من کدارو تغییر میدم اما اونجا دکمه ای نداره که من این کدایی رو که تغییر دادم ثبت کنه باید چیکار کنم
لطفا یکی کمک کنه
من کدارو تغییر میدم اما اونجا دکمه ای نداره که من این کدایی رو که تغییر دادم ثبت کنه باید چیکار کنم
لطفا یکی کمک کنه
دلیلش این هست که پوشه ها و فایل های مربوطه دارای مجوز لازم جهت نوشتن تغییرات نیستند و شما باید مجوز های دسترسی رو بهشون اعطا کنید. از کنترل پنل هاستتون یا برنامه های FTP می تونید فایل های مربوطه رو قابل نوشتن کنید.
http://codex.wp-persian.com/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d9%87%d8%a7/
من الان باید چه جوری مجوز وارد کنم اخه میخوام واسه سایتم انجمن بزارم کدارو جای اصلیش میزارم اما دکمه برای قبول کدا نیست تا کدا ثبت بشه اگه میشه نحوه ی گذاشتن مجوز بگید تا راحت کار کنم من با نرم افزار ftp filezilla کار میکنم.
یعنی کسی نیست که بگه دقیقا چیکار کنم الان سایتم همینجوری رو هوا لطفا کمک کنید
harry1 گفت:
یعنی کسی نیست که بگه دقیقا چیکار کنم الان سایتم همینجوری رو هوا لطفا کمک کنید
با اف تی پی وارد شو ، Permissions پوشه قالب رو همونجوری که خود وردپرس گفته روی 666 بزار
اگه نتونستی توی یاهو پی ام بده برات انجام بدم web_elimiz
abdilar گفت:
با اف تی پی وارد شو ، Permissions پوشه قالب رو همونجوری که خود وردپرس گفته روی 666 بزار
اگه نتونستی توی یاهو پی ام بده برات انجام بدم web_elimiz
lمن این کاریو که گفتید انجام دادم ام وقتی میزارم روی دست رسی 666 میگه پیغام خطا میده و ساتم بالا نمیاره وقتی دوباره میزارم روی 755 خود قالب بالا میاد شمارو هم اد کردم
دوست عزیز سطح دسترسی فایل مورد نظرت رو به 666 تغییر بده
NESTED گفت:
دوست عزیز سطح دسترسی فایل مورد نظرت رو به 666 تغییر بده
تشکر از این که کمک کردید کارم حل شد مرسی