انجمن


نمایش فایل ویدئویی توسط HTML5 در پست و پوسته  (۱۲ نوشته)

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۶

    کاربران وردپرسی اغلب مواقع مایل هستند فایل ویدئویی در سایت خود برای نمایش آنلاین قرار دهند و برای اینکار به پلاگینهای مختلفی رجوع می کنند که غالبا این پلاگینها با فرمت نمایشی فلش هستند اما
    با استفاده از این مد و قرار دادن در فایل functions.php می توانید و به کمک شورت کد آن یک ویدئو پلیر با فرمت HTML5 در پست و یا پوسته سایت خود قرار دهید :

    function html5_video($atts, $content = null) {
    	extract(shortcode_atts(array(
    		"src" => '',
    		"width" => '',
    		"height" => ''
    	), $atts));
    	return '<video src="'.$src.'" width="'.$width.'" height="'.$height.'" controls autobuffer>';
    }
    add_shortcode('video5', 'html5_video');

    برای نمایش فایل ویدئویی در پست از این شورت کد استفاده کنید :
    [video5 src="http://your-site/videos/your-video.mp4" width="720" height="480"]

    و برای نمایش در پوسته سایت از این کد استفاده کنید :
    <?php echo do_shortcode('[video5 src="http://your-site/videos/your-video.mp4" width="600" height="400"]');?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nasour - Morteza - امین باقیات - Parsa - island4u - Tazekar - miad - forklift
  • island4u

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۵

    سلام
    با تشکر از شما
    میخواستم بدونم این کدها رو باید مثلا برای قرار گرفتن یک ویدئو در پست کجا قرار بدم؟
    من یکم مبتدی هستم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۳

    به قسمت نوشته جدید برید ...
    نوشتتون را بنویسید ...
    به قسمت ویرایش html برید ...
    این کد را به آخر اون کدها اضافه کنید ...
    [video5 src="http://your-site/videos/your-video.mp4" width="720" height="480"]
    به همین راحتی ...
    میتونید هر جا دوستارید بزارید ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - Morteza - island4u - Parsa
  • island4u

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۱

    ممنون از شما
    ولی تکلیف این کد چی میشه >؟

    function html5_video($atts, $content = null) {
    	extract(shortcode_atts(array(
    		"src" => '',
    		"width" => '',
    		"height" => ''
    	), $atts));
    	return '<video src="'.$src.'" width="'.$width.'" height="'.$height.'" controls autobuffer>';
    }
    add_shortcode('video5', 'html5_video');
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۰

    کد اول را باید در فایل function.php قالب قرار دهید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    island4u - NESTED
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۲

    ممنون از شما
    ولی تکلیف این کد چی میشه >؟

    همونطور که گفتم باید در فایل functions.php قالبتون درج بشن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    island4u
  • island4u

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۸

    اقا شرمنده روی گل همتون هم هستم
    ولی نشد که نشد
    یکی میتونه ایدی من و ادد کنه و این مشکل بنده رو حل بکنه
    تازه کارم و دارم کم کم یاد میگیرم
    ثواب داره
    ایدی بنده :
    jazirehh

  • fereydoun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۴:۵۶

    با سلام ببخشید ما باید اول این functions.php رو به قسمت editor Themes کپی کنیم و بعد در پست کد [video5 src="http://your-site/videos/your-video.mp4" width="720" height="480"] قرار بدیم
    اما من این کار رو کردم نشد لطفا راهنمایی کنید

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۸

    fereydoun گفت:
    با سلام ببخشید ما باید اول این functions.php رو به قسمت editor Themes کپی کنیم و بعد در پست کد [video5 src="http://your-site/videos/your-video.mp4" width="720" height="480"] قرار بدیم
    اما من این کار رو کردم نشد لطفا راهنمایی کنید

    شورتکات را در قسمت دیداری باید وارد کنید . وارد کردن کد در قسمت html منجر به کار نکردن کد خواهد شد .

  • a-hamidi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۷

    "با سلام
    تمامی مراحل بالا رو انجام دادم اما
    هر فایل ویدئویی رو قرار میدم متاسفانه
    با ارور
    video can't be played because file is corrupt
    مواجه میشم هر ویدئویی رو آپلود کردم با این ارور مواجه شدم!
    ممنون میشم پیگیری بفرمایید

  • caypiyouler

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۹
    تشکر شده: ۹۶ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۶

    a-hamidi گفت:
    "با سلام
    تمامی مراحل بالا رو انجام دادم اما
    هر فایل ویدئویی رو قرار میدم متاسفانه
    با ارور
    video can't be played because file is corrupt
    مواجه میشم هر ویدئویی رو آپلود کردم با این ارور مواجه شدم!
    ممنون میشم پیگیری بفرمایید

    تایپیک های قدیمی رو لطفا بالا نیارید

  • mahjoor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۴ سال پیش
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۱

    با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
    آقا منم با اين مشكل روبرو هستم،چطور مي تونم فايل وئديوي رو در وردپرس براي پخش اجراء كنم؟
    ممنون ميشم راهكار لازم رو بفرمايين

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.