انجمن


چطور اندازه تصاویر رو اتوماتیک فیت کنم !؟  (۱۳ نوشته)

  • حمید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۳

    سلام . چطور اندازه تصاویر رو اتوماتیک فیت کنم !؟ یعنی اول مطلب رو مثلا ارسال کنم . بعد یه گزینه داشته باشم سایز همه ی عکس های اون مطلب رو اگه بزرگ بود دقیقا اندازه گنجایش صفحه کنم و اگه کوچیک بود با بقیه یکسان بشه . اون افزونه که بالای عکس یه نوار زرد میزنه و مینویسه :
    این عکس به اندازه فلان درصد کوچک شده است . برای مشاهده اندازه اصلی اینجا کلیک کنید رو نمیخوام . میخوام اتوماتیک فیت بشن .
    در ضمن از آقای NESTED که قرار بود سایتی شبیه قطار دات کم رو تحویلم بدن تقاضا دارم اگر کار آماده شده تحویل بدند ( خیلی ممنون !‌) و اگر نه که دستشون درد نکنه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - forklift
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۱

    برای ریسایز کردن تصاویر می تونید از این پلاگین استفاده کنید
    در مورد اون مسئله هم از طریق ایمیل با شما در ارتباط خواهم بود

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حمید - امین باقیات - amirabar - Parsa
  • بابالوتي

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۰

    به نظر من افزونه ncode mage resizer خوبه
    اما اگه از آپلود سنتر ميشاليسم استفاده كنيد من راه بهتري دارم ...

    به طور مثال اينجا رو ببينيد :
    http://photo.tak98.com/viewer.php?file=dmvtl7fc0ohjjtfuy0f.jpg

    اگه كد اخري يعني ::لینک مستقیم برای وبسایتها رو كپي كنيد بزاريد توي Html وردپرستون سايز عكستون عرضش 450 خواهد بود.
    من يكم خودم توي كد هاي آپلود سنتر ميشاليسم تغييراتي دادم كه راحت شدم ديگه!

    اگه خواستيد بگيد تا من كد اديت شدشو بزارم.
    با تشكر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حمید
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۴

    babalooti.ir گفت:
    به نظر من افزونه ncode mage resizer خوبه
    اما اگه از آپلود سنتر ميشاليسم استفاده كنيد من راه بهتري دارم ...

    به طور مثال اينجا رو ببينيد :
    http://photo.tak98.com/viewer.php?file=dmvtl7fc0ohjjtfuy0f.jpg

    اگه كد اخري يعني ::لینک مستقیم برای وبسایتها رو كپي كنيد بزاريد توي Html وردپرستون سايز عكستون عرضش 450 خواهد بود.
    من يكم خودم توي كد هاي آپلود سنتر ميشاليسم تغييراتي دادم كه راحت شدم ديگه!

    اگه خواستيد بگيد تا من كد اديت شدشو بزارم.
    با تشكر.

    دوستمون در مورد پلاگین پرسیدن و الا میشد با یک js خیلی ساده و سبک و دو خط تگ html دستوری رو به قالب ارجا داد که تمامی عکسهارو ریسایز کنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    حمید - امین باقیات - amirabar
  • حمید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۱
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۲

    NESTED گفت:

    دوستمون در مورد پلاگین پرسیدن و الا میشد با یک js خیلی ساده و سبک و دو خط تگ html دستوری رو به قالب ارجا داد که تمامی عکسهارو ریسایز کنه

    میشه این کد html رو در اختیارم بذارید !؟D: آخه من که گفتم این افزونه به کارم نمیاد . چون بالای هر عکس یه نوار زرد میزاره میگه اینجا کلیک کنین تا تصور فیت شه !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۰

    http://www.tafrihestan.ir گفت:

    میشه این کد html رو در اختیارم بذارید !؟D: آخه من که گفتم این افزونه به کارم نمیاد . چون بالای هر عکس یه نوار زرد میزاره میگه اینجا کلیک کنین تا تصور فیت شه !

