتونه جواب من رو بده ؟

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ تیر ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۹

    دوستان عزیزم : نوید جان علی جان و ... شما نمی توانید مشکل مرا حل کنید ؟؟؟؟//// :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۰

    لطفا در استفاده از شکلک ها رعایت انجمن رو بکنید. در صورت تکرار موضوع بسته می شه ....

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۰

    سلام
    Placing a banner in the ads-468x60.php file will force it to appear between the first and second posts

    آدرس یه بنر 468x60 رو تو فایل ads-468x60.php قرار بدین تا بین پست اول و دومتون نشون داده بشه.
    <div class="ads-468x60">
    <!-- replace me with a banner -->
    </div>
    البته منم امتحان کردم چیزی نشون نداد. در کل فکر نکنم این صفحه فراخوانی نمیشه. باید منتظر جواب حرفه ای ها بمونین.
    کاش یه مقدار پستتون رو گویاتر بدین. @},-

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ تیر ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۴

    این بنر رو کجا می خواین نشون بدید ؟‌عکسه چیه ... چه کدی رو اونجا قرار می دید ؟

    شما اگه گویاتر به جای این شکلک ها سوال بپرسید مطمئنن جواب ها واضح تر می شه ... :-)

  • reza1022

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۴

    سلام
    منم هر کاری کردم نتونستم این بنر رو نمایش بدم.
    این پوسته یه فایل داره به اسم ads-468x60.php که در قسمت ویرایش پوسته قابل دسترسیه.
    بعد توی readme.txt داخل پوشه قالب توضیح داده که اگر داخل اون فایل یک کد بنر (عکس) قرار بدی بین دوتا پست نمایش داده میشه.
    ولی تا الان مثل اینکه هر کس از دوستان اینکارو کرده نمایش داده نشده
    کسی میتونه بگه چرا؟ و چکار باید کرد؟

    البته من یه مشکل دیگه هم هم دارم. من سعی کردم به جای اون فایل بالایی از طریق کد زیر یه سری بنر تصادفی توی قالبم جاسازی کنم ولی بازم نشد:

    <?
       $quoteFile = "ads.txt";  //File holding qoutes
    
       $fp = fopen($quoteFile, "r");   //Opens file for read
       $content = fread($fp, filesize($quoteFile));
       $quotes = explode("\n",$content);   //Put quotes into array
       fclose($fp);   //Close the file
    
       srand((double)microtime()*1000000);  // randomize
       $index = (rand(1, sizeof($quotes)) - 1); //Pick random qoute
    
       echo $quotes[$index]; //Print quote to screen
    ?>

    این کد رو داخل فایل index.php قالب قبل از have_post گذاشتم و بعدش هم گذاشتم اما هیچ کدوم نشد؟!
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    وقتی این کد رو داخل ی فایل پی اچ پی مجزا ذخیره و اجرا میکنم جواب میده ولی داخل قالب جواب نمیده. در واقع نمیدونم کجا باید بذارمش که اجرا بشه.
    در ضمن نیاز به یه فایل هم داره که آدرس بنرها توشه اونو هم توی شاخه نصب هم توی شاخه قالب گذاشتم بازم نشد!

  • reza1022

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۷

    ای بابا، کسی نیست جواب بده؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۰

    اگه ميخواين بين پست ها بنر تصادفي نمايش بديد چرا اينقدر خودتون رو اذيت ميكنين
    يكي از دوستان اينجا كدي رو قرار داده كه من براي شما ميزارم

    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!-- Begin
    var how_many_ads = 4;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var ad = sec % how_many_ads;
    ad += 1;
    
    if (ad==1) {
    banner=" ";
    link="";
    width="140";
    height="218";
    }
    
    if (ad==2) {
    banner=" ";
    link=" ";
    width="140";
    height="218";
    }
    
    if (ad==3) {
    banner=" ";
    link=" ";
    width="140";
    height="218";
    }
    
    if (ad==4) {
    banner=" ";
    link=" ";
    width="140";
    height="218";
    }
    
    document.write('<center>');
    document.write('<a target=blank href=' + link + '>');
    document.write('<img src=\"' + banner + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('alt=\"' + link + '\" border=0>');
    document.write('</a></center>');
    // End -->
    </SCRIPT>
    
    <!-- End Code  -->

    در قسمت banner آدرس عكس و در قسمت link هم لينك رو بزاريد
    اندازه هم كه ميتونين تغيير بديد
    خلاص

  • reza1022

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۱

    ممنون از پاسخ تون. این اذیت شدن به خاطر اینه که بتونیم یه لیست از آدرس عکس ها رو توی یه فایل داشته باشیم و کد اصلیش ثابت بمونه و مثل کدی که شما نوشتی به ازای هر تصویر کدها تکرار نشه بلکه بره از توی یه فایل بخونه
    برای پست ها این کد رو کجا باید بذارم؟ و اگر داخل یه پیج (صفحه) خاص بخوام کد رو بذارم چیکار کنم؟

  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۰

    فكر ميكنم بتونين با php فراخواني كنيد فايل مورد نظر رو

    يك فايل php درست كنيد و تمامي آدرس ها و لينك ها رو درون اون قرار بديد.
    بعد بجاي اون 4 تا آدرس بزاريد

    <?php include ('ads.php'); ?>

    تست كنيد خبر بديد

  • reza1022

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۲

    دستت درد نکنه. خوب و درست کار کرد.

    فقط الان میخوام داخل یه پست وسط متن این تبلیغ های تصادفی رو بذارم. باید چی کار کنم؟
    چون کدها رو داخل متن کپی پیست کردم اما نشون نمیده.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها