انجمن


ساخت زمینه دلخواه حرفه ای  (۲۹ نوشته)

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۹

    کلی آموزش زمینه دلخواه دیدم اما جالبه که تو همشون آقای گناهکار گفته که "قبلا اینجاد توضیح داده شده" اونجا هم می رفتم بازم خود آقای گناهکار نوشته بود " قبلا در تاپیک دیگه ای گفته شده" و همین روند ادامه داشت و منم به هیچ جوابی نرسیدم الا یه سری کد که معلوم نبود درسته یا نه.
    خلاصه
    من یک زمینه دلخواه می خوام به این شکل .
    http://www.graphiran.com/wp-content/uploads/2011/11/Untitled-2.jpg

    کسی می تونه کمکی کنه؟ قسمت منبع لازم ندارم. فقط یک قسمت ثابت رمز فایل می خوام و دو قسمت متغیر برای وارد کردن حجم و لینک دانلود. و مهمترین قسمتش استایل کار به همراه تصویر پس زمینه و عکس های کوچک کنار نوشته هاست.
    ممنون میشم اگر کسی بلده به منم یاد بده و کدها و محلشونو بهم بگه.

  • رضایــــــــــی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۷
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۵

    قیافه شو که فایل css
    کدشم
    برای حجم
    <?php if(get_post_meta($post->ID, 'size',true)!= ""){echo "<li>حجم فایل : ".get_post_meta($post->ID, 'size',true)."</li>";} else { echo ""; } ?>
    برای لینک
    <li><?php if(get_post_meta($post->ID, 'download',true)!= ""){echo "<a href='".get_post_meta($post->ID, 'download',true)."' target='_blank'>دانلود با لینک مستقیم فایل</a> <br/>";} else { echo ""; } ?></li>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - سعید - Mostafa
  • سعید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۰
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸

    آقا ما هرچی رمینه دلخواه قرار میدیم کارنمیکنه
    خواهشا آموزش کامل کامل رو یا بزاری و یا اینکه لینک بدین

    ممنون و یاحق

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۴

    rezaei1374 گفت:
    قیافه شو که فایل css
    کدشم
    برای حجم
    <?php if(get_post_meta($post->ID, 'size',true)!= ""){echo "<li>حجم فایل : ".get_post_meta($post->ID, 'size',true)."</li>";} else { echo ""; } ?>
    برای لینک
    <li><?php if(get_post_meta($post->ID, 'download',true)!= ""){echo "<a href='".get_post_meta($post->ID, 'download',true)."' target='_blank'>دانلود با لینک مستقیم فایل</a> <br/>";} else { echo ""; } ?></li>

    ممنون دوست عزیز اما نوشته بودم که موضوع اصلی اینه که این کدها کجا باید قرار بگیرن و چجوری میشه چنین ظاهری رو ایجاد کرد. اونجوی که پرس و جو کردم طرح پس زمینه یک عکسه. حالا چطور میشه یک زمینه دلخواه با همین جزئیاتی که گفتم به علاوه یک عکس پس زمینه که متن ها روش قرار بگیرن ساخت و این کدها اصلا کجا باید قرار بگیره که بعد از اضافه کردن زمینه دلخواه در یک پست بشه اون رو در سایت مشاهده کرد؟

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۰

    زمینه دلخواه یه فیلد اضافیه هست
    به هر تعداد با هر اسمی میتوانید ایجاد کنید
    هر نوع مقداری را میپذید
    از آنجا که میشه مستقیم داخل فایلهای پوسته از زبان php استفاده کرد پس به هر نحوی که بخواهید میتوانید استفاده کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۱

    pesarak گفت:
    زمینه دلخواه یه فیلد اضافیه هست
    به هر تعداد با هر اسمی میتوانید ایجاد کنید
    هر نوع مقداری را میپذید
    از آنجا که میشه مستقیم داخل فایلهای پوسته از زبان php استفاده کرد پس به هر نحوی که بخواهید میتوانید استفاده کنید

    یعنی من این ۲ کدی که دوستمون دادن رو هر جایی بذارم تو قسمت نوشتن این فیلدها اضافه میشه و ظاهرش هم دقیقا مثل عکسی میشه که تو اولین عنوان گفتم؟ من اینجا کدی برای قرار گرفتن عکس پس زمینه و قرار گرفتن عکس های کوچیک کنار نوشته ها ندیدم. فکر می کنم این کد اون چیزی نیست که من می خوام.بار دیگه اون عکسو می دم اگه شما می تونین بگین چجوری باید دقیقا مثل این باشه.عکس پس زمینه و عکس های کوچک کنار نوشته ها رو که خودم ساختم فقط می خوام یک کدی باشه که بتونم باهاش چنین زمینه دلخواهی درست کنم.ممنون

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۴

    جناب هامون php بلدی؟

  • سعید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۰
    تشکر شده: ۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۲

    درود
    برای اینکه این کدها در زیر پست هام مثل سایت هایی از قبیل دانلود ها سیب دانلود آندرویدیها و .... قرار بگیره باید چیکار کنم؟

    بی نهایت هم احتیاج دارم

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۴

    pesarak گفت:
    جناب هامون php بلدی؟

    نه زیاد کارم این نیست.

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۹

    خب الان اون چيزي رو که بايد توضيح ميدم
    فقط من گفتم پي اچ پي بلديد شما گفتيد نه زياد!
    ببينيد اين کد رو

    get_post_meta($post->ID, 'size',true)
    اين کد يا بهتر بگم تابع ، مقدار زمينه دلخواهي که نامش size هست رو برميگردونه

    توجه داشته باشيد هر زمينه دلخواه يه نام داره و يه مقدار

    مقدار که توي هر پست قابل تغييره اما نام بايد ثابت باشه
    حالا براي درج مقدار زمينه دلخواه size اينو مينويسيم

    <?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true);?>
    فرض کنيد زمينه دلخواه ديگه اي داريم به نام مثلا فرمت فايل

    توي مطالب نام رو بنويسيد format و مقدار رو هر چي دوست داشتين بذارين
    توي قالب هم براي نمايش مقدار format بايد بنويسيد
    <?php echo get_post_meta($post->ID, 'format',true);?>
    دقت کن ببين کجاها رو تغيير دادم!

    ---------------------
    تا اينجاش که راحت بود
    حالا ما مثلاً ميخوايم سايز رو بنويسيم بغلش يه عکس باشه که اينو ميتونيم از html استفاده کنيم
    مثلاً عکسه هست size.png
    مينويسيم

    <img src="http://yoursite/size.png" /><?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true);?>

    متوجه شدي؟

    حالا اين روش يه بدي داره ، بديش اينه چه مقدار سايز رو بنويسيم چه مقدار سايز رو ننويسيم اون عکس size.png لود ميشه و مياد
    پس چيکار کنيم بايد يه شرط بذاريم که اگر مقدار size خالي نبود هم عکس رو بذار هم مقدار رو
    اگرم خالي بود که نه عکس بذار نه مقدارو
    شرط رو با پي اچ پي مينويسيم

    <?php if(!empty(get_post_meta($post->ID, 'size',true))){?>
    <img src="http://yoursite/size.png" /><?php echo get_post_meta($post->ID, 'size',true);?>
    <?php} ?>

    الان اين واسه عکس size.png و مقدار زمينه دلخواه size بود

    براي ساير ضمينه دلخواههاهم همينو کپي کن فقط کدها رو نگاه کن ببين بايد کجاها رو تغيير بدي
    الان مثلاً من ميخوام قيمت رو بنويسم فرض کن نام زمينه دلخواه price هست و عکس هم ghimat.png
    مينويسم

    <?php if(!empty(get_post_meta($post->ID, 'price',true))){?>
    <img src="http://yoursite/ghimet.png" /><?php echo get_post_meta($post->ID, 'price',true);?>
    <?php} ?>

    اميدوارم متوجه شده باشي

    موفق باشي راستي تو با يوزارسيف نسبتي داري؟

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۷

    سلام
    دوستان این آقا هامون گفتن این زمینه ها تویه یه کادر باشن مثلا همون عکسی که تو اول پستشون گذاشتن خب بگذریم:
    کاره زیاد سختی نیس مراحل وکدهایی که میدم رو تو جاهایی که میگم بذاری کارت حله هامون جان:

    این کدو تو استایلت وارد کن:

    #similar ol,#similar li,#download-links li {
      list-style-position: outside;
    }
    #similar li {
      color: #3A508B;
    }
    #similar li a {
      display: block;
    }
    #download-links{
    	border:2px solid #ffc000;
    	margin-top:5px;
    	background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
    }
    #download-links li {
       color: #3A508B;
        height: 16px;
    }
    #download-links .download{
    	background: url("images/download-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .size{
    	background: url("images/size-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .password{
    	background: url("images/password-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;
    
    }
    #download-links .source{
    	background: url("images/source-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }

    دقت کن تو پوشه ایمیج پوسته اسم عکس ها رو درست عین بالا وارد کنی مثلا source-arrow.png
    بعد به سینگل یا تک نوشت(single)قالبت برو و کد زیر رو اضافه کن :

    <div id="download-links">
      <ul>
    
        <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li>
    <li class="password">رمز: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'pass',true); ?></li>
    
    <li class="source">منبع : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'src',true); ?></li>
    
      </ul>
    </div>

    تو جای مناسب قرار بده بعد از:
    <?php if(have_posts()) :
    کار تمومه همین.

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۰۱

    downloadfa گفت:
    سلام
    دوستان این آقا هامون گفتن این زمینه ها تویه یه کادر باشن مثلا همون عکسی که تو اول پستشون گذاشتن خب بگذریم:
    کاره زیاد سختی نیس مراحل وکدهایی که میدم رو تو جاهایی که میگم بذاری کارت حله هامون جان:

    این کدو تو استایلت وارد کن:

    #similar ol,#similar li,#download-links li {
      list-style-position: outside;
    }
    #similar li {
      color: #3A508B;
    }
    #similar li a {
      display: block;
    }
    #download-links{
    	border:2px solid #ffc000;
    	margin-top:5px;
    	background: url("images/download-bg.png") no-repeat left center #fcfde5;
    }
    #download-links li {
       color: #3A508B;
        height: 16px;
    }
    #download-links .download{
    	background: url("images/download-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .size{
    	background: url("images/size-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .password{
    	background: url("images/password-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;
    
    }
    #download-links .source{
    	background: url("images/source-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }

    دقت کن تو پوشه ایمیج پوسته اسم عکس ها رو درست عین بالا وارد کنی مثلا source-arrow.png
    بعد به سینگل یا تک نوشت(single)قالبت برو و کد زیر رو اضافه کن :

    <div id="download-links">
      <ul>
    
        <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li>
    <li class="password">رمز: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'pass',true); ?></li>
    
    <li class="source">منبع : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'src',true); ?></li>
    
      </ul>
    </div>

    تو جای مناسب قرار بده بعد از:
    <?php if(have_posts()) :
    کار تمومه همین.

    ممنون ماجرای زمینه دلخواه دستم اومد و الان زمینه دلخواه رو تونستم در پستم بیارم.منتها این استایلی که دادین کار نکرد. عکس ها رو هم تو سرور قرار دادم اما انگار کلا استایل فراخونی نمیشه و فقط متن ساده نوشته میشه.اگر به روشی رضا جان توضیح دادن عکس کنار زمینه دلخواه ها بذارم باز هم مشکل حل نمیشه چون من یک بکگراند می خوام برای زمینه دلخواه اونم به سایز 450 در 150 که اطلاعات زیمنه دلخواه باید توی این کادر و سمت راستش قرار بگیره. درست مانند عکس اولی که گذاشتم
    بذارین دقیق بگم من چی می خوام استایل کار همون باشه اما اینطور باید شکل بگیره

    دانلود با لینک مستقیم :
    دانلود با لینک کمکی :
    حجم فایل :
    رمز :
    همین تو یه همچون کادری با پس زمینه و عکس های کوچیک کنارشون.

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۳

    hamoon گفت:

    ممنون ماجرای زمینه دلخواه دستم اومد و الان زمینه دلخواه رو تونستم در پستم بیارم.منتها این استایلی که دادین کار نکرد. عکس ها رو هم تو سرور قرار دادم اما انگار کلا استایل فراخونی نمیشه و فقط متن ساده نوشته میشه.اگر به روشی رضا جان توضیح دادن عکس کنار زمینه دلخواه ها بذارم باز هم مشکل حل نمیشه چون من یک بکگراند می خوام برای زمینه دلخواه اونم به سایز 450 در 150 که اطلاعات زیمنه دلخواه باید توی این کادر و سمت راستش قرار بگیره. درست مانند عکس اولی که گذاشتم
    بذارین دقیق بگم من چی می خوام استایل کار همون باشه اما اینطور باید شکل بگیره

    دانلود با لینک مستقیم :
    دانلود با لینک کمکی :
    حجم فایل :
    رمز :
    همین تو یه همچون کادری با پس زمینه و عکس های کوچیک کنارشون.

    درسته ولی این کدی که دادم درست کار میکنه که دقیقا همونی که میخوای ولی تو یه کادر مثل آندرویدیها نیس اصلا بذار عکسشو بذارم
    http://4ax.ir/images/zamineh.jpg
    اینجوری میشه اگه خواستی بگو تا کدها رو دوباره بررسی کنم واست بذارم. اگه هم نه واست اونطور که میخوای ببینم میتونم درست کنم یا نه

  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۵

    downloadfa گفت:

    درسته ولی این کدی که دادم درست کار میکنه که دقیقا همونی که میخوای ولی تو یه کادر مثل آندرویدیها نیس اصلا بذار عکسشو بذارم
    http://4ax.ir/images/zamineh.jpg
    اینجوری میشه اگه خواستی بگو تا کدها رو دوباره بررسی کنم واست بذارم. اگه هم نه واست اونطور که میخوای ببینم میتونم درست کنم یا نه

    خب نه این مد نظر من نیست. گفتم که من یک عکس پس زمینه به سایز 450 د 150 می خوام به عنوان بکگراند برای زمینه دلخواه استفاده کنم. یعنی یک کادری باشه که توش بکگراند قرار بگیره و بعدش زمینه دلخواه و عکس های کوچک کنارش رو بکگراند قرار بگیره.همین.
    اینم قسمت های زمینه دلخواهمه که می خوام با مقدار دادن بهشون نمایش داده بشه. این مقادیر همیشه وجود دارن و نیازی به شرطی بودن ندارن.
    دانلود با لینک مستقیم :
    دانلود با لینک کمکی :
    حجم فایل :
    رمز :
    همین متن ها روی یک پس زمینه و عکس های کوچک کنارشون. من استایل کلیشو داشته باشم بعد می تونم دستکاریش کنم. مهم استایل اصلیه که اصلا فراخونی نمیشه تا بتونم عکس پس زمینه و غیره رو بذارم.
    این ID منه اونجا راحت تر میشه صحبت کرد اگه خواستین.
    hamoon_scream18@yahoo.com
    ممنون

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۳

    hamoon گفت:

    خب نه این مد نظر من نیست. گفتم که من یک عکس پس زمینه به سایز 450 د 150 می خوام به عنوان بکگراند برای زمینه دلخواه استفاده کنم. یعنی یک کادری باشه که توش بکگراند قرار بگیره و بعدش زمینه دلخواه و عکس های کوچک کنارش رو بکگراند قرار بگیره.همین.
    اینم قسمت های زمینه دلخواهمه که می خوام با مقدار دادن بهشون نمایش داده بشه. این مقادیر همیشه وجود دارن و نیازی به شرطی بودن ندارن.
    دانلود با لینک مستقیم :
    دانلود با لینک کمکی :
    حجم فایل :
    رمز :
    همین متن ها روی یک پس زمینه و عکس های کوچک کنارشون. من استایل کلیشو داشته باشم بعد می تونم دستکاریش کنم. مهم استایل اصلیه که اصلا فراخونی نمیشه تا بتونم عکس پس زمینه و غیره رو بذارم.
    این ID منه اونجا راحت تر میشه صحبت کرد اگه خواستین.
    hamoon_scream18@yahoo.com
    ممنون

    هامون خان اون کدی که دادم تو استایل قالبت بذاری مشکل نداره کامل کار می کنه مشکل از قالبته یه لحظه قالبتو عوض کن و اون کدایی که دادمو بذار مثلا قالبه دانلودها با این کدایی که دادم یه بار تست کن جور میشه قالبه منم اینطوریه ولی با قالبایه دیگه جور در میاد امتحان کن ببینیم چی میشه.

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۷

    هامون جان باید این سوال رو ازت بپرسم html و css بلدی؟
    یا اونم توضیح بدم
    خب کدها رو توی

    <div style="background:orange">
    کدها!
    </div>

    بذار تا ضمینه مثلاً نارنجی بشه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    downloadfa
  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۹

    pesarak گفت:
    هامون جان باید این سوال رو ازت بپرسم html و css بلدی؟
    یا اونم توضیح بدم
    خب کدها رو توی

    <div style="background:orange">
    کدها!
    </div>

    بذار تا ضمینه مثلاً نارنجی بشه!

    کدی که دادی عالیه فقط بخوام پس زمینه بذارم چه جور میشه مثلا اینطوری میشه

    <div style="background:url(adress)">
    کدها!
    </div>
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۸

    pesarak گفت:
    هامون جان باید این سوال رو ازت بپرسم html و css بلدی؟
    یا اونم توضیح بدم
    خب کدها رو توی

    <div style="background:orange">
    کدها!
    </div>

    بذار تا ضمینه مثلاً نارنجی بشه!

    عزیز من شما عوض اینکه تیکه بندازی به جای ذره ذره جواب دادن می تونی یهو کامل همه چیو بگی و خلاص. می خوای من ازت بپرسم چیا بلد نیستی؟
    ازین روش بکگراندی که گفتی یه جا دیگه استفاده کردم دستت درد نکنه. اما در مورد زمینه دلخواه اگر زمینه های دلخواهو بندازم تو این DIV و بهش یک بکگراند تو هر سازی بدم حله؟

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۲

    hamoon گفت:

    عزیز من شما عوض اینکه تیکه بندازی به جای ذره ذره جواب دادن می تونی یهو کامل همه چیو بگی و خلاص. می خوای من ازت بپرسم چیا بلد نیستی؟
    ازین روش بکگراندی که گفتی یه جا دیگه استفاده کردم دستت درد نکنه. اما در مورد زمینه دلخواه اگر زمینه های دلخواهو بندازم تو این DIV و بهش یک بکگراند تو هر سازی بدم حله؟

    هامون جان به خدا اون کدی که دادم درست همونیه که میخوای اگر استایل قالبت اختصاصی نیس بده تا ببینیم مشکل کجاست بازم کدو بهت میدم درست چیزی که میخوای:

    }
    #download-links{
    	border:2px solid #ffc000;
    	margin-top:5px;
    	background: url("images/bg.png") no-repeat #fcfde5;
    }
    #download-links li {
       color: #3A508B;
        height: 32px;
    }
    #download-links .download{
    	background: url("images/download-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .size{
    	background: url("images/size-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .password{
    	background: url("images/password-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;
    
    }
    #download-links .source{
    	background: url("images/source-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }

    کدبالا تو استایلت وارد کن فقط دقت کن bg.png رو تو پوشه ایمیجت وارد کنی(همون پس زمینه) و بقیه عکس ها

    <div id="download-links">
      <ul>
    
        <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>">دانلود با لينک مستقيم</a></li>
    <li class="password">رمز: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'pass',true); ?></li>
    
    <li class="source">منبع : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'src',true); ?></li>
    
      </ul>
    </div>

    کدبالا رو تو single قالبت وارد کن اگه قالبت اختصاصی نیست سینگل قالبتو در صورت مشکل بذار تا مشکل رو حل کنیم
    این کدایی که دادم 1000بار تست شده دوستان دیگه هم تست کنن در صورت مشکل مطرح کنین.

    بازم میگم اگه قالبت اختصاصی نیست برای راحتی کار قرارش بده.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۰

    عزیز من شما عوض اینکه تیکه بندازی به جای ذره ذره جواب دادن می تونی یهو کامل همه چیو بگی و خلاص. می خوای من ازت بپرسم چیا بلد نیستی؟
    ازین روش بکگراندی که گفتی یه جا دیگه استفاده کردم دستت درد نکنه. اما در مورد زمینه دلخواه اگر زمینه های دلخواهو بندازم تو این DIV و بهش یک بکگراند تو هر سازی بدم حله؟

    ببین عزیز دل من ، تا خودت کار نکنی یاد نمیگیری
    من راه رو بهت نشون میده ، هر کسی بسته به نیازش میتونه هر چیزی رو ایجاد کنه!

