انجمن


كد گوگل پلاس اين شكلي ميخوام  (۱۴ نوشته)

  • elnaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۰

    سلام

    خسته نباشيد

    واسه سايتم كد گوگل پلاس مثله اين ميخوام

    نمونه

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۹

    راه حل ساده این هست که
    این تگ زیر رو در داخل بخش head صفحه یا قبل از تگ پایانی body قرار بدین .برای این کار صفحه header.php رو باز کنین:

    <script type=”text/javascript” src=”https://apis.google.com/js/plusone.js”>
    {lang: ‘fa’}
    </script>

    حالا فقط کافی هست تگ زیر رو جایی بگذارین که می خواین دکمه +۱ نمایش داده بشه. مثلا single.php
    <g:plusone></g:plusone>
    باز هم از این کار ساده تر استفاده از پلاگین زیر هست :
    لینک دریافت پلاگین از سایت وردپرس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098 - elnaz - pendar - امین باقیات
  • elnaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۰

    سلام
    من اين كد رو گذاشتم

    دقيقا همينطوري كه گفتين

    جواب نداد

    حتي پلاگين هم نصب كردم

    باز جواب نداد

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

    جناب NESTED اینجوری که خیلی ساده میشه
    فکر کنم ایشون میخواهن که با حرکت اسکرول موس اون هم تکون بخره ...
    البته با اجازه جناب NESTED
    آموزش قرار دادن دکمه گوگل پلاس کنار سایت :
    این کد را درون فایل style قالب قرار دهید ...

    <style>
    .plus1 {
        background:#f9fbfc;
        border:1px solid #d7dee3;
        color:#7f663a;
        font-size:11px;
        line-height:22px;
        padding-top: 3px;
        padding:5px 14px;
        -webkit-border-radius: 8px;
        -moz-border-radius: 8px;
        border-radius: 8px;
        text-align:center;
    }
    
    .plus{
    background:url(http://www.98up.in/images/e6l6q2cu5c0668v92e4e.png);
    border:1px solid #00aeff;
    color:#287df6;
    font-size:11px;
    line-height:20px;
    padding:4px;
    -webkit-border-radius:8px;
    -moz-border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    text-align:center
    }
    </style>
    <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

    سپس کد زیر را در قالبتون پیدا کرده ...

    </body>

    و بعد کد زیر را بالای کد بالا کپی کرده ...

    <div class="plus" style="position:fixed;left:2px;bottom:2px;z-index:1000;">
    در گوگل محبـوب کنید :
    <g:plusone href="http://google.com"></g:plusone>
    </div>

    به جای آدرس بالا ادرس سایت خودتون را قرار دهید ..
    به همین سادگی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - elnaz - imanasgharpour
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۰

    مثل اینکه مشکل برطرف شده
    »»این موضوع به حل‌ شده تغییر یابد ««

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - pendar
  • elnaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۸

    مرسي

  • elnaz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    اين كدو گذاشتم متن هام تغيير كرد

    چرا؟

  • pendar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۹

    اقای nested کلا این پلاگین خیلی راحت تر بود.یعنی نصبش بسیار ساده بود.سوالم اینه که چه فرقی میکنه ؟یعنی میشه واسه همه کارها از همین پلاگینها استفاده کرد؟کار با کدها قدری سخته!میتونید نکاتی رو راجعبش بگید؟

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۳

    من از کدایی که امین جان گفتن استفاده کردم،دکمه +1 توی پستام میاد اما توی ایندکسم نه!میشه راهنمائیم کنید؟

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶

    کد را یا توی هدر بزارید یا توی فوتر ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    kimiamob
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۷

    beatkids گفت:
    کد را یا توی هدر بزارید یا توی فوتر ...

    همین کارو کردم اما فقط توی پستام نشونش میده!!!!تو ایندکسم نیست!!!!

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۶

    خوب تو ایندکست هم بزار ...

  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۳

    beatkids گفت:
    خوب تو ایندکست هم بزار ...

    نه داداش،منظورمو نگرفتی!
    ببین،کد هست،دکمه +1 نیست!!

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۰

    این کد هم هست ...
    <g:plusone size="medium" ></g:plusone>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.