سلام دوستان
من سایت دانلود نرم افزار دارم
مثلا از فایرفاکس 5 تا نسخه دارم .
الان دارم پست مربوط به دانلود نسخه آخر رو میبینم . حالا چطور میتونم پست های مربوط به دانلود نسخه های قبل فایرفاکس رو لیست کنم زیر همون پست ؟
پیشاپیش ممنون از شما
سلام دوستان
من سایت دانلود نرم افزار دارم
مثلا از فایرفاکس 5 تا نسخه دارم .
الان دارم پست مربوط به دانلود نسخه آخر رو میبینم . حالا چطور میتونم پست های مربوط به دانلود نسخه های قبل فایرفاکس رو لیست کنم زیر همون پست ؟
پیشاپیش ممنون از شما
سلام، میتونید از زمینه دلخواه استفاده کنید و از کوئری وردپرس هم اون نوشته هایی که زمینه دلخواهشون مربوط به فایرفاکس و ... هست رو لیست کنید.
از توضیحاتتون ممنونم
ولی کدش رو ندارم
یک نمونه قرار میدید ؟
نقش زمینه دلخواه اینجا چی هست ؟
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم
خواهش میکنم. یک مثال ساده میزنم:
<ul>
<?php $query = new WP_Query('showposts=10&meta_key=firefox'); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
<li>
<?php echo get_post_meta($post->ID, "version", true); ?>
</li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>
توضیح: این کوئری لیست 10 نوشته ای رو میاره ک یکی از نام های زمینه دلخواه آن برابر با firefox باشه.
و در زمینه دلخواه همون نوشته هم باید نام را version و مقدار هرچیزی که خواستید بدین تا چاپ کنه.
سلام
ممنون
متاسفانه ارور میده
Fatal error: Call to a member function have_posts() on a non-object in C:\wamp\www\wp1\wp-content\themes\ss\single.php on line 176
اینو به کار ببرید:
<ul>
<?php $recent = new WP_Query('showposts=10&meta_key=firefox'); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>
<li>
<?php the_title(); ?> | <?php echo get_post_meta($post->ID, "version", true); ?>
</li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>