انجمن


نمایش همه عناوین پست های یک دسته در ابزارک  (۲۱ نوشته)

  • mili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۵

    سلام
    برای انجام این کار افز.نه های زیادی وجود دارد مثل Category Posts Widget وچندین افزونه دیگر
    ولی مشکل همه اونها ( تا جایی که بررسی کردم) اینه که وقتی همه پستها بخوای نشون بدی خیلی بلند میشوند
    آیا راهی برای صفحه بندی کردن آنها وجود دارد مثل کاری که تو سایت زیر انجام شده است:
    http://www.wordpress98.com/

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۳

    بله
    میتونید از کوئری استفاده کنید

  • mili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۲

    man4toman گفت:
    بله
    میتونید از کوئری استفاده کنید

    سلام چطوری میشه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C+
    و

    codex.wordpress.org/Query_Overview
    codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts
    codex.wordpress.org/Template_Tags/get_posts
    codex.wordpress.org/Function_Reference/get_post
    codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query
    codex.wordpress.org/Custom_Queries
    codex.wordpress.org/Displaying_Posts_Using_a_Custom_Select_Query

    ماهیگیری کنید!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - mili
  • mili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۲

    man4toman گفت:
    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C+
    و

    codex.wordpress.org/Query_Overview
    codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts
    codex.wordpress.org/Template_Tags/get_posts
    codex.wordpress.org/Function_Reference/get_post
    codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query
    codex.wordpress.org/Custom_Queries
    codex.wordpress.org/Displaying_Posts_Using_a_Custom_Select_Query

    ماهیگیری کنید!

    مرتضی جان کاملاً با عبارت ماهیگیری شما موافق هستم و بیشتر پستهای اندک من تو این انجمن به این صورت بوده ولی واقعاً نمیدونستم چی باید سرچ کنم خیلی هم گشتم ولی عبارت مترادف این کارو نمیدونستم
    به هر حال متشکرم

  • mili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۰

    برای این کار افزونه ای وجود نداره؟
    فقط میخوام عنوان همه پستهام توی صفحه اولم به تفکیک دسته بندی ها نشون داده شه
    من از Category Posts Widget استفاده کردم ولی لیستش خیلی دراز میشه

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۲

    باید ترکیبی از جاوااسکریپت و تابع wp_query رو انجام بدید

    خروجی کد زیر شامل 15 پست از یک دسته هست
    $the_query = new WP_Query( 'cat=5&showposts=15');

    در این کد. عنوان پست‌ها چاپ میشود. به محض رسیدن به مضرب 5 عدد برگه را در page ذخیره میکند
    در انتها هم چاپ میشود

    $the_query = new WP_Query( 'cat=5&showposts=15');
    $c=1;
    $p=1;
    while ( $the_query->have_posts() ) :
    	$the_query->the_post();
    	echo get_the_title()."<br />";
    	$c++;
    	if(($c%5)==0){
    		$page .= $p . " | ";
    		$p++;
    	}
    endwhile;
    echo $page;

    جاوا اسکریپت
    نمونه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - mili
  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۹

    سلام
    ممنون میشم راهنمایی کنید که این کدهارو کجای صفحه و به چه صورت قرار بدم.
    با احترام

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۹

    این کد فقط یک مثال سادست
    میتوانید داخل تگ php قرار دهید و داخل یکی از فایلهای اصل مانند index قالب قرار دهید تا عملکرد آن را مشاهده کنید

    <?php
    //code
    ?>
  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۷

    سلام
    دوست عزیز ممنون که جواب دادید
    من نتونستم این موضوع تایپیک رو فعال کنم یعنی نتونستم کاری کنم که بعد از 4 تا خبر از یک دسته ادامش بره داخل یه صفحه دیگه ، فکر می کنم باید جاوا اسکریپت به کار ببرم ولی متاسفانه نتونستم .
    در واقع الان کد شما عدد صفحات به صورت 1|2|3| میزنه حالا می خوام روی این اعداد کلیک کردم صفحه را نشان بده.
    من کد جاوا اسکریپتشو نتونستم استفاده کنم.
    ممنون میشم کمک بفرمایید
    با احترام

  • mili

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۸
    تشکر شده: ۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۰

    با تشکر از جناب پارسا
    من ازین کد استفاده کردم ولی عنوان تمام پست ها رو نمایش میده
    مثلاً من برای دسته 5 خودم هفت نوشته دارم و هر هفت نوشته نمایش داده میشه
    مضرب رو هم کم کردم تغییری نکرد

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۰

    سلام
    آقا پارسا ، من مدام میام این صفحه را رفرش می کنم که جواب شما را ببینم .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با احترام

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷

    سلام
    باید از مقدار paged در کوئری استفاده کنید.

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰

    سلام
    paged؟؟ این برای چی ؟ داخل جاوا اسکریپتش که pager هست.
    با احترام

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۶

    خیر این مقدار مربوط به صفحه بندی شدن با استفاده از کوئری هست.
    البته من دقیق کد بالا رو بررسی نکردم ولی فکر میکنم باید این تنظیم رو هم قرار بدید.

