انجمن


هدر swf یا فلش:  (۱۴ نوشته)

  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

    سلام و خسته نباشید،
    من میخوام هدر سایتم به صورت فلش پسوند swf باشه
    توی style هم تغییر دادم ولی صفحه سفید تو هدر نشون داده شد؟
    آیا باید افزونه ای نصب کنم؟
    جستجو هم زدم ولی چیزی نتونستم پیدا کنم
    ممنون میشم کمکم کنید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۲

    آدرس سایت رو بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰

    man4toman گفت:
    آدرس سایت رو بدید.

    http://www.abbasfun.com

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۲

    من توی سورس سایت شما فایل فلشی ندیدم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۶

    بهتر هست در فایل header قالب در <div class="header"> این فایل فلش رو فرا بخونید

    http://www.abbasfun.com/wp-content/themes/takmob-new1/images/header.swf

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۲

    http://www.abbasfun.com

    NESTED گفت:
    بهتر هست در فایل header قالب در <div class="header"> این فایل فلش رو فرا بخونید

    ممنون ولی تو قالب اصلا header رو من نداشتم
    این عکس رو گذاشتم تا خودتون مشاهده کنید و اگه زحمتی نباشه بگید که به جای header تو کدوم بریزم این کد رو، البته م تو style این فایل رو فراخوانی کردم، میشه می بیشتر توضیح بدین ممنون
    http://www.azadupload.com/images/2xz58xet72hh6udmhe.jpg

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۹

    یا سام قالب رو بگید یا اینکه در فایلهای قابل به دنبال <div class="header"> باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۹

    man4toman گفت:
    من توی سورس سایت شما فایل فلشی ندیدم.

    میشه کمی بیشتر توضیح بدین که تو style.php من این فایل رو ریختم

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۷

    قالب شما غیر استاندارد هست و فاقد فایل هدر هست
    هدر سایت شما در فایلهای ایندکس برگه ها و نوشته ها و ارشیو لود شده
    <div class="header"> در این فایلها بیابید و در بین این div فایل فلش رو قرار بدین

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۰

    NESTED گفت:
    قالب شما غیر استاندارد هست و فاقد فایل هدر هست
    هدر سایت شما در فایلهای ایندکس برگه ها و نوشته ها و ارشیو لود شده
    <div class="header"> در این فایلها بیابید و در بین این div فایل فلش رو قرار بدین

    ممنون برم دنبالش بگردم
    شانس من خیلی خوبه دیگه، قالبمونم قلابی از اب درآمد:دی

  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۴ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۵

    پیداش کردم
    میتونید یه بار دیگه کمکم کنید؟
    <h1 class="header-name">
    < href="<?php bloginfo('url'); ?>" accesskey="1"></h1>

    </div>
    الان این کد که شما گفتی تو بایگانی ( ارشیو) بود!!!!
    اینطوری اضافه کنم؟

    <h1 class="header-name">

    <href="http://www.abbasfun.com/wp-content/themes/takmob-new1/images/header.swf">

    </><>" accesskey="1"></h1>

    </div>
    میشه کمی آماتوری توضیح بدین

  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

    الان این کد که شما گفتی تو بایگانی ( ارشیو) بود!!!!
    اینطوری اضافه کنم؟

    <h1 class="header-name">

    <href="http://www.abbasfun.com/wp-content/themes/takmob-new1/images/header.swf">

    </><>" accesskey="1"></h1>

    </div>
    میشه کمی آماتوری توضیح بدین

    دوستان میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟
    من کد
    <div class="header">
    تو بایگانی پیدا کردم و لی کجاش بذارم؟ زیرش کد header name هست؟ چطوری فراخوانی کنم؟

  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۰

    کسی از دوستان کمکم نمی کنه؟

  • sinalo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۵ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۶

    daryanian گفت:
    کسی از دوستان کمکم نمی کنه؟

    عزیز این کد را توی هدر بذار مشکل حل می شه
    <center><object classid="clsid: D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="900" height="250">
    <param name="movie" value="addrese fileflash.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="addrese fileflash.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="977" height="270"></embed>
    </object></center>

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.