    الان این دوستموم اومده یه لقمه آماده برات گرفته شما هم میخوری خیلی هم خوشحالی که کارت راه افتاده
    شما باید خودت یاد بگیری تا ابد که مصرف کننده نیستی

    این صفحه رو ببین
    http://forum.wp-persian.com/profile/3909
    پروفایل منه !

    من به جای سوال پرسیدن دنبال جوابهای خودم هستم و یاد میگیرم
    میبینی که فقط 5 تاپیک شروع کردم که فقط 4 تاش سوال پرسیدم!!!!!!!

    موفق باشی

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۴

    pesarak گفت:

    ببین عزیز دل من ، تا خودت کار نکنی یاد نمیگیری
    من راه رو بهت نشون میده ، هر کسی بسته به نیازش میتونه هر چیزی رو ایجاد کنه!

    الان این دوستموم اومده یه لقمه آماده برات گرفته شما هم میخوری خیلی هم خوشحالی که کارت راه افتاده
    شما باید خودت یاد بگیری تا ابد که مصرف کننده نیستی

    این صفحه رو ببین
    http://forum.wp-persian.com/profile/3909
    پروفایل منه !

    من به جای سوال پرسیدن دنبال جوابهای خودم هستم و یاد میگیرم
    میبینی که فقط 5 تاپیک شروع کردم که فقط 4 تاش سوال پرسیدم!!!!!!!

    موفق باشی

    شما درس میگی دوست عزیز ولی ایشون (هامون خان) باید بهشون حق داد منم تا چند وقت پیش اصلا نمیدونستم زمینه دلخواه چیه ؟
    ولی حالا چون خودم دنبالش رفتم و زحمت کشیدم تونستم یه چیزایی رو یاد بگیرم ولی همیشه من دوس دارم چیزی رو که یاد میگیرم واسه ملت بذارم تا اوناهم سهیم شن حالا اگه تشکری چیزی هم که نیس موردی نداره فقط همین واسم کافیه که کاره دوستان راه بیوفته وگرنه میتونستم کدارو ندم مثه خیلی از کسا!!!(سو تفاهم نشه با شما نیستم من از شما خیلی چیزا یادگرفتم )
    منم مثه هامون خان تو فروم خیلی سرچیدم ولی هیچی پیدانکردم با اون قسمت از حرفتون موافقم که خود شخص باید دنبالش باشه ولی اگه کامل توضیح بدیم بنظرم بهتره باشه.

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۲

    فکر کنم اینجا باید یه آموزش اچ تی ام ال و سی اس اس بذارم !

    خب بگذریم
    دوستان 3 نوع استایل دهی داریم
    یکیش خارجی ، یکیش داخلی ، یکیش محلی

    خارجی اونیه که همه استفاده میکنن
    توی یه فایل .css کدها رو میذارن بعد صداش میزنن

    داخلی اینه توی تگ head به این صورت وارد میکنن

    <head>
     کدهای دیگه !!!
    
    <style type='text/css'>
    
    /*مثلاً برای بادی*/
    body{
    font-family:tahoma;
    direction:rtl
    }
    </style>
    
    </head>

    محلی مستقیم توی division یا سایر المنت ها مینویسن

    الان مثلاً من میخوام محتویات این div پس زمینه یه عکس باشه که تکرار بشه بصورت افقی اگرم عکس لود نشد نارنجی بشه بعد فاصله داخلی یا همون حاشیه داخلی از راست و بالا 2 پیکسل بشه
    فاصله خارجی از چپ و پائین 8 پیکسل بشه

    <div style="background:orange url(image.png) repeat-x top ; padding-right:2px; padding-top:2px; margin-left:8px; margin-bottom:8px;">
    کدها
    </div>

    کدها رو بخونید تا یاد بگیرید
    بعد مثلاً بخوام یه خط دور تمام اجزا کشیده بشه باید جزئیاتش رو بگن مثلاً میخوام دور اون division یک خط به عرض یک پیکسل بصورت خط توپر و رنگ سیاه بکشم
    اینو باید به استایل اضافه کنم
    border:1px solid black;

