انجمن


میزان ارتباط مصرف سی پی یو با تعداد کوئری های قالب  (۱۳ نوشته)

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۶

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    آیا میزان کوئری های یک پوسته می تواند فشار بر cpu را تا درصد زیادی بالا ببرد؟
    بطور مثال لود صفحه اول یک سایت که 96 کوئری دارد آیا می تواند یک پوسته استاندارد باشد؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۴

    اگر کوئریها درست استفاده بشن و بعد از باز شدن ریست بشن و مشکل کدنویسی نداشته باشن نباید فشار خیلی بالایی بیارن.
    هر چند بهتر هست کمتر استفاده بشن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nasour
  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۱

    man4toman گفت:
    اگر کوئریها درست استفاده بشن و بعد از باز شدن ریست بشن و مشکل کدنویسی نداشته باشن نباید فشار خیلی بالایی بیارن.
    هر چند بهتر هست کمتر استفاده بشن.

    ممنون دوست عزیز
    قالب من 96 کوئری داشت که با بهینه سازی و حذف ابزارکها و غیرفعال کردن افزونه ها تعدادش رو به 22 کوئری رسوندم
    ولی همچنان مصرف سی پی یو من بسیار بالاست

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۴

    میتونید از مدیر سرور بپرسید کدوم بخش داره فشار میاره؟
    مثلا از دیتابیس هست یا کد؟
    اگر دیتابیس هست از کدم کوئری هست؟
    اگ کد هست کدوم فایل؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nasour
  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۸

    man4toman گفت:
    میتونید از مدیر سرور بپرسید کدوم بخش داره فشار میاره؟
    مثلا از دیتابیس هست یا کد؟
    اگر دیتابیس هست از کدم کوئری هست؟
    اگ کد هست کدوم فایل؟

    ابتدا اپراتور گفت که این یک مشکل از سمت سرور هست و من نباید نگران باشم
    اما بعدا که دقیقا براش توضیح دادم که سایت من گاهی دان میشه در حال پیگیری مشکل هست
    به محض ارائه ی لاگ های مشکل دار همینجا میذارم تا با کمک شما مشکل رو رفع کنم

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۷

    man4toman گفت:
    میتونید از مدیر سرور بپرسید کدوم بخش داره فشار میاره؟
    مثلا از دیتابیس هست یا کد؟
    اگر دیتابیس هست از کدم کوئری هست؟
    اگ کد هست کدوم فایل؟

    تنها یک لاگ تونستم بگیرم که ظاهرا به موتور ایجاد نقشه گوگل اشاره داره
    فایل رو میذارم تا در صورت امکان برایم بررسی کنید
    لاگ فایل

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۶

    این خطاهای مربوط به erorlog هست.
    مدیر سرور چیزی نداد؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    nasour
  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۸

    man4toman گفت:
    این خطاهای مربوط به erorlog هست.
    مدیر سرور چیزی نداد؟

    نه دوست عزیز چیزی نداد
    گفت شما روی هاست اشتراکی هستید و منابع محدودی دارید
    فقط گفت باید پایگاه داده ات را اپتیمایز کنی که اینکار رو انجام دادم
    اما هنوز هم cpu usage و Entry Processes من بالاست

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۹

    میتونید از پلاگین های کش استفاده کنید .
    در ضمن میتونید توابعی که به صورت پی اچ پی هستند و مقدار ثابتی رو بر میگردونند رو به اچ تی ام ال تبدیل کنید .
    مثلا تابع :
    <?php bloginfo('name'); ?>
    به جای این تابع میتونید مستقیما اسم وباگتون رو بنویسید . و به همین صورت برای بقیه ی دستورات !

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۵

    majed گفت:
    میتونید از پلاگین های کش استفاده کنید .
    در ضمن میتونید توابعی که به صورت پی اچ پی هستند و مقدار ثابتی رو بر میگردونند رو به اچ تی ام ال تبدیل کنید .
    مثلا تابع :
    <?php bloginfo('name'); ?>
    به جای این تابع میتونید مستقیما اسم وباگتون رو بنویسید . و به همین صورت برای بقیه ی دستورات !

    ممنون دوست عزیز
    الان تعداد کوئری های قالب رو به 22 رسوندم و توابعی هم که مقدار ثابتی رو بر میگردونن رو هم تا جایی که ممکن بود استفاده کردم
    ولی هنوز هم این مشکل وجود داره و وقتی تشدید میشه که پست جدید ارسال میکنم.

  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۷

    این مشکل رفع شد
    در جدول wp-posts پس از انتقال پایگاه داده آدرسهای موجود در guid همچنان localhost بود که هنگام ارسال مطلب، برای پینگ کردن فشار زیادی به سی پی یو وارد میکرد چون عملا مدام در جستجوی آدرسی بود که عملا وجود نداشت.
    ممنون از دوستانی که در این تاپیک همراهی ام کردند و پیشنهاداتی برای رفع مشکل دادند.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - NESTED
  • webtinax

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۶

    nasour گفت:
    این مشکل رفع شد
    در جدول wp-posts پس از انتقال پایگاه داده آدرسهای موجود در guid همچنان localhost بود که هنگام ارسال مطلب، برای پینگ کردن فشار زیادی به سی پی یو وارد میکرد چون عملا مدام در جستجوی آدرسی بود که عملا وجود نداشت.
    ممنون از دوستانی که در این تاپیک همراهی ام کردند و پیشنهاداتی برای رفع مشکل دادند.

    عالی بود خدا خیرت بده عزیز مشکل من هم رفع شد انشاء الله موفق باشی توی زندگیت خیلی خیلی کمک بزرگی کردی راستی از کجا متوجه شدی ناقولا

  • ایران وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۲۹
    تشکر شده: ۹۵۲ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۶

    webtinax گفت:

    عالی بود خدا خیرت بده عزیز مشکل من هم رفع شد انشاء الله موفق باشی توی زندگیت خیلی خیلی کمک بزرگی کردی راستی از کجا متوجه شدی ناقولا

    درود .
    1. برای تشکر کردن از دکمه‌ی تشکر استفاده کنید.
    2. به زمان تاپیک هم یک نگاهی بندازید و تاپیک های قدیمی رو آپدیت نکنید .

درباره‌ی این موضوع