انجمن


این تاریخ رو چطور فارسی کنم؟  (۵ نوشته)

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۴:۲۸

    عرض ادب
    بالای سایت یه جا هست که تاریخ رو نشون میده.البت تاریخ رو به صورت انگلیسی نشون می ده. و به نظر از اینجا فراخوانی میکنه:
    <div id="date"><?php localize_date(WPLANG); ?></div>
    چیکارش کنم تا تاریخ فارسی رو نشون بده؟
    دم همتون گرم

  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۶

    http://Www.forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir - امین باقیات
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵

    omid0098 گفت:
    http://Www.forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C

    من سرچ زدم قبلش به جوابی نرسیدم اینو نوشتم.
    من افزونه تاریخ چلالی رو دارم و تاریخ های سایت هم همه فارسی هستند... اما این ظاهرا سیستمش جور دیگه است و ...

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۲

    <?php echo jdate('l d M Y'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - WeAre.ir - Morteza - blacknews
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۵

    parselearn گفت:
    <?php echo jdate('l d M Y'); ?>

    زنده باد...
    به حل شده تغییر یافت.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.