انجمن


اضافه کردن گزینه "ادامه مطلب" به پست ها  (۸ نوشته)

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۴

    عرض ادب و وقت بخیر.
    قالب سایت من خبریه و برای دیدن ادامه مطلب باید روی تیترها کلیک بشه. چطور میتونم یه گزینه "ادامه مطلب" رو اضافه کنم به هر پست...
    فرض کنیم این کد ادامه مطلب باشه و من بذارمش تو index و در جای مناسب... فقط نمیدونم چطور باید از تو style.css تنظیماتش رو انجام بدم ...یعنی براش بکگراند تعریف کنم و اندازه فونت و غیره...
    تو style.css چی باید بنویسم تا به این کد مربوط بشه؟

    <div class="postMeta">
    					<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه مطلب &raquo;</a>

    سپاس

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰

    اگر سایتتون این هست باید بگم شما بجای postmeta در
    <div class="postMeta">
    می تونید از
    <span class="comment">
    استفاده کنید تا ادامه مطالب رو براحتی براتون نمایش بده

    در ضمن فالب شما دچار مشکل هست و در مکانی نامناسب direction:rtl قرار داده شده که صفحه اسکرول در عرض خورده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۵

    درود جهان آفرین بر شما... خیلی عالی بود.
    اینکه فرمودید از عرض اسکرول خورده من متوجه نشدم. اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید.
    فراوان سپاس

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۸

    در فایل استایل style.css قالبتون و در خط 60 :
    direction: rtl;
    را پاک کنید تا اینجوری اسکرول نخوره

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۰

    خیلی ممنون که اینقدر سریع و کامل جواب میدید.
    یه سوال دیگه هم داشتم (ببخشید دیگه) (یه خورده چیز یاد بگیرم در محضرتون)
    اون قسمت قبل که فرمودید کلاس کامنت را برای ادامه مطلب تعریف کنم تا مشکل حله بشه کاملا صحیحه
    حالا اگه بخوام یه کلاس جداگانه داشته باشه یعنی رنگ و بکگراند متفاوت نسبت به کلاس کامنت داشته باشه، باید یه کلاس دیگه تعریف کنم برا قالب درسته؟
    چطور میتونم یه کلاس جدید تو قالب تعریف کنم.
    یک دنیا سپاس

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۴

    ببینید برای اینکه از یک کلاس دیگه اجرا بشه فقط کافیه نام کلاس رو در DIV عوض کنید و نام کلاس خودتون رو بذارید مثل cmore و بعد به فایل استایل قالب مراجعه کنید و یک کلاس جدید بسازید به عنوان نمونه :

    .cmore {
        background: url("sprites/i/extra-bg.png") repeat-x scroll 0 0 transparent;
        border: 0 solid #CCCCCC;
        color: #333333;
        display: block;
        float: right;
        font-family: Tahoma,Georgia,"Times New Roman",Times,serif;
        font-size: 12px;
        font-style: normal;
        font-weight: 500;
        margin: 10px 0 0;
        padding: 0 10px;
    }

    خب من محتویات کلاس comment رو برای این کلاس cmore مجدد قرار دادم که شما می تونید هر پارامتر این کلاس رو بنا به دلخواه خودتون تغییر بدین ( البته پیش نیازش آشنایی نسبی با css هست )

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۳

    خیلی خیلی ممنونم. تشکر بابت وقتی که گذاشتید.
    ایم به کام

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۵

    موضوع به حل شده تغییر یابد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.