    منظورم ایجوریه نرید خودتون رو گیج کنید

    <div style="background:orange url(image.png) repeat-x top ; padding-right:2px; padding-top:2px; margin-left:8px; margin-bottom:8px;border:1px solid black;">
    کدها
    </div>

    برای مثلاً گرد کردن گوشه ها میتونید از این استفاده کنید
    border-radius:4px;
    و خیلی ویژگی های دیگه

    یه کتاب توی بلاگم نوشتم در مورد css3 انیمیشن و ویژگی های جدید رو توضیح دادم

    بهرحال بهتره یه کم در ضمینه css و html کارکنید !
    چون خیلی از سوالاتتون مربوط به این قسمته

    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    downloadfa - Morteza
  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۲

    pesarak گفت:
    فکر کنم اینجا باید یه آموزش اچ تی ام ال و سی اس اس بذارم !

    خب بگذریم
    دوستان 3 نوع استایل دهی داریم
    یکیش خارجی ، یکیش داخلی ، یکیش محلی

    خارجی اونیه که همه استفاده میکنن
    توی یه فایل .css کدها رو میذارن بعد صداش میزنن

    داخلی اینه توی تگ head به این صورت وارد میکنن

    <head>
     کدهای دیگه !!!
    
    <style type='text/css'>
    
    /*مثلاً برای بادی*/
    body{
    font-family:tahoma;
    direction:rtl
    }
    </style>
    
    </head>

    محلی مستقیم توی division یا سایر المنت ها مینویسن

    الان مثلاً من میخوام محتویات این div پس زمینه یه عکس باشه که تکرار بشه بصورت افقی اگرم عکس لود نشد نارنجی بشه بعد فاصله داخلی یا همون حاشیه داخلی از راست و بالا 2 پیکسل بشه
    فاصله خارجی از چپ و پائین 8 پیکسل بشه

    <div style="background:orange url(image.png) repeat-x top ; padding-right:2px; padding-top:2px; margin-left:8px; margin-bottom:8px;">
    کدها
    </div>

    کدها رو بخونید تا یاد بگیرید
    بعد مثلاً بخوام یه خط دور تمام اجزا کشیده بشه باید جزئیاتش رو بگن مثلاً میخوام دور اون division یک خط به عرض یک پیکسل بصورت خط توپر و رنگ سیاه بکشم
    اینو باید به استایل اضافه کنم
    border:1px solid black;

    منظورم ایجوریه نرید خودتون رو گیج کنید

    <div style="background:orange url(image.png) repeat-x top ; padding-right:2px; padding-top:2px; margin-left:8px; margin-bottom:8px;border:1px solid black;">
    کدها
    </div>

    برای مثلاً گرد کردن گوشه ها میتونید از این استفاده کنید
    border-radius:4px;
    و خیلی ویژگی های دیگه

    یه کتاب توی بلاگم نوشتم در مورد css3 انیمیشن و ویژگی های جدید رو توضیح دادم

    بهرحال بهتره یه کم در ضمینه css و html کارکنید !
    چون خیلی از سوالاتتون مربوط به این قسمته

    موفق باشید

    ممنون کاربردی و مفید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    رضا ش - imanasgharpour
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۰

    <!--post-->
    
                    	<div class="post">
    	                	<div class="post-top">
                            	<b><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></b> - &nbsp;<?php the_time('l ,j F , Y'); ?>
                            </div>
        	                <div class="post-bg">
            	            	<div class="post-det">
                                    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/view.png" alt="آیکون بازدید"> تعداد بازديد : <?php echo cystats_getPostVisitsByID($id,$showmode=TRUE); ?> &nbsp;&nbsp;<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/category.png" alt="آیکون دسته">دسته بندي : <?php the_category(' , ')?>
                    	        </div><BR />
                                <div class="post-entry">
                                <?php the_content(''); ?>
    
    <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'download',true); ?>">دانلود با لینک مستقیم</a></li>
    
    <li class="undownload"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'undownload',true); ?>">دانلود با لینک کمکی</a></li>
    
    <?php if(get_post_meta($post->ID, 'size',true)!= ""){echo "<li>حجم فایل : ".get_post_meta($post->ID, 'size',true)."</li>";} else { echo ""; } ?>
    
