انجمن


چگوه میتوان پست هارا به صورت افقی بزارم  (۱۱ نوشته)

  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۵

    سلام خسته نباشید من میخوام پست رو به صورت افقی بزارم
    سایت مشابه برای فهماندن سوال من به شما

    http://atd-co.net/fa/page.php?id=prodectscategory&tit=00056

  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸

    لطفا اگه میشه جواب ما رو بدید خواهشن
    خیلی گیرم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۴

    برای دریافت پاسخ مناسب صبر داشته باشید٬ از فرستادن نوشته‌هایی چون «کسی جواب نمی‌ده؟»٬ «پس پاسخ من چی شد؟» و... خودداری کنید.

    به این لینک رجوع کنید اموزشی جامع در این زمینه به شما میدهد

  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۰

    من سایت خارجی نمیخوام اگه بلدین لطف کنید خودتون یه اموزش بدبد
    ممنون میشم
    یا حق

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۳

    دوست عزیز
    نیازی به برنامه نویسی نیست
    یه ذره html و css میخواد
    ببین اول یه div گند بکش دورشون
    همه پستها رو میگن (کل حلقه مطالب)

    بعد یه div دور مطلب ، یه مطلب رو میگم
    استایلشو این بذار

    width:300px;
    direction:rtl;
    float:right;

    یه height هم اگه دوست داشتی براش تعریف کن تا دقیقاً همه پستها شبیه هم بشه

    کار خیلی خیلی راحتیه مثل آب خوردن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حامد غفاری
  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۱

    سلام ممنون از این که جوابمو دادی من css وhtmlروبلدم
    من من الان باید بیام یه <diV> دور حلقه پست هام بزارم بعد یک دیو هم بایم داخل دیو چخه پست بزارم ایا منظورتان این بود
    اینم کد سایتم میتونید خودتون یه دست کاری کنید بعد کدشو بزارید ممنون

    <?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post();
    ?>
    <div id="titlepost">  
    
            <h2><?php the_title(); ?></h2>
    </div>
    <div id="mtpo">
            <?php echo the_content(); ?>
            <div id="edame"><a>" class="more-link">ادامه‌ی مطلب </a>
    
    </div>
    </div>
    
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    با css و html درست در نمیاد و در بعضی مرورگرها بهم میریزه.
    از کدنویسی انجام بدید خیلی بهتر و درست تر هست. قبلا گناهکار توی یک تاپیک آموزش داده بود.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حامد غفاری
  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۰

    اقا ناظم دوست گرامی اگه میشه همین کدو واسم درست کن ممنون میشم
    یا حق

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۲

    <?php if(have_posts()) : ?><?php $i = 0 ; while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div id="loop">
            <h2><?php the_title(); ?></h2>
            <?php echo the_content(); ?>
    <?php if ($i > 4){ ?>
    <div class="cls"></div>
    <?php } ?>
    </div>
    <?php $i++; endwhile; ?>
    <?php endif; ?>

    کد رو خیلی ساده نوشتم.
    شما مثلا به div با کلاس loop پهنا بده 100px.
    بعد هم به کلاس cls بده:

    clear:both;
    width:100%;
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    طراحی قالب وردپرس - حامد غفاری
  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۳

    داداش نیازی به برنامه نویسی نداره به والا!
    انگار ما تازه کاریم
    بح!

  • طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴

    ممنون از راهنمایتون .............................!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.