انجمن


نویسه از یک خروجی غیرمنتظره  (۱۳ نوشته)

  • webmaster.computer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۳

    سلام.
    من وقتی افزونه ای رو که نوشتم فعال می کنم این اشکال رو مشاهده می کنم:
    "افزونه هنگام فعال شدن٬ 3 نویسه از یک خروجی غیرمنتظره تولید کرد. اگر با پیغام خطای “headers already sent”٬ مشکلات مربوط به خوراک و یا مسائل دیگر مواجه شدید سعی کنید افزونه را غیرفعال یا حذف کنید."
    تو اینترنت که کمی گشتم دو دلیل اصلی برای این مشکل وجود داشت:
    1. گذاشتن فضای خالی/کارکتر بعد و قبل >?php dh ?>
    2. ساپورت نشدن مناسب unicode encode توسط سرور.
    احتمالا من مشکل دوم رو داشتم. چون وقتی نوشته هام رو با ASCII ذخیره کردن دیگه موقع فعال کردن افزونه اون اشکال رو نمی گرفت. ولی همونطور که می دونید اینبار متنهای فارسیم رو نشون نمی ده.
    من این مشکل رو هم روی سرور خودم دارم و هم روی wampserver 2.1.
    لطفا کمکم کنید.
    ممنونم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۸

    وقتی یونکید ذخیره میکنید با DOM هست یا بدون اون؟
    با چه ادیتوری کار میکنید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - amirabar - آموزش وردپرس
  • webmaster.computer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۶

    php و Html ساده هستش و از DOM استفاده نکردم
    از notepad , dw استفاده کردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۰

    2. ساپورت نشدن مناسب unicode encode توسط سرور.

    یعنی اینکه صفحه php پلاگینتون با چه فرمتی انکد شده :
    Encode in UTF-8 without BOM
    Encode in UTF-8

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۸

    notepad کاملا غیراستاندارد هست.
    از ادیتورهایی مثل n++ یا emeditor یا ultraedit و امثال اینها استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - amirabar
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۹

    هم‌نام بودن توابع افزونه با دیگر افزونه‌ها، هم گاهی اوقات این خطا رو صادر می‌کنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - Morteza - amirabar
  • webmaster.computer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۹

    ممنون از توصیه هاتون. ولی ...
    منظورتون DOM همون unicode signature -BOMهستش؟
    notepad++ که اصلا نوشته های فارسیمو تشخیص نمی داد. پس ازش استفاده نکردم.
    یه بار دیگه با DW ذخیره کردم فایل php پلاگین رو (هم با BOM هم بدون BOM)
    همچنین سعی کردم اسم توابع رو تا اونجایی که می شه منحصر بفرد کنم.
    ولی بازم موقع فعال کردم همون اخطار رو می ده.
    چی کار باید بکنم؟؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۳

    پروژه شما چند تا فایل داره؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • webmaster.computer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۷

    فقط یک فایل php که گذاشتمش تو یک فلدر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • webmaster.computer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۵

    یک جوانمرد نیست جواب ما رو بده؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۳

    html هم بكار برده‌ايد در پلاگين؟

    سعي كنيد html را به صورت تابع طراحي كنيد و در مواقع خاص استفاده كنيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • desatir7316

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۶
    تشکر شده: ۴۸ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

    آقا منم همين مشكل رو دارم
    توي خونه پلاگينم كار مي كنه
    سركار نه
    ورژن وردپرس هامم يكين

  • aminbz

    آفلاین
    مدیر
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۱۲۳ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹

    مشکل دو چیز هست در این موارد،
    1-خارج از init کدی رو نوشتن،
    2-یا بعد از بسته شدن تگ php اینتری کاراکتری چیزی خورده..
    که البته پلاگین مشکلی براش پیش نماید و کار میکنه معمولا

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    آموزش وردپرس

درباره‌ی این موضوع