با تشكر از دوستان عزيز
آخه آقا مصطفي من اين سوال رو چند وقته همش تكرار مي كنم و در پست هاي قبليم از عبارات هيچ كس و اينجور چيزها استفاده نمي كردم ولي ... به هر حال.
من از افزونه wp super cache استفاده مي كنم و افزونه ها ديگر رو هم امتحان كردم از افزونه ها cache wedge(شايد املايي اشتباه باشه ، منظورم افزونه كش ابزارك مي باشد) استفاده كردم ولي نتيجه نداد، قبلا هم مشكلش رو گفتم .خيلي سرچ كردم.
من رفتم داخل خود سایت wordpress.org و در قسمت افزونه سوپر کش و در تب FAQ با همچین متنی برخورد کردم.
Will comments and other dynamic parts of my blog update immediately?
Comments will show as soon as they are moderated, depending on the comment policy of the blog owner. Other dynamic elements on a page may not update unless they are written in Javascript, Flash, Java or another client side browser language. The plugin really produces static html pages. No PHP is executed when those pages are served. "Popularity Contest" is one such plugin that will not work.
معنی جمله ی بالا یعنی این که این افزونه هایی که بر اساس php کار می کنند آپدیت نمی شوند و باید از آجاکس استفاده کرد، البته در قسمت پایین تر یک راه حلی وجود دارد مبنی بر این که باید از یک تابع استفاده کنیم من دست و پا شکسته اون متن انگلیسی رو خوندم ولی دقیق متوجه نشدم منظورش چیه.
در جواب آقاي nested: دوست عزيز بله حق با شماست ، من هم اصولا دوست دارم از كد به جاي افزونه استفاده كنم ولي ...
از افزونه كش هم نمي توني استفاده نكني ، هر چقدر هم قالب رو ساده بسازي نمي توني استفاده نكني ، البته به نظر من ، چون وردپرس از اين نظر خيلي سرور رو اشغال مي كنه.