سلام.من افزونه رجیستر پلاس برای عضوگیری نصب کردم تو منو تنظیماتم هستش ولی تو ابزارکم میرم که تو سایت بذارمش نیست .یعنی اصلا تو صفحه ابزارکم نیست!چی کار کنم؟ کمکممم کنید خواهشا
سلام.من افزونه رجیستر پلاس برای عضوگیری نصب کردم تو منو تنظیماتم هستش ولی تو ابزارکم میرم که تو سایت بذارمش نیست .یعنی اصلا تو صفحه ابزارکم نیست!چی کار کنم؟ کمکممم کنید خواهشا
hadi7033 گفت:
سلام دوست عزیز
میزبان هاستت کدوم سایته؟؟؟
این طور مشکل راجب ثبت نام تا دیدم زیاده
خوده منم تقریبا همین مشکلو دارم ، هر کاری کردم درست نشدش ، به ساپورتر های هاستم اطلاع دادم پیگیر شن
btabir گفت:
سلام دوست عزیز
میزبان هاستت کدوم سایته؟؟؟
این طور مشکل راجب ثبت نام تا دیدم زیاده
خوده منم تقریبا همین مشکلو دارم ، هر کاری کردم درست نشدش ، به ساپورتر های هاستم اطلاع دادم پیگیر شن
cpanele az saite p30hostingam gerftam har afzonei nasb mikonam doroste joz in.dasti safe ozviat sakhtam ama karbar mire ozv beshe mige emali baraye shoma havi kode taeed ferstade shod ama hich emaili nemire! chikar konam age mitoni komakam kon
hadi7033 عزیز: پستها باید به زبان و حروف فارسی نوشته شوند. هر گونه پستی که به صورت انگلیش یا فینگلیس نوشته شوند ، حذف خواهد شد!