    <?php if(get_post_meta($post->ID, 'pass',true)!= ""){echo "<li>رمز فایل : ".get_post_meta($post->ID, 'pass',true)."</li>";} else { echo ""; } ?>
                                <center><div class="post-tag">
                                	<?php the_tags(__('برچسب ها : ','kubrick'), ', ', '<br />'); ?>
                                </div></center>
    <br><?php include(TEMPLATEPATH .'/post-ads.php'); ?>
                                </div>
    
                        	</div>
                        	<div class="post-bot">
                            	&nbsp;ارسال در حدود <?php echo human_time_diff(get_the_time('U'), current_time('timestamp')) . ' قبل'; ?>&nbsp;
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/author.png" alt="آیکون نویسنده"> نويسنده : <?php the_author();?>&nbsp;&nbsp;<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png" alt="آیکون نظرات"><?php comments_popup_link('بدون نظر ', '1 نظر', '% نظر'); ?><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"></a>
                            </div>
                            </div>
    
    <!--/post-->
  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷

    آقا هامون برای فراخوانی استایل یکی مونده به آخر این کدو وارد کن آخر وارد نکنی ها!

    }
    #download-links{
    	border:10px solid #ffc000;
    	margin-top:10px;
    	background: url("images/bg.png") repeat-x top ; padding-right:2px; padding-top:2px; margin-left:8px; margin-bottom:8px;border:1px solid green;">
    }
    #download-links li {
       color: #3A508B;
        height: 16px;
    }
    #download-links .download{
    	background: url("images/download-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .password{
    	background: url("images/password-arrow.png") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;
    
    }
    #download-links .source{
    	background: url("images/source.gif") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .version{
    	background: url("images/version.gif") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .size{
    	background: url("images/size.gif") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }
    #download-links .money{
    	background: url("images/money.gif") no-repeat right 3px transparent;
    	padding: 3px 20px 3px 0;;
    }

    خودت طبق سلیقه قیمت و منبع رو تغییر بده یا حذف کن
    حالا این کدو تو سینگل قالبت وارد کن

    <div id="download-links">
    <ul>
    <li class="download"><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'link',true); ?>">دانلود با لينک مستقيم از سرور سایت </a></li>
    <li class="size"> حجم فایل: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'hajm',true); ?></li>
    <li class="version"> ورژن فایل: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'version',true); ?></li>
    <li class="money"> قیمت: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'money',true); ?></li>
    <li class="password"> رمز: <?php echo get_post_meta($post->ID, 'pass',true); ?></li>
    <li class="source">منبع  : <?php echo get_post_meta($post->ID, 'src',true); ?></li>
    </ul>
    </div>

    بعد از <div class="post-entry">
    <?php the_content(''); ?>
    راستی تو که اینو div class="post-entry"> باز کردی تو قالبت باید ببندیش
    یعنی اینطوری

    <div class="entry-body">
                                <?php the_content(''); ?>
    کدهای زمینه
                     <div class="entry-footer">
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - سعید
  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۲

    دوستان خوبی به خیلی ها نیومده پس اگه نصیحت منو گوش بدین دیگه خودتون درگیر مسائل بعضی ها نکنین خب!!

    بعضی ها لیاقت وقت گذاشتنو ندارن پشیمونم که کمک کردم!!!!!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    رضا ش
  • hamoon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۱۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۱

    downloadfa گفت:
    دوستان خوبی به خیلی ها نیومده پس اگه نصیحت منو گوش بدین دیگه خودتون درگیر مسائل بعضی ها نکنین خب!!

    بعضی ها لیاقت وقت گذاشتنو ندارن پشیمونم که کمک کردم!!!!!!

    :) هیچی نگم بهتره کسایی که باید خودشون می فهمن

  • downloadfa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۳

    فقط خدا نکنه کار کسی حل شه میان روت سوار میشن

    حالا به این جمله میرسم که:

    خوبی که از حد گذرد نادان خیال بد کند

    حالا دیگه ما موندیمو این خیالات بگذریم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۰

    تا مدتی این تاپیک بسته میشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    downloadfa - رضا ش - hamoon

درباره‌ی این موضوع