سلام
دوستان من یه سایت موزیک دارم و سی ام اس سایتم ویبولتین هست که فکر کنم قبل من هیچکی سی ام اس ویبولتین رو اختصاصی نکرده بود
متاسفانه بعد از گذشت 6 7 ماه هیچ widget یا پلاگینی برای این سی ام اس طراحی نشده ... برعکس انجمن ساز ویبولتین که ساپورت خیلی خوبی داره و هر روز پلاگین براش مینویسن ...
آیا با وردپرس میشه سایتی شبیه به radiojavan.com پیاده کرد ؟
من قبلا با ویبولتین و جوملا کار کردم و الان دقیقا نمیدونم چجوری میشه تو وردپرس layout ساخت ! تو ویبولتین این کار خیلی راحت هست و میشه layout با ستون های مختلف و قالب های مختلف ساخت ... ولی من این امکانو تو وردپرس پیدا نکردم ...
برای شروع شما چه پلاگین هایی رو پیشنهاد میکنید که نصب کنم ؟ اسلایدشو/ موزیک پلی/ر پلاگین برای تنظیمات سئو (مثل VBSEO که میشه URL rewrite هارو تنظیم کرد )/ ادیتور پیشرفته/ پلاگین برای فیس بوک(لایک کامنت open graph )
کلا چند تا از پلاگین های عمومی که برای هر سایتی لازم هست رو لطفا همراه با پلاگین هایی که خواستم (در صورت وجود) معرفی کنید
در رابطه با قالب هم لطفا لینک چند تا سایت بدید که قالب های تجاری خوبی داشته باشه ... من دنبال یه قالب شبیه سایت رادیو جوان میگردم ولی نتونستم پیدا کنم البته سی ام اس رادیو جوان وردپرس نیست ولی مطمئن یه قالب شبیهش حتما باید طراحی شده باشه ...
ممنون میشم راهنماییم کنید
پیشاپیش تشکر