saeedenferadi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۵
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۶
سلام
من سایتهام رو دو ماه هست راه انداختم تو ماه اول الکسا جهانی سایتم به 2800000 رسید و تو ایران هم 14000 شدم ولی بعد از گذشت ماه دوم الکسای جهانی سایتم شده 2244035 ولی دیگه تو رتبه بندی ایران نیستم با یانکه هر روز دارم پست میدم و الان حدود2000 تا پست دادم و تقریبا روزی 1000 تا بازدید و 70 تا ورودی گوگل دارم خواهش میکنم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست کمکم کنه
با تشکر
Hamid Hosseini
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۳۸
#
۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
درود بر شما !
خب درسته دیگه !! آمار جهانی الکسا شما اومده پایین آقا سعید!
مشکلی وجود نداره...رتبه ایرانتون هم خودش میاد و نیازی نیست به زور بیاریدش!!
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Mostafa
علی سجاد
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۶۳
#
۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۲
باسلام
اینو دقت داشته باشید که بالارفتن ایندیکس های سایت تاثیر چندانی بر بازدیدکننده های شما نداره!
مهم اینه که کپی نباشه ! محتویات سئو باشه ! دیزاین سایت سئو باشه ! دامین سایت سئو باشه ! هاست سئو باشه ! و خودتون بتونین بهینه شده پست بدین!
من الان توی پی سی ایــ افــ درحدود 220 تا مطلب دارای آلکسا جهانی 45 هزاره و افغانستان هم 22 هست و توی ایران هم رنک داره!
در صبر هم زیاد داشته باشید! بالا آمدن از بین ملیارد ها سایت کاری آسانی نیست!
موفق باشید.../
NESTED
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۲۳۵۴
#
۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۳
p30af.com گفت:
باسلام
اینو دقت داشته باشید که بالارفتن ایندیکس های سایت تاثیر چندانی بر بازدیدکننده های شما نداره!
مهم اینه که کپی نباشه ! محتویات سئو باشه ! دیزاین سایت سئو باشه ! دامین سایت سئو باشه ! هاست سئو باشه ! و خودتون بتونین بهینه شده پست بدین!
من الان توی پی سی ایــ افــ درحدود 220 تا مطلب دارای آلکسا جهانی 45 هزاره و افغانستان هم 22 هست و توی ایران هم رنک داره!
در صبر هم زیاد داشته باشید! بالا آمدن از بین ملیارد ها سایت کاری آسانی نیست!
موفق باشید.../
دوست عزیز در دو پست که مورد ها برطرف شده شما دو تا پاسخ دادی و توی هر دوش آدرس سایتت رو به نحوی نمایش دادی !!!
هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.