انجمن


چگونه می توانم یک پنجره (مثل add media) باز کنم؟  (۹ نوشته)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۱

    قسمتی توی داشبورد اضافه کرده م که نیاز دارم با کلیک کردن روی یک لینک یا دکمه، پنجره ای مثل پنجره ی add media وسط یاست باز بشه و محتویات اون صفحه رو از آدرسی مشخص لود کنه.

    با آجاکسش مشکلی ندارم، منتها نمی تونم توی وردپرس چطوری یه پنجره باز کنم. کسی می تونه راهنمایی کنه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۲

    منتها نمی تونم توی وردپرس چطوری یه پنجره باز کنم.

    وقتب با ایجاکس میتونید کار کنید لود پنجریه جدید که آسونه.
    اگر هم خیلی با ایجاکس کار نکردید میتونید از پلاگینهای جی کوئری استفاده کنید مثل lightbox

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۳

    می خوام عین پنجره های خود وردپرس باشه. و گرنه درست می گی. اون کاری نداره.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۹

    می تونی طبق این اموزش یه پنل بسازی و بعد در صفحه این پنل و یا لینک این پنل شما از کلاس اجکس استفاده کنید که یک div با اندازه مناسب برای شما باز بشه که محتویات توش آی فریم شده باشه به جای دیگه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷

    ایده ی پنل مجزا برای کاری که می خوام بکنم قشنگ بود، مرسی. اتفاقاً خوب شد، دیگه لازم نیست تو داشبورد بسازمش.

    ولی یه سری لینک دارم که با زدن هر کدوم لازمه اطلاعاتی از دیتابیس بصورت مجزا نشون بده. که می خوام داخل یه پنجره باشه.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۳

    شما باید کدهای مربوط به پنجره های وردپرس رو در سورس صفحه اون بخش پیدا کنید.
    یکسری کلاس و تابع js داره.
    متاسفانه در مورد بخش مدیریت رفرنس مناسبی نیست که بهتون آدرس بدم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - garfield
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۶

    tb_show

    این رو هم راجع بهش پیدا کردم...

    http://stackoverflow.com/questions/7603619/need-a-way-to-change-the-wordpress-media-uploader-div-tb-window-css

    jQuery(document).ready(function() {
    
    	 jQuery('#Milk-custom-image-upload').click(function() {
    		formfield = jQuery('#Milk-custom-image').attr('name');
    		tb_show('', 'media-upload.php?type=image&TB_iframe=true'); return false; });
    		window.send_to_editor = function(html) {
    			imgurl = jQuery('img',html).attr('src');
    			jQuery('#Milk-custom-image').val(imgurl);
    			tb_remove();
    		} 
    
    		var _TBwindow = $('#TB_window');
    		_TBwindow.css('margin-left', 'auto'); 
    
    	});

    ببینم با این چیکار می کنم خبر می دم.

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۲

    اینم دیدم...

    http://shibashake.com/wordpress-theme/create-pop-up-windows-in-your-wordpress-blog-with-thickbox

    بعداً امتحان می کنم اینها رو.

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۵

    ظاهراً کاربردش اینه:

    js:

    <script type="text/javascript">
    	$(document).ready(function() {
    		$('#linkid').click(function() {
    			tb_show("thickbox title", "#TB_inline?height=300&width=400&inlineId=examplePopup1", false);
    		});
    	});
    </script>

    HTML:

    <div id="examplePopup1" style="display:none">
    	<h2>TITLE</h2>
    	<div style="padding:10px;">
    		THE WINDOW CONTENT
    	</div>
    </div>

    فکر کنم اگه عرض رو بدیم، ارتفاع رو ندیم ، اتوماتیک ارتفاع رو انتخاب کنه خودش.

    می تونیم TB_inline# و inlineId بهش ندیم، به جاش url بدیم که برامون iframe باز کنه. صد البته پارامترها رو هم می تونیم پشت url بنویسیم. یه چیز عین این:

    tb_show(‘caption’, ‘images/myimag.jpg?height=800&width=800′, ‘group’);
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.