سلام
ميشه قالب خبري و فتوبلاگ را با هم تركيب كرد . يا بايد دو تا وردپرس را نصب كنيم . يعني يه من داشته باشيم با نام فتوبلاگ داخل خود وبلاگ خبري مفروضه .
سلام
ميشه قالب خبري و فتوبلاگ را با هم تركيب كرد . يا بايد دو تا وردپرس را نصب كنيم . يعني يه من داشته باشيم با نام فتوبلاگ داخل خود وبلاگ خبري مفروضه .
من بعد از جمله اولتون رو متوجه نشدم ولی باید بشه ... باز باید دید شما چی تو نظرته ...
ببین نوید جون یه صفحه خبری می خوام داشته باشه تو صفحه اول و یه صفحه عکس های روز که این عکس های روز رو تو صفحه اول نمی خوام بیاد . یعنی یه بلاگ و فتوبلاگ . مطالب تو بلاگ بیاد و عکس ها تو فتوبلاگ . حالا اگه نشه حد اقل یه قالب فتوبلاگی نشون بده بهمون که رو عکس ها مدیریت قوی داشته باشه و بشه به صورت آلبومی و لیستی ( thumbnails ) نشونشون بده .
برام اين سوال هست كه چرا بچه هاي وردپرس فارسي چند تا قالب ها فتوبلاگ رو ترجمه نمي كنيد كه فرهنگ استفاده از اون هم بين افراد ايجاد بشه و كاربرها با ديدن تنوع قالب ها به سمت استفاده اون بيان. تازه همين قالب هاي موجود هم بجز چند تا بقيه عالي عالي نيستن . قالب هاي جالب تر و خوش نويس تر از نظر نوع برنامه نويسي و نوع كاربرد فكر كنم باشن كه بعضا ميشه هم با ترجمه و هم با كمي تغيير يه چيز خوب از داخلشون در آورد .
به هر حال از وقتي كه ميگذاريد ممنون هستم .
برای گالری این کارتون رو باید راه بندازه :
http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery
سلام
من یه قالب خوشکل برا فتوبلاگ چند وقت پیش گرفتم و تا حدود زیادی فارسیش کردم اگه تو این سیستم شلوغ پیداش کردم میدم بهتون ایشالا کارتون راه بیفته. @},-