سلام مجدد
من چکیده متن را می نویسم، و بعد از اینکه دکمه more ومی زنم و ادامه متن را در ادامه مطلب می نویسم اما در سایت و قتی اداممه مطلب را می زنید در صفحه بعدی هیچ متنی نمایش داده نمی شود.چرا!!!؟؟؟چگونه؟؟؟؟
سلام مجدد
من چکیده متن را می نویسم، و بعد از اینکه دکمه more ومی زنم و ادامه متن را در ادامه مطلب می نویسم اما در سایت و قتی اداممه مطلب را می زنید در صفحه بعدی هیچ متنی نمایش داده نمی شود.چرا!!!؟؟؟چگونه؟؟؟؟
اگه سایت مورد نظر این سایت هست باید بگم مشکلی در این سایت ندیدم
مورد بعد اینکه پیوند یکتا سایت بر روی چه حالتی هست
و بعد اینکه دقیقا بگین که فقط مطلب پست نمایش داده نمیشه ؟
اگه اینطوره فایل snigle.php قالب رو اینجا در حالت زیپ بذارید تا براتون بررسی بشه
با سلام
زمانی که مطلبم را همراه با ادامه مطلب در ویرایشگر سایتم نوشتم مشکلی نداشتم ولی وقتی که در سایت خودم خواستم وارد بش ادامه مطلب بشوم ناگهان به بخش جستجو منتقل شد و این پیغام برای من آمد:
پوزش میخواهیم، اما برگهی درخواستی شما پیدا نشد. شاید جستجو بتواند به شما کمک کند.
حالا باید چه کار کنم
این اولین بار هست که اتفاق میفته
لطفا راهنمائی کنید
فقط سریعتر
سلام دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم
برای بعضی از مطالبم این مشکل رو دارم امروز دو تا مطلب توی سایت گذاشتم اما ادامه مطلب یه صفحه سفید میاره
رفتم پیوند یکتا رو دوباره ذخیره کردم- حتی برای نوشته هم نامک انتخاب کردم اما باز درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید
این هم آدرس سایتم - جدیدترین مقالات در فوتر
مشکل من این نیست که در ادامه مطلب صفحه سفید میاره. مشکل من اینه که میخوام متن قبل از ادامه مطلب در صفحه اصلی مطلب نباشه.
کاربر محترم از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خود داری کنید در صورتی که با مشاهده متون تاپیک های دیگران به نتیجه نرسیدید در بخش مناسب با ذکر عنوان مناسب تاپیک جدید ایجاد کنید تا راهنمایی شوید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت