انجمن


تغییر فونت  (۱۹ نوشته)

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۶

    دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم !!!!!!!!!!!

    من تو یه قالب از تکنیک تغییر فونت قالب استفاده کردم و روی هر چهار مرورگر ie _ opera - fiirefox- chrome

    کاملا جواب داد ولی الان همون کد ها رو رو یه قالب دیگه استفاده کردم که در opera - chrome
    جواب داد اما در ie و firefox جواب نداد !!!!!!!!!!!

    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ............ ممنون میشم کمکم کنید ............

  • ایــ افــ دانلود

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۵۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۴

    url صفحه مورد نظر رو درج کنید , تا مشکلتون رو پیگیری کنیم ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷

    http://www.shopage.ir/reza

    این آدرسش هستش فقط اینکه بگم احتمالا چند روزه دیگه اشتراک هاستم تمام میشه وسایت دان میشه
    و الان خودم رو لوکال هاست روش کار میکنم

    راستی قالب هم خارجی بوده خودم فارسیش کردم گفتم اینو بگم شاید کمک کنه .....

    مرسی

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۸

    دوست عزیز میشه بفرمایین چه استایلی ( یا همون ترفندی ) رو در کجا به کار بردی برای نمایش فونتهای خاص ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    titup25
  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

    @font-face {
    font-family: joharfont;
    src: url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.eot") format('eot'), /* IE6–8 */
    url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.woff") format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.ttf") format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

    }

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۸

    titup25 گفت:
    @font-face {
    font-family: joharfont;
    src: url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.eot") format('eot'), /* IE6–8 */
    url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.woff") format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url("http://shopage.ir/reza/wp-content/themes/TheSource/fonts/KoodakBold.ttf") format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

    }

    اینو تو style.css گذاشتم

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۹

    لطفا یکی کمک کنه........................

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۱

    چرا هیچ کس نیست که به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۹

    فونت های سری B با مرورگرها مشکل دارن. یعنی استاندارد برای نمایش در مرورگرهای جدید نیستن.

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۸

    man4toman گفت:
    فونت های سری B با مرورگرها مشکل دارن. یعنی استاندارد برای نمایش در مرورگرهای جدید نیستن.

    آخه نمیشه که من خودم از همین تکنیک تو یه قالب دیگه استفاده کردم ولی جواب داده . . .

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۴

    در ضمن الان سایت
    http://1pezeshk.com/
    داره از این فونت استفاده میکنه و مشکلی هم نداره.........

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۶

    شاید توی استایل قالبتون در کلاسی دیگه برای نوع فونتهای قالب دستوری دیگه اجرا شده که نیمگذاره فونت استایل شما اجرا بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    titup25
  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰

    NESTED گفت:
    شاید توی استایل قالبتون در کلاسی دیگه برای نوع فونتهای قالب دستوری دیگه اجرا شده که نیمگذاره فونت استایل شما اجرا بشه

    من که چیزی ندیدم اما اگر اینطور هم باشه پس چرا تو opera va chrome انطوری نیست؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

    اگر منظورتون فونت پست تایتلهای ساین یک پزشک هست باید بگم در استایل این قالب برای نمایش h2 از این استایل استفاده شده :
    font: 2em/1.4 "b koodak",sans-serif;
    در واقع در اغلب مناطق قالبش از این دستور استفاده کرده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    titup25
  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۲

    NESTED گفت:
    اگر منظورتون فونت پست تایتلهای ساین یک پزشک هست باید بگم در استایل این قالب برای نمایش h2 از این استایل استفاده شده :
    font: 2em/1.4 "b koodak",sans-serif;
    در واقع در اغلب مناطق قالبش از این دستور استفاده کرده

    البته من گفتم که این کارو که من انجام دادم رویه یه قالب دیگه هم انجام داده بودم که به خووبی جواب داد
    در هر صورت واقعا ممنونم که جواب میدین چون بعد یه هفته انتظار دیگه داشتم نا امید میشدم
    حالا اینی که شما میگید رو هم تست میکنم یعنی بعد از اینکه فونت رو تعریف کردم از این ویژگی که شما میگید استفاده میکنم ایشالا که جواب میده. بازم ممنون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳

    اگر 1پزشک مشکلی نداره علتش این هست که داره از لوکال فونت رو فراخوانی میکنه.
    اگر دستور عدم فراخوانی لوکال رو بزاره فونتهاش بهم میریزه.

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۵

    man4toman گفت:
    اگر 1پزشک مشکلی نداره علتش این هست که داره از لوکال فونت رو فراخوانی میکنه.
    اگر دستور عدم فراخوانی لوکال رو بزاره فونتهاش بهم میریزه.

    میشه بیشتر توضیح بدین ؟

    آیا منظورتون اینه که از سیستم من فونت هارو اجرا میکنه؟

  • titup25

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۳

    NESTED گفت:
    اگر منظورتون فونت پست تایتلهای ساین یک پزشک هست باید بگم در استایل این قالب برای نمایش h2 از این استایل استفاده شده :
    font: 2em/1.4 "b koodak",sans-serif;
    در واقع در اغلب مناطق قالبش از این دستور استفاده کرده

    NESTED عزیز از تکنیکی که شما گفتید استفاده کردم و به خوبی جواب داد --------- واقعا ازت ممنونم لطف بزرگی در حقم کردی واقعا ممنون ممنون ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۶

    لطفا موضوع به حل شده تغییر یابد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.