انجمن

قدرت برگرفته از وردپرس فارسی  (۳ نوشته)

• pnufa

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۴

با سلام خدمت شما کاربران و مدیران سایت:

ببخشید تاپیک زدم و موضوع رو اینطوری بررسی می کنم.
    قبل از هرچیزی جا داره از تلاش و پشتکار مدیران سایت تشکر و قدرانی ویژه و بخصوص داشته باشم و کسی باشم که از تمام سیستم های مدیریت محتوی استفاده کرده ام ولی از اولین روز تا به همین روز به قدرت وردپرس ایمان دارم و می دانم در نوع خودش نمونه کاملی را ارائه داده است و برای مدیران تقاضای موفقیت روز افزون دارم که این سیستم رو پشتیبانی و فارسی سازی کرده اند.

اولین روزی که وردپرس رو نصب کردم دنبال قالب می گشتم ولی متاسفانه قالبهای ایرانی چیزی به اون صورت نداشتن و توجه من رو جلب نمی کردن تا اینکه تصمیم گرفتم قالب خریداری کنم و حدود 100 قالب پریمیوم خریدم و تک تک اونها رو امتحان کردم و چندتایی رو هم فارسی سازی کردم ولی این چیزی که برروی وب سایت من اکنون هست در نوع خودش بی نظیره و تمام امکانات رو داره...

برای هر صفحه به دلخواه خودت می تونی هدر تعیین کنی و هدر بزاری از نوع تبلیغاتی و یا بصورت فلش...

باشگاه خبری دانشجویان پیام نور

دیدنش خالی از لطف نیست شاید باعث بشه خیلی ها به این سیستم جذب بشن و نهایت قدرت رو در این سیستم ببین و به این نتیجه برسن که وردپرس نهایت یک سیستم مدیریت محتوی را دارد.

باز هم تشکر و با عرض معذرت

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED
  • NESTED

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۴

ممنون بابته توجهتون به سیستم وردپرس
    اما هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع می‌باشد.
    عنوان تاپیک هم وقتی می بینیم و وارد میشیم بازم جنبه تبلیغات قالب و سایت رو داره
    چه خوب می شد اگه قالب خاصی داشتید که هنوز جایی به فارسی منتشر نشده بود در این تاپیک ضمیمه برای دانلود میگذاشتین تا بقیه هم استفاد کنن نه اینکه فقط تبلیغ سایت بشه

رضایــــــــــی
  • pnufa

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    ۲۰ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۴

بله شما درست می فرمائید و من هم صرفاً نظرم تبلیغات نبوده و نیست و تنها قدرت سیستم مدیریت محتوی وردپرس است و قالبهای هم که دارم برای هدیه به کاربران سایت بعد از فارسی سازی تقدیم شما می کنم چون دوست دارم شما هم از قالبهای حرفه ای استفاده کنید

NESTED

درباره‌ی این موضوع