انجمن

  • eskafild

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۰

    سلام کسی می تونه بگه چطور می تونم گوگل پلاس این مدلی گوشه ی وبلاگم بزنم؟
    http://www.pic.iran-forum.ir/images/361ow788lcouae7y4njd.jpg

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mj21
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۱

    سلام، کافیه کد G+ رو درون یک div قرار بدین و در css به position اون، مقدار fixed رو بدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - mj21
  • eskafild

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۹

    mostafa1990 گفت:
    سلام، کافیه کد G+ رو درون یک div قرار بدین و در css به position اون، مقدار fixed رو بدین.

    ممنون ولی من منظورم شکل ظاهری بود!
    یعنی به این شکلی در بیاد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mj21
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    http://www.google.com/webmasters/+1/button/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mj21 - Mostafa - eskafild
  • eskafild

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۸

    man4toman گفت:
    http://www.google.com/webmasters/+1/button/

    اینم که همون کد گوگل پلاسه:(
    کسی نمی دونه چطوری میشه به این شکل ظاهری در آورد که تو لینک مطلب گذاشتم؟:(

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۰

    دوست عزیز شما اون صفحه رو کامل دیدی؟
    توی همون صفحه کلیه تنظیمات وجود داره که میتونید حالت افقی و عمودی دکمه روایجاد کنید.

  • nima90

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۱

    اینو کپی کن تو قسمت body قالبت

    <div style="position:fixed;left:2px;bottom:2px;z-index:1000;" class="gplusbox"> در گوگل محبوب کنید : <div id="___plusone_1" style="height: 24px; width: 106px; display: inline-block; text-indent: 0pt; margin: 0pt; padding: 0pt; background: none repeat scroll 0% 0% transparent; border-style: none; float: none; line-height: normal; font-size: 1px; vertical-align: baseline;">
    <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
      <g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    
    </div>
     </div>

    این کد هم به فایل css قالبت اضافه کن

    .gplusbox {
        -moz-border-bottom-colors: none;
        -moz-border-image: none;
        -moz-border-left-colors: none;
        -moz-border-right-colors: none;
        -moz-border-top-colors: none;
        background-attachment: scroll;
        background-clip: border-box;
        background-color: #F9FBFC;
        background-image: none;
        background-origin: padding-box;
        background-position: 0 0;
        background-repeat: repeat;
        background-size: auto auto;
        border-bottom-color: #D7DEE3;
        border-bottom-left-radius: 8px;
        border-bottom-right-radius: 8px;
        border-bottom-style: solid;
        border-bottom-width: 1px;
        border-left-color-ltr-source: physical;
        border-left-color-rtl-source: physical;
        border-left-color-value: #D7DEE3;
        border-left-style-ltr-source: physical;
        border-left-style-rtl-source: physical;
        border-left-style-value: solid;
        border-left-width-ltr-source: physical;
        border-left-width-rtl-source: physical;
        border-left-width-value: 1px;
        border-right-color-ltr-source: physical;
        border-right-color-rtl-source: physical;
        border-right-color-value: #D7DEE3;
        border-right-style-ltr-source: physical;
        border-right-style-rtl-source: physical;
        border-right-style-value: solid;
        border-right-width-ltr-source: physical;
        border-right-width-rtl-source: physical;
        border-right-width-value: 1px;
        border-top-color: #D7DEE3;
        border-top-left-radius: 8px;
        border-top-right-radius: 8px;
        border-top-style: solid;
        border-top-width: 1px;
        color: #7F663A;
        font-size: 11px;
        line-height: 22px;
        padding-bottom: 5px;
        padding-left: 14px;
        padding-right: 14px;
        padding-top: 5px;
        text-align: center;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    eskafild
  • go2funny

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۵:۰۲

    nima90 گفت:
    اینو کپی کن تو قسمت body قالبت

    <div style="position:fixed;left:2px;bottom:2px;z-index:1000;" class="gplusbox"> در گوگل محبوب کنید : <div id="___plusone_1" style="height: 24px; width: 106px; display: inline-block; text-indent: 0pt; margin: 0pt; padding: 0pt; background: none repeat scroll 0% 0% transparent; border-style: none; float: none; line-height: normal; font-size: 1px; vertical-align: baseline;">
    <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
      <g:plusone size="medium" href="<?php the_permalink(); ?>"></g:plusone>
    
    </div>
     </div>

    این کد هم به فایل css قالبت اضافه کن

    .gplusbox {
        -moz-border-bottom-colors: none;
        -moz-border-image: none;
        -moz-border-left-colors: none;
        -moz-border-right-colors: none;
        -moz-border-top-colors: none;
        background-attachment: scroll;
        background-clip: border-box;
        background-color: #F9FBFC;
        background-image: none;
        background-origin: padding-box;
        background-position: 0 0;
        background-repeat: repeat;
        background-size: auto auto;
        border-bottom-color: #D7DEE3;
        border-bottom-left-radius: 8px;
        border-bottom-right-radius: 8px;
        border-bottom-style: solid;
        border-bottom-width: 1px;
        border-left-color-ltr-source: physical;
        border-left-color-rtl-source: physical;
        border-left-color-value: #D7DEE3;
        border-left-style-ltr-source: physical;
        border-left-style-rtl-source: physical;
        border-left-style-value: solid;
        border-left-width-ltr-source: physical;
        border-left-width-rtl-source: physical;
        border-left-width-value: 1px;
        border-right-color-ltr-source: physical;
        border-right-color-rtl-source: physical;
        border-right-color-value: #D7DEE3;
        border-right-style-ltr-source: physical;
        border-right-style-rtl-source: physical;
        border-right-style-value: solid;
        border-right-width-ltr-source: physical;
        border-right-width-rtl-source: physical;
        border-right-width-value: 1px;
        border-top-color: #D7DEE3;
        border-top-left-radius: 8px;
        border-top-right-radius: 8px;
        border-top-style: solid;
        border-top-width: 1px;
        color: #7F663A;
        font-size: 11px;
        line-height: 22px;
        padding-bottom: 5px;
        padding-left: 14px;
        padding-right: 14px;
        padding-top: 5px;
        text-align: center;
    }

    سلام دوست عزیز من این کد رو قرار دادم ولی فقط توی صفحه اول سایت میاد...چطوری میشه کاری کنم که توی همه صفحات سایتم نشون داده بشه
    اینم آدرس سایتمه...یه نگاهی بهش بکنید متوجه منظورم میشید
    http://www.go2funny.com/

  • shapoor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷

    چطوری میشه کاری کنم که توی همه صفحات سایتم نشون داده بشه

    توهیدر یا فوتر قالب

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها