انجمن


تعویق انداختن اجرای یک کد جاوا اسکریپ  (۱۰ نوشته)

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۶

    عرض ادب و احترام
    دوستان من در قسمت سایدبار یک کد جاوا اسکریپ گذاشتم که لینک خبر را از پارسیک میگیره و نمایش میده.
    چیزی که هست به نظر میرسه این کد در بالا آومدن سایت رو کند میکنه!
    چه کار کنم که این کد در آخرین مرحله اجرا بشه..یعنی کل سایت بازشه و بعدا این کد اجرا بشه؟
    این کد را با ابزارک گذاشتم.
    فراوان سپاس

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵

    اگه روی لود سایت تاثیر داره و سرعت گود پایی اومده ؛ کدها رو توی footer جاسازی کنید چون اول کل سایت لود میشه بعد فوتر.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۸

    footer جای مناسبی براش نیست متاسفانه.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۳

    شما خط فرمان این جاوا رو در مکان مناسب بذارید ولی بعد ارجاه جاوا رو که در تگ script هست رو در فایل فوتر بذارید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098 - WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۴

    تشکر آقای نستد عزیز که جواب میدید همیشه...
    به دلیل ضعف IQ و دانش کم بنده متوجه عرایض شما بزرگواران نشدم.
    اگر این کد جاوا باشه... چی رو تو فوتر بذارم چی رو تو سایدبار...؟

    <style>
     .parseek_link:link{font-size: 9pt; FONT-FAMILY: Tahoma;}
     .parseek_link:hover{color:#87D7F8; font-weight:bold}
    </style>
    <div dir="rtl">
    <script language="javascript" src="http://news.parseek.com/Javascript/?items=20&type=ALL&bullet=true&source=false" ></script>
    </div>

    متشکرم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۵

    این اسکریپت رو در فوتر بگذارید
    <script language="javascript" src="http://news.parseek.com/Javascript/?items=20&type=ALL&bullet=true&source=false" ></script>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۳

    NESTED گفت:
    این اسکریپت رو در فوتر بگذارید
    <script language="javascript" src="http://news.parseek.com/Javascript/?items=20&type=ALL&bullet=true&source=false" ></script>

    خوب اگه این کد رو تو فوتر بذارم که تو فوتر نشونش میده...
    و چون میخوام این کد تو اسلایدبار نشون داده بشه اون موقع تو اسلادبار چی باید بنویسم تا این کدی که تو فوتر هست را پیدا کنه و نشونش بده...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۲

    شما مطمئن هستی این اسکریپت لود سایت رو کند میکنه؟
    خیلی سریع باز شد و کلا کمتر از 2 کیلوبایت هست!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

    آره حجمش کمه... ولی بعضی موقع ها که احتمالا مشکل از سایت مقابل باشه دیر باز میشه و سایت در حالت باز کردن این اسکریپ تا 10 ثانیه هم میمونه.
    بهرحال ممنونم که جواب دادید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۹

    میتونید کد رو در یک تابع باز کنید و در onload تگ body تابع رو لود کنید.

درباره‌ی این موضوع