انجمن


افزایش حجم پوشه ی error_log  (۱۰ نوشته)

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۱

    سلام دوستان
    فایل error_log در روت سایت من امروز حجمش شده 18 مگابایت
    مشکل از کجاست؟ئاشه چی زیاد شده؟حذفش کنم مشکلی نداره؟

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۴۷

    دوستان خداوکیلی کسی بلد نیست؟
    تاریخ ارسال : 2 هفته پیش!

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۹

    فایل error_log رو دانلود کنید و ببینید از چه چیزهایی ارور گرفته و بعد بپردازید به رفع مشکلات دیده شده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۵

    ممنون از پاسخگویی
    دیدمش حالا حذفش کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۰

    موردی نداره پاک کنید ولی حتما بعدش بررسی کنید از چه چیزهایی ارور گرفته

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۸

    عزیز حال کردم انصافا تو عمرم تا حالا به این زودی توی این انجمن جواب نگرفته بودم.

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۹

    داداش مثلا این ارورهایی که میده برا چیه؟
    حتما باید رفع بشن؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۴

    یه خط ار ارور رو اینجا بذار تا بهت بگم مثلا ارور از چی گرفته

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۴

    مثلا این یه قسمتشه :

    [11-Aug-2011 04:51:11] خطای Got error 28 from storage engine در پایگاه‌داده وردپرس برای دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY name=1 ASC  ساخته شده توسط require, require_once, include, include, wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
    [11-Aug-2011 04:52:01] خطای Got error 28 from storage engine در پایگاه‌داده وردپرس برای دستور SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
    comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved,
    comment_type,comment_author_url,
    SUBSTRING(comment_content,1,25) AS com_excerpt
    FROM wp_comments
    LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID =
    wp_posts.ID)
    WHERE comment_approved = '1' AND comment_type = '' AND
    post_password = ''
    ORDER BY comment_date_gmt DESC
    LIMIT 10 ساخته شده توسط require, require_once, include, include
    [11-Aug-2011 04:52:01] خطای Got error 28 from storage engine در پایگاه‌داده وردپرس برای دستور SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') ORDER BY name=1 ASC  ساخته شده توسط require, require_once, include, include, wp_list_cats, wp_list_categories, get_categories, get_terms
    [11-Aug-2011 04:52:20] خطای Got error 28 from storage engine در پایگاه‌داده وردپرس برای دستور SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
    comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved,
    comment_type,comment_author_url,
    SUBSTRING(comment_content,1,25) AS com_excerpt
    FROM wp_comments
    LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID =
    wp_posts.ID)
    WHERE comment_approved = '1' AND comment_type = '' AND
    post_password = ''
    ORDER BY comment_date_gmt DESC

    خیلی زیاده!

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۷

    ببین اغلب ارورهای از پلاگینها و یا فایلهای قالب هست
    پلاگینهای که به کارتون نمیاد رو پاک کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    علی سجاد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.