انجمن


مشکل در وردپرس  (۸ نوشته)

  • btabir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    ببخشید دوستان توی این سایتم دچار مشکل شدم اگر کمکم کنین خیلی ممنون میشم ازتون
    ابتدا بگم که فکر میکنم مشکل از وردپرس باشه اما کجای وردپرس نمیدونم خواهشن اگ میتونید راهنمایی کنید

    و اما مشکل:

    ببینید توی این سایتم x-temp.ir یه بخشی که کد برای برداشتن کاربرا میزارم یعنی مثال شما اگر برید این صفحه
    http://x-temp.ir/?page_id=14
    و از داخل textarea کدی که داخلش هست رو بردارید و کپی کنید در یک فایل متنی یا در یک پیج اینترنتی
    و کد ها رو مشاهده کنید می بینید که بعد از اکثر خط ها یه <br> هستش
    در صورتی که من اون <br> ها رو نمیزارم وقتی که خود به خود این بریکفست ها ایجاد میشن داخل کدی که گذاشتم باعث میشه کدی که کاربر کپی میکنه میزاره تو وبلاگ/وبسایتش اون کد درست عمل نکنه

    ایا راه حلی دارید که این مشکل من رو رفعش کنه و خودبه خود <br> زده نشه بین کدهام؟؟؟؟؟

  • Masoud

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱۵
    تشکر شده: ۶۳۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۸

    سلام،
    مشکلی که گفتید مشاهده نشد.
    ولی در کد بهتره برای نمایش کد در سایت‌تون از افزونه‌ی
    https://wordpress.org/plugins/syntaxhighlighter/
    یا افزونه‌های مشابه استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    btabir
  • btabir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۲

    دوست عزیز ضمن تشکر از راهنماییتون مجدد اینطور توضیح بدم که این کدیست که بنده داخل تکست اریا قرار میدهم

    <!-- Login page blog by http://www.x-temp.ir/ --->
    <script>disp=1;function w() {
    document.getElementById('boxFloater').style.display='none';disp=0;
    }function jmove(){if
    (disp==1){window.scrollTo(0,0);}}jmove();window.onscroll=jmove;</script>
    <div
     id="boxFloater"
    style="position:absolute;left:0;top:0;width:101.9%;height:100%;
    font-family:Tahoma;font-size:0pt">
    <br><div
    style="position:absolute;left:0;top:0;background-color:#000000;width:100%;
    height:100%;FILTER:alpha(opacity=75)"></div>
    <br><div
     style="position:absolute;left:0;top:0;width:100%;height:100%;
    FILTER:alpha(opacity=80)">
    ="color:#ffffff;margin-top:0px;"><tr><td align="center"
    <font size="0" color="#FF0000" dir="rtl">
    </font>
    <div onClick="w();"><p>
    <br><div id="ind"><center><a href="#"><img
    border="0"
    src="http://x-temp.ir/X-T/Abzar/Login-Page/login-01.gif"></a></center><div
     align="left"></div></div>
     <style>#ind img{border: solid 5px #FF0000;border-radius: 70px 7px
     70px 7px;-web-kit-border-radius: 70px 7px 70px
    7px;width:1000px;margin:20px 0;}</style>
    <p>
    <div align="center"><font size="3"><a href="http://x-temp.ir/cat/4" target="_blank" title="کد صفحه های ورودی عاشقانه" rel="nofollow" ><img src="http://x-temp.ir/X-T/Abzar/Login-Page/input-cod-love.gif" /></a></font></div>
    <br>
    <br></div></td></tr></table></div></div><br></div>
    <!-- End Login page blog by http://www.x-temp.ir/ --->

    اما کدی که کاربر از سایت و از داخل تکس اریا برداشت میکنه به این شکل در میاد

    <!-- Login page blog by http://www.x-temp.ir/ ---><br />
    <script>disp=1;function w() { document.getElementById('boxFloater').style.display='none';disp=0;
    }function jmove(){if (disp==1){window.scrollTo(0,0);}}jmove();window.onscroll=jmove;</script></p>
    <div id="boxFloater" style="position:absolute;left:0;top:0;width:101.9%;height:100%; font-family:Tahoma;font size:0pt"><br>
    <div style="position:absolute;left:0;top:0;background-color:#000000;width:100%; height:100%;FILTER:alpha(opacity=75)"></div><br>
    <p><div style="position:absolute;left:0;top:0;width:100%;height:100%; FILTER:alpha(opacity=80)"> =”color:#ffffff;margin-top:0px;”></p><br>
    <tr>
    <td align="center"><br>
    <div onClick="w();">
    <div id="ind"><center><a href="#"><img border="0" src="http://x-temp.ir/X-T/Abzar/Login-Page/login-01.gif"</a></center></p><br>
    <div align="left"></div>
    </div>
    <style>#ind img{border: solid 5px #FF0000;border-radius: 70px 7px 70px 7px;-web-kit-border-radius: 70px 7px 70px 7px;width:1000px;margin:20px 0;}</style><br>
    <p><div align="center"><a href="http://x-temp.ir/?cat=10/" target="_blank" title="ابزار صفحه های ورودی" rel="nofollow" ><img src="http://x-temp.ir/X-T/Abzar/button/input-cod-love.gif" /></a></div>
    </div>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    </div>
    </div>
    <p><!-- End Login page blog by http://www.x-temp.ir/ --->

    اگر مشاهده کنید اخر بیشتر خط ها br زده میشه و این br ها باعث میشه که کد صحیح کار نکنه برای کاربرانی که از این کدنویسی استفاده میکنند

  • btabir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۳

    راستی لطفا نحوه استفاده از افزونه ای که عنوان نمودید لطفا اهنماییم کنید

  • Masoud

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱۵
    تشکر شده: ۶۳۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

    نحوه کار با این افزونه در لینکی که دادم وجود داره که می‌تونید مطالعه کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    btabir - bia2music.org
  • btabir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۱

    دوست عزیز من از اون صفحه سر در نیاوردم
    نمیشه یه توضیح کوچیکی بهم بدی؟

  • Masoud

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱۵
    تشکر شده: ۶۳۲ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

    توضیحات اینجا کامل هست:
    https://wordpress.org/plugins/syntaxhighlighter/installation/

    Plugin Usage
    
    Just wrap your code in [language], such as [ php ]code here[ /php ] or [ css ]code here[ /css ]. For a list of supported languages (all widely used languages are supported),

    نوشته فقط کدتون رو بزارید داخل [ php ] و [/ php ] !

  • btabir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۷
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۵ سال پیش
    ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱

    این کارو کردم ولی نشد دوست عزیز!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.