سلام دوستان
اول اینکه خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم چون من تازه سایت زدم و تجربه ندارم و به کمک و راهنمایی شما نیاز دارم
کمتر از ۳ ماه هست که یک سایت علمی سرگرمی زدم ، اول یه هاست اشتراکی گرفتم اما بد از ۱۰ روز سایت منو بستند و گفتند که بیش از حد از منابع سرور استفاده کرده ، و بعدش سرور مجازی vds گرفتم، اما زمانی که بازدید سایت زیاد میشد، هنگ میکرد، و گفتن که باید ارتقا بعدی، بعدش سرور حرفهای گرفتم با رم ۱ گیگ و پهنای بند ۶۰۰ گیگ، اما باز هم زمانی که بازدید زیاد میشد سایت هنگ میکرد، بعدش گفتن سایت مورد حملی شدید ddos هست و امنیت سایت رو بردن بالا، ولی مشکل ادامه داشت،بعدش block ip گذاشتن، باز هم نشد بعدش نرمافزار litespeed نصب کردن، بعدش گفتند که سرور آپاچی جوبگوی سایت شما نیست،تا ۱ هفته پیش که افزونی توپ۱۰ رو آپدیت کردم اما چونکه فونتش بزرگ بود صفحی سایت رو میگرفت و دوباره قبلی رو نصب کردم،اول فکر میکردم که شاید بخاطر افزونه باشه، دیگه سایت برای من باز نشد، و یا اینکه باز میشد اما ۲ تا لینک باز میکردم سایت دیگه بالا نمیومد، هر چی به پشتیبانی تیکت زدم، گفتند که ما تست کردیم و هیچ مشکلی نداره، اما از دوستان زیادی سوال کردم و اکثرا میگفتن که سایت باز نمیشه و صورت خیلی پایینه، ناچار شدم که از یه شرکت دیگه هاست بگیرم، الان ۲ روز هست که هاست رو عوض کردم، حالا قسمت مدیریت وردپرس راحت باز میشه و میتونم مقاله بذارم، اما خود سایت طول میکش تا لود بشه، ولی خیلی بهتر شده،گفتن چون تازه dns رو عوض کردی اینجوریه، حالا میشه کمک کنید و راهنمای کنید که مشکل از کجاست، ممنون میشم