انجمن

نیاز به کلاس آموزش وردپرس(ضروری)  (۴ نوشته)

• mohamad-naderi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۷

سلام به همه.چند وقته که میخوام کار با یه cms رو یاد بگیرم ولی هر آموزشی که دانلود کردم یا خیلی کلی بوده یا خیلی مبهم و به قول معروف بالای دیپلم.
    بین انتخاب cms ها هم موندم چون طرف هر کدوم میری یه کم و کسری داره مثلا نیوک امنیت کافی نداره دیتا لایف اوپن سورس نیست ،ورد پرس از نظر گرافیکی و افزونه ها خیلی به روز نیست و بیشتر واسه وبلاگ خوبه و جوملا که خیلی باب شده ظاهرا اونم امنیت کافی نداره،دروپال هم پشتیبانی قوی فارسی نداره.
    البته من فقط معایب رو گفتم و محاسن هر کدوم اینا زیاده.
    القصه.
    شدیدا دنبال یه آدم حرفه ای میگردم که کار با یکی دو تا از این cms ها رو بهم یاد بده(البته بجز چیزایی که توی همه کتابای پی دی اف هست)بیشتر دوس دارم با وردپرس بخاطر امنیت و ایندکس شدنش در گوگل و همچنین دیتالایف بخاطر گرافیک بودنش کار کنم.

چن روز پیش یه بنده خدایی اومد که به حساب خودش آموزش جوملا بهم بده یه ساعت که گذشت دیدم غیر از مطالب کتاب آموزش جوملا هیچ چیز دیگه ای بلد نیست مثلا کار با ماژول ها یا قالبها یا برطرف کردن ارورها.

یادم رفت بگم که با html آشنایی کامل دارم و کمی هم php بلدم.
    fبا فتوشاپ هم آشنایی کامل دارم.
    یه سایت طراحی کردم که همه دانسته هام توش استفاده کردم.http://taje-arezooha.com

بسیار بسیار ممنون میشم اگه یه آدم حرفه ای و منصف رو برای آموزش به من معرفی کنید.

• Morteza

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۱

دوست عزیز چندبا پست میزنید؟

• mohamad-naderi

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۷

man4toman گفت:
    دوست عزیز چندبا پست میزنید؟

شما که زحمت کشیدی جواب دادی.اقلاً جواب سوال منو هم میدادی دوست عزیز.ما ایرانیا فقط زبونمون به سرزنش میچرخه.نه ناظم عزیز؟!!!
    خوشحال شدم فک کردم کسی جواب داده اومدم دیدم ....
    ببخشید که کلاً پست دادم :(

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mina_Gh - soheilsaghian
  • NESTED

آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۵

ببینید اموزش دادن این جور سیستمها نیاز نیست چون دارای پنل پارسی هستن و کتابهای پارسی هم زیاد در موردشون منتشر شده
    خب شما که شانایی نسبی با html و php دارین فعلا نیاز نیست ماژول نویسی و پلاگین نویسیس رو تجربه کنید
    ساختار قالب سازی این سیستمها ( وردپرس ) رو یاد بگیرید بدون نیاز به پلاگین هم می تونید سایتی با گرافیک بالا و امنیت و ... درست کنید
    اینکه کسی بخواد وقت بذاره به شما اینجور اموزشهارو بده خوب از دیده من بیهوده کاری هست چون وقتی منبع اموزشها منتشر شده چرا دیگه باید وقت بذاریم تا باز اموزش بدیم ، شما هم کمی وقت بذار و اموزشها رو کامل دنبال کن
    البته این نظر من هست

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - mohamad-naderi - امین - Mina_Gh

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.