سلام دوستان من قالب من با IE 5 , 6 مشکل داره می خوام یه افزونه یا کد اضافه کنم در صورتی که کاربر این دو ورژن مرورگر رو داشت یک صفحه یا قالب جداگانه نمایش بده لطفا در این زمینه راهنمایی کنید .
مرسی
سلام دوستان من قالب من با IE 5 , 6 مشکل داره می خوام یه افزونه یا کد اضافه کنم در صورتی که کاربر این دو ورژن مرورگر رو داشت یک صفحه یا قالب جداگانه نمایش بده لطفا در این زمینه راهنمایی کنید .
مرسی
سلام
اگه موردی نداره میشه ادرس سایتتون رو قرار بدین شاید بشه برای مرورگرهای آی ایی پایینتر همسانش کرد
سلام،
متغیر پیاچپی وردپرسی:
$is_IE
$is_chrome
$is_opera
البته باید قبلش بهصورت عمومی global معرفی بشن.
و دستورشرطی برای css
دست عزیزم اگر امکان داره کمی با جزئیات بیشتر بفرمایید ممنون میشم همراه با یک کد مثال ...
با تشکر از شما
خب در این ادرسی که آقا مصطفی لینک دادن براحتی شرج داده که با دستورات شرطی چه باید بکنید
مخصوصا قسمتی که در مورد Hacks گفته شده
بله، حق با NESTED هست، چیزی به اون صورت نداره :)
مثال php:
<?php
global $is_IE;
if($is_IE) {
echo "<link rel='stylesheet' href='ie.css' type='text/css'/>":
}
?>
مثال css:
<!--[if IE 5]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie5.css" type="text/css" />
<![endif]-->
<!--[if IE 6]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie6.css" type="text/css" />
<![endif]-->
<!--[if IE 7]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie7.css" type="text/css" />
<![endif]-->
دوستان من میخوام در کل برای اکسپلورر یک قالب دیگه تعریف کنم
مثلا بگم
<?php
global $is_IE;
if($is_IE) {
<?php include (TEMPLATEPATH . '/ie.php'); ?>
}
?>
فقط دو تا سوال داشتم
در این صورت برای سئو سایت مشکلی پیش نمیاد ؟ ربات های جستجو کدوم یکی قالب رو بررسی میکنن ؟
آیا میشه یک کاری کنیم برای اکسپلورر نه به بالا با تم اصلی باشه یعنی این کاری میخوام کنم فقط برای اکسپلورر 8 به پایین باشه ؟
ممنون