    من متن شمار و کامل خوندم ولی با عرض شرمندگی برداشت اشتباه کردم و فکر کردم یک همچین پلاگینی می خواین
    ببین خیلی ساده می تونید در قالبتون در هر جایی که می دونید قرار هست عکسی نمایش داده بشه
    یک div بسازید و یک کلاس بهش بدین به عنوان نمونه resize و در استایلتون عرض و ارتفاع اون رو به این مدل قرار بدین :

    .resize{
        width:540px; /*براي ارتفاع مي تونيد از % هم استفاده کنيد*/
        height: auto;
    }

    خب من در این کلاس عرض رو اول با px معرفی کردم و ارتفاع رو اتوماتیک گذاشتم شما می تونید بجای px از % هم استفاده کنید ولی ارتفاع رو از روی اتوماتیک بر ندارین تا ارتافع اتوماتیک کم بشه و عکس بهم نریزه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بابالوتي - امین باقیات - Parsa
  • kimiamob

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۶
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

    NESTED گفت:

    من متن شمار و کامل خوندم ولی با عرض شرمندگی برداشت اشتباه کردم و فکر کردم یک همچین پلاگینی می خواین
    ببین خیلی ساده می تونید در قالبتون در هر جایی که می دونید قرار هست عکسی نمایش داده بشه
    یک div بسازید و یک کلاس بهش بدین به عنوان نمونه resize و در استایلتون عرض و ارتفاع اون رو به این مدل قرار بدین :

    .resize{
        width:540px; /*براي ارتفاع مي تونيد از % هم استفاده کنيد*/
        height: auto;
    }

    خب من در این کلاس عرض رو اول با px معرفی کردم و ارتفاع رو اتوماتیک گذاشتم شما می تونید بجای px از % هم استفاده کنید ولی ارتفاع رو از روی اتوماتیک بر ندارین تا ارتافع اتوماتیک کم بشه و عکس بهم نریزه

    جناب nested اون کد بالارو توی هر جای فایل استایلم میتونم قرار بدم؟
    هرکاری میکنم نمیشه:(
    میشه یکم راهنمائی کنید؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۰

    در بالات رهم گفتم در فایل مورد نظرتون مثلا single

    یک div بسازید و یک کلاس بهش بدین به عنوان نمونه resize

    می تونید بجای اسم کلاس یه اسم دیگه بکار ببرین و بعد به استایل قالبتون در انتهای استایل این کلاس رو اضافه کنید :

    .resize{
        width:540px;
        height: auto;
    }

    خب من در این کلاس عرض رو اول با px معرفی کردم و ارتفاع رو اتوماتیک گذاشتم شما می تونید بجای px از % هم استفاده کنید ولی ارتفاع رو از روی اتوماتیک بر ندارین تا ارتفاع اتوماتیک کم بشه و عکس بهم نریزه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Morteza - eramfun - amirabar - Parsa
  • eramfun

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۴

    سلام
    میشه لطف کنید کد div رو هم بذارین؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • hadisoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۱
    تشکر شده: ۱۴۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۳

    این دیگه کاری نداره

    <div class="resize">
    </div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - amirabar - Parsa
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۵

    تشکر به کارم اومد ، وضعیت رو به حل شده تغییر بدید

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۰

    یه استایل عجیب: (تست کنید)

    .resize{
    	max-width: 500px;
    	width: expression(this.width > 500 ? 500: true);
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - Morteza
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۴:۲۳

    این بهترین هست :

    کد زیر رو در آخر فایل Style.css کپی کنید :

    .cont0 img {
    
    border: 1px solid #c0c0c0;
    
    background: #EFF2F9;
    
    margin: 3px 3px 10px 3px;
    
    padding:5px;
    
    -moz-border-radius: 5px;
    
    -webkit-border-radius: 5px;
    max-width:461px;
    height: auto;
    
    }
    
    .cont0 img:hover {
    
    border: 1px solid #000000;
    
    background: #D7DDE9;
    
    margin: 3px 3px 10px 3px;
    
    padding:5px;
    
    -moz-border-radius: 5px;
    
    -webkit-border-radius: 5px;

    برای فراخوانی این کد رو هم هرجا که میخواین این تغییر ایجاد بشه قرار بدید :
    <div class="cont0">

    آخرش هم که هرجا خواستید تا اونجا متوقف بشه <div/> یادتون نره !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mr.Amirreza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.