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۲

    سلام
    دوستان من موفق نشدم بعد از نمایش 10 تا عنوان بقیشو ببره صفحه بعد یعنی همون چیزی که آقا پارسا گفتن را نتونستم فعال کنم.
    با تشکر

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

    سلام دوستان تونستم تمام موارد را به درستی طی کنم فقط تنها مشکلی که دارم شماره صفحات تمام دسته هارو داخل یک دسته نشون میده که جهت بهتر رسوندن سوالم کد و عکس را قرار دادم
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    <div id="warper">
    
    	<div id="content1">
    
    	<?
    	// Get array of post info.   	$cat_posts = new WP_Query( 'cat=1&showposts=35');
     $cat_posts = new WP_Query(
        "showposts=" . $instance["num"] .
        "&cat=" . $instance["cat"] .
        "&orderby=" . $sort_by .
        "&order=" . $sort_order
      );
    
    	while ( $cat_posts->have_posts() ) :
    		$cat_posts->the_post();
    		echo get_the_title()."<br />";
    	endwhile;
    	?>
    	</div>
    	</div>
    	<div id="pager"></div>
    
    <script type="text/javascript">
    // This Javascript is written by Peter Velichkov (http://www.creonfx.com)
    // and is distributed under the following license : http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/
    // Use and modify all you want just keep this comment. Thanks
    var pagerPageHeight = $('warper').getSize().y;
    var contentArea = $('content1');
    var pagerCurPage = 1;
    var pagerPagesCount = 1;
    var pagerPages = $('pager');
    
    var pagerInit = function(){
    //alert ("ssss");
    	var contentHeight = contentArea.getSize().y ;
    	pagerPagesCount = (contentHeight / pagerPageHeight).toInt();
    	if (contentHeight % pagerPageHeight != 0 ) pagerPagesCount++;
    	if (pagerPagesCount === 1) return;
    
    	var prev = new Element('a', {
    			'class': 'cust-pager-prev',
    			'html': '&lt',
    			'id': 'cust-pager-prev',
    			'events': {
    				'click': function(){
    					pagerChangePage(pagerCurPage - 1);
    				}
    			}
    		});
    
    	var next = new Element('a', {
    			'class': 'cust-pager-next',
    			'html': '&gt',
    			'id': 'cust-pager-next',
    			'events': {
    				'click': function(){
    					pagerChangePage(pagerCurPage + 1);
    				}
    			}
    	});	
    
    	prev.inject(pagerPages,'top');
    	$('cust-pager-prev').setStyle('display','none');
    
    	for (var i=1; i<=pagerPagesCount; i++){
    		var anchor = new Element('a', {
    			'class': 'cust-pager-item',
    			'id': 'cust-pager-item-'+ i,
    			'html': i,
    			'events': {
    				'click': pagerChangePage.pass(i)
    			}
    		});
    		anchor.inject(pagerPages);
    	}
    
    	next.inject(pagerPages,'bottom');
    };
    
    var pagerChangePage = function(page){
    	$('cust-pager-item-' + pagerCurPage).set('class', 'cust-pager-item');
    	$('cust-pager-item-' + page).set('class', 'cust-pager-item-sel');
    
    	pagerCurPage = page;
    
    	if (pagerCurPage === 1) {
    		$('cust-pager-prev').setStyle('display', 'none');
    	}else{
    		$('cust-pager-prev').setStyle('display', 'inline');
    	}
    
    	if (pagerCurPage === pagerPagesCount) {
    		$('cust-pager-next').setStyle('display', 'none');
    	}else{
    		$('cust-pager-next').setStyle('display', 'inline');
    	}
    
    	contentArea.setStyle('top', (-1) * pagerPageHeight * (page - 1));
    };
    
    pagerInit();
    
    </script>

    برای دیدن عکس اینجا کلیک کنید

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۷

    بخاظر استایل دهی شما هست که همه رو کنار هم آورده.
    باید استایل رو ویرایش کنید.
    خیلی جاها هم دارید بصورت inline کد میدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hoseni_68
  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۲

    سلام
    آقا مرتضی از شما کمال تشکر را دارم.لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که متوجه بشم.
    با احترام

  • rocki3oy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۶

    با سلام خدمت مدیران عزیز.
    من تمام مطالب بالارو خوندم و به کار بردم ولی به نتیجه نرسیدم.
    من کدی می خوام که برای یک دسته خاص صفحه بندی قرار بدم.
    مثلا برای دسته 1 بعد از 5 مطلب صفحه بندی نمایش داده بشه و از کدهای بالا استفاده کردم.
    امکانش هست یک کد کامل قرار بدید.
    با تشکر...

  • kouroshs90

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

    rocki3oy گفت:
    با سلام خدمت مدیران عزیز.
    من تمام مطالب بالارو خوندم و به کار بردم ولی به نتیجه نرسیدم.
    من کدی می خوام که برای یک دسته خاص صفحه بندی قرار بدم.
    مثلا برای دسته 1 بعد از 5 مطلب صفحه بندی نمایش داده بشه و از کدهای بالا استفاده کردم.
    امکانش هست یک کد کامل قرار بدید.
    با تشکر...

    سلام دوست عزیز میتونید از افزونه ابزارک "آخرین پست ها، پیشرفته" استفاده کنید که امکانات زیادی برای این کار داره :
    ابزارک آخرین پست ها به شکل پیشرفته

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    pep30

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.