انجمن


کمک در فارسی کردن افزونه ها  (۱۲ نوشته)

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۲

    آقا من نمی دونم چرا وقتی با برنامه پو ادیت می خوام یه افزونه را فارسی کنم بهم این ارور رو می ده
    http://emohsen.ir/images/222.JPG
    البته ناگفته نماند که من فکر می کردم از برنامه نصب شده باشه و برنامه را پاک کردم و دوباره دانلود کردم و نصب کردم اما مشکل برطرف نشد. بعد فکر کردم شاید مشکل از ویندوز باشه . روی 8 تا کامپیوتر دیگه هم تست کردم اما همش همین مشکل را دارد . اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۶

    منم بهش برخوردم تاحالا. ظاهرا یه باگی چیزی نمی دونم حالا چی باعث این مشکل می شه.
    راه حل موقت اینه که بی خیال اون جمله بشید و متن انگلیسیش رو عینا کپی کنید تا ازش بگذره ...

    این سوال هارو باید از نیکولای پرسید :D

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۳

    آخه مشکل اینه که بعد از اینکه ذخیره رو می زنم دیگه هیچ چیزی رو برام نمیاره . یعنی یه صفحه سفید میاد دقیقا عین همونی که زیر ارور توی عکس مشخصه و من دیگه نمی دونم کجا باید مطالب رو فارسی کنم . آهای نیکولای کجایی . کمکمان کن که نیاز فوری بهت داریم

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۲

    سیستم عامل و نوع پردازنده شما چیست ؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۳

    منظورم از سیستم عامل شماره نسخه و سرویس پک ان است ؟

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۹ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۷

    سیستم عاملم ویندوز و سرویس پکم شماره 2 هستش . پردازنده کامپیوترم هم ا ام دی اتلون 5000 کور هستش با 4 گیگابایت رم

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۹

    خوب فکر کنم پیشرفتگی زیاد باعث این مشکل !! :O :O :O

    به هر حال اگر نمیتونی از ان ابزار استفاده کنی نگران نباش ! :D ابزارهای مشابه زیادی با همان کارایی وجود داره مثلا :

    https://translations.launchpad.net/
    
    http://pootle.locamotion.org/projects/wordpress/
    
    http://i18n.kde.org/tools/kbabel/
    
    http://www.gnu.org/software/gettext/

    راستی سیستم شما ۳۲ بیتی درسته ؟ و ضمنا نگفتی شماره نسخه کذایی بیلی شما چند ... (هر چند بی خیال :O :O :O :O :O :O :O :O)

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۰

    آقا ویندوزم ایکس پی هستش . ورژن شماره ۲ . سیستم هم ۳۲ بیت هست . یعنی واقعا فکر می کنی از سرعت زیاد باشه

  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۵

    یه افزونه را فارسی کردم البته نه کامل اما نمی دونم چطوری به وردپرس بفهمونم که اونو بصورت فارسی بخونه . کسی کمک می کنه و فایلش رو درست می کنه ؟
    http://emohsen.ir/wp/category-icons.zip
    آدرس افزونه و فایل زبان

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۵

    برای ما که اصلا فعال نشد ، اما برسی کردم ، مشکل شما ازنامگداری فایل است دقت کنید که شما از نام زیر استفاده کرده اید که غلط است .

    category-icons-fa_IR.po
    
    category-icons-fa_IR.mo

    که نام های صحیح اینگونه باید باشد (به جای خط فاصله اول باید زیر خط بگذارید) :-) :-) :-)

    category_icons-fa_IR.po
    
    category_icons-fa_IR.mo
  • mjpt1

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۰

    zxo003 گفت:
    برای ما که اصلا فعال نشد ، اما برسی کردم ، مشکل شما ازنامگداری فایل است دقت کنید که شما از نام زیر استفاده کرده اید که غلط است .

    category-icons-fa_IR.po
    
    category-icons-fa_IR.mo

    که نام های صحیح اینگونه باید باشد (به جای خط فاصله اول باید زیر خط بگذارید) :-) :-) :-)

    category_icons-fa_IR.po
    
    category_icons-fa_IR.mo

    البته من فکر می کنم که تو دستوری که در فایل اصلی افزونه گذاشتم مشکل دارم اگر یه راهنمایی بکنید ممنون می شم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    cupid7
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۶

    بله مشکل داره شما نباید از یک تابع به ان صورت 2 بار استفاده کنید ! اصلا نیازی به اون خط نیست چون خودش (نویسنده) توی خط 1207 از ان استفاده کرده !

    نتیجه گیری : خط 1 را پاک کنید ! افرونه به درستی فعال میشود . و بعد ار ان فقط خط 1206 را نگاه کنید ! :-)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها