انجمن


مشكلي نادر در wp poll  (۴۸ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۴

    سلام

    مديران گرامي و دوستان عزيز، من جستجو كردم و كسي تا به حال مشكل من رو نداشته و اين مشكل من با افزونه نظر سنجي گويا فقط براي من اتفاق افتاده!

    من نظر سنجي رو قرار دادم و همه چيش اوكي شده ولي دكمه ثبت نظرش كار نميكنه!! دقيقا همون كدي رو كه تو خود ساتش توضيح داده براي قرار دادن توي قالب سايت ، همون كد رو قرار دادم ولي دكنهVoters يا همون دكمه ثبت نظر كار نميكنه!!

    جالب اينجاست كه وقتي توي لوكال هاست، قالب رو به يكي از قالب هاي پيش فرض تعويض ميكنم ، كار ميكنه ولي قالب خودم نه !!! مشكلش چيه؟ قالب كد خاصي براي اين افزونه نياز داره؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۴

    سلام
    بعید میدونم جست و جو کرده باشین D‎;‎

    http://Www.forum.wp-persian.com/topic/6508#post-43203

    http://Www.forum.wp-persian.com/search.php?search=%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C&forum-id=0

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴

    شما ببینید توی پرونده
    Header.php تابع زیر موجود باشه ...
    <?php wp_head(); ?>
    و توی پرونده
    Footer.php تابع زیر موجود باشه ...
    <?php wp_footer(); ?>
    اگه نبود اضافه کنید ...
    مشکل حل میشه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - Parsa - amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

    متشكر از امين عزيز

    مشكل از فوتر بود كه من فايل جدا توي قالبم براي فوتر نداشتم و قبل از بسته شدن تگ بادي قرارش دادم و درست شد و جالب اينجاست كه يه نوار هم برام بالاي سايت اضافه شده و زماني كه دارم سايت رو ميبينم و لوگين هم كرده ام ، ميتونم از اونجا خبر و.. ارسال كنم كه قبل از اين توي قالبم نبود وبا اضافه كردن اين تگ اونم امده... متشكر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵

    این منو بار وردپرس هست که دسترسی سریع را به تمام قسمت های ادمین میده و میتونید از تو شناسنامه خودتون اون را فعال یا غیر فعال کنید ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۰

    حالا يه سوال ديگه

    توي اين افزونه ، بعضي كلمات رو انگليسي نوشته ، مثلا همين دكمه ثبت نظر رو يا كلمه درصد و تعداد رو... من ميخوام اين چند تا كلمه رو فارسي كنم و مشكلي هم ندارم فقط نميدونم توي كدوم فايلشه؟؟ دقيقا شما ميدونيد كدوم فايل رو ويرايش كنم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۲

    شما تو پوشه افزونه برو و پرونده های افزونه را باز کن بعد عبارتی که انگلیسی را جستجو کن پیدا میشه ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۶

    Rasivell گفت:
    حالا يه سوال ديگه

    توي اين افزونه ، بعضي كلمات رو انگليسي نوشته ، مثلا همين دكمه ثبت نظر رو يا كلمه درصد و تعداد رو... من ميخوام اين چند تا كلمه رو فارسي كنم و مشكلي هم ندارم فقط نميدونم توي كدوم فايلشه؟؟ دقيقا شما ميدونيد كدوم فايل رو ويرايش كنم؟

    این گزینه ها در تنظیمات پلاگین هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵

    نسخه فارسی این افزونه هم که منتشر شده بود و به طور کامل فارسی سازی شده بود !!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۹

    parselearn گفت:

    این گزینه ها در تنظیمات پلاگین هست

    من چند روزه دارم باهاش كار ميكنم و چيزي نميبينم!!!

    دوستان يه مشكل ديگه دارم ، وقتي نظر سنجي رو فعال ميكنم و توي قالب قرار ميدم ، اون ستون هايي كه نشان دهنده درصد ارا هستش مياد كل عرض صفحه رو ميگيره و از عرض هم رد ميشه!!! بجاي اينكه كوچولو باشه خيلي بلنده و از عرض رد ميشه.!!!؟ چيكار كنم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۱

    خب مثل اینکه ارسال قبلی من بی مورد واقع شده
    سوال دیگه می پرسم
    میشه ادرس جایی که دارین از این پلاگین استفاده می کنید رو بگین تا انلاین بررسی بشه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷

    من دارم روي لوكال تست ميكنم دوست من تا درست نشه كه نميام روي سايت تستش كنم

    پلاگيني رو كه گفتيد رو هم متوجه شدم فارسيش هست ولي نه پيدا كردم و نه اگر پيدا بشه به درد ميخوره چون الان چندين نسخه جديد امده وتا جايي كه من خوندم اون پلاگين فارسي مال سال 86 هستش!!!؟

    متشكر

    دوستان گرامي، براي درك بهتر مساله ، من يه عكس از اين مشكلم ميزارم و اميدوارم متوجه اون بشيد

    http://up1.iranblog.com/images/61aggtcmecysnsk4z7h.jpg
    متشكر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۰

    برای فارسی کردن نوشته ها به Poll Templates بروید
    فقط پیام لودینگ رو نمیشه تغییر داد!

    نمونه Voting Form Footer

    <br><center><input type="button" name="vote" value="راي " class="Buttons" onclick="poll_vote(%POLL_ID%);" /><br><br><a href="#ViewPollResults" onclick="poll_result(%POLL_ID%); return false;" title="مشاهده نتيجه نظرسنجي">مشاهده نتايج</a></center>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - Rasivell - amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۴

    والا تا اونجایی که من میدونم نسخه فارسی این پلاگین یکباره دیگه همین چند ماه پیش رلیز شده و منتشر ده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar - Parsa
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۸

    متشكر دوستان عزيز بابت مبحث فارسي سازي

    ولي اون مشكلي كه براش عكس قرار دادم خيلي حاده و الان به خاطر همون مشكل نتونستم پلاگين رو توي سايت قرار بدم. چيكار كنيم به نظر شما؟؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

    مشکل از قالب هست
    محدودش کنید

    <div style="width:200px" >
    
    </div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۸

    متشکرم دوست من ولی باید بگم که این قالبی که توش تست کردم یکی از قالب های پیش فرضه و بعد از اینکه توی این قالب تست کردمش رفتم توی قالب خودمم تست کردم و مشکل داشت و این تگی رو که شما گفتید رو چون اچ تی ام ال هم بلدم وارد کردم قبلا و جواب نداده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹

    سلام منم عین تو همین مشکل رو داشتم این کار رو بکن مطمئن باش حل میشه :

    کد زیر را در header.php قالب خود قرار دهید :

    <script type='text/javascript'>
    /* <![CDATA[ */
    var pollsL10n = {
    	ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
    	text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
    	text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
    	text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
    	show_loading: "0",
    	show_fading: "1"
    };
    /* ]]> */
    </script>
    <script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۶

    متشكر دوست من

    ولي درست نشد

    مديران محترم لطفا يكي يه كمكي چيزي بكنه بد جوري گير اين هستيم. الان يك هفته است باهاش ور ميريم!!1 :(

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۲

    مطمئن باشید مشکل از استایل پوسته شماست یا اینکه یکی از استایل ها داره تداخل ایجاد میکنه.
    این افزونه رو بارها روی پوسته های مختلف بدون دستکاری نصب کردم و مشکلی نداشته.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۲

    درسته دوست من که همه نصب کردن و مشکل نداشته و از این حرفا ولی اینجا برای اینه که هرکس مشکل داشت بیاد بگه و اگر قرار بود جواب این باشه که بنده مزاحم شما نمیشدم..

    الان توی قالب اصلی و ۲ تا قالب دیگه تست کردم. یه div خالی هم گذاشتم بدون هیچ استایلی. دیدم نمیشه بعد امدم استایل دادم بازم نمیشه. استایل میاد همه چی رو بهم میریزه.
    البته اگر متن سوال و.. انگلیسی باشه درسته ها و مشکلی نداره ولی وقتی سوالات نظر سنجی فارسی باشه همه چی بهم میریزه!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۰

    خب وقتی اینجور پیش میرین دو حالت ساده هست یا قالهاتون استاندارد نیستن
    و یا اینکه پلاگینی که دارین استفاده می کنید مورد داره
    من خودم براحتی از نسخه پارسیش استفاده می کنم و تمام مراحلش پارسی هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۰

    الان روی سایت شما فعال هست؟
    میتونید آدرس بدید؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۹

    روی قالب خودش در لوکال داره تست میگیره
    پلاگین نظر سنجی رو نصب و فعال کردم در یه قالب که جدیدا دارم روش کار میکنم تا تکمیل بشه ،و هیچ کدوم از موردهای بالا رو ندیدم
    مورد از قالب شما هست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - amirabar
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹

    جالبه!
    فایل استایل خودتون (پوسته) رو تغییر نام بدید و بعد هم با افزونه در حالت فارسی تست کنید ببینید بازهم بهم میریزه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell - amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۹

    متشكر دوستان عزيز

    بله واقعا جالبه.
    جالبش اينجاست كه بنده تمام اين مشكلات رو روي قالب پيش فرض دارم و عرض كردم خدمت شما عزيزان كه فقط يك بار روي قالب خودم تست گرفتم!! يعني الان 100 درصد روي قالب پيش فرض ودپرس 3.3 دارم تست ميكنم و هر وقت درست شد و ديدم مشكلش چيه روي قالب خودمم ميارمش. البته هم زمان دارم تست ميكنم ولي خب مشكلاتي رو كه اينجا بيان ميكنم روي قالب پيش فرضه و علتش اينكه نميخوام وقت شمارو بگيرم و اخر هم ببينم مشكل از قالب من بوده!! ميخوام روي قالبي كه خود وردپرس داره و استاندارده تست بگيرم و مشكل حل بشه و روي قالب خودمم تست كنم

    اصلا شما يه كاري كنيد. شما اخرين ورژن اين پلاگين رو نصب كنيد. دوستان تاكيد دارم اخرين ورژنش رو ، بعد كد اون رو توي قالب پيش فرض وردپرس قرار بديد و اون فايلي رو كه براي قالب پيش فرض بوده و ويرايش كرديد رو بديد به من ، من هم توي قالب قرارش ميدم و اگر اوكي شد كه ميدونم كاراي من مشكل داشته و اگر نه كه باز ببينم مشكل چيه
    فكر خوبيه؟؟

    البته اين رو هم عرض كنما. شما به صورت پيش فرض به يكي دوتا از اين نظر سنچي ها عدد بديد يعني وقتي خامه و كسي نظر نداده درسته ولي وقتي مثلا يكي رو 10 تا نظر قرار بدي ديگه همه چي بهم ميريزه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

    كسي نظري نداره؟؟ :(

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۲

    ببین شما نسخه اخر رو دانلود کن و بعد فایل زبانش نسخه فارسی رو درونش قرار بده و بعد تست کن

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۵

    اخه ندارمش كه از كجا فارسيشو بگيرم؟؟ يكي بهم بده

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۶

    از اینجا دانلود کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۶

    متشكر دانلود كردم. مشكل زياد داشت ولي كلا هنوز اون مشكل اصلي پا بر جاست و درست نشده!!!

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۳

    من هنوز نگرفتم چی شده
    این یکی رو که دانلود کردی چه مشکلی داشت من هر بار نصب می کنم موردی نداره ؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۶

    دوست عزیز
    مشکل شما عمومی نیست
    بهتره روی وردپرس دیگری تست کنید

    در وبسایت من آخرین نگارش وردپرس و افزونه فعاله و مشکلی هم نداره

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۶

    NESTED گفت:
    من هنوز نگرفتم چی شده
    این یکی رو که دانلود کردی چه مشکلی داشت من هر بار نصب می کنم موردی نداره ؟

    مشكل قبلي رو كه يادتونه وعكس رو كه گذاشتم.. اون هنوز هست + اينكه توي اين يكي وقتي يه مقدار پيش فرض به امار ميدي قاطي ميكنه. مثلا به انتخاب اول مياي پيش فرض عدد 5 رو ميدي قاطي ميكنه!!

    خسته شدم نميدونم چشه

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۰

    دوستان مساله اي رو كه الان من متوجه شدم اين بود كه وقتي مخواي مطلب جديدي بنويسي ، توي اديتور يه قسمت بنام poll اضافه شده كه وقتي ميزني اي دي نظرسنجيت رو ميخواد و توي اون پستت اضافش ميكنه! خلاصه اينكه من اي دي رو دادم و زدم ديدم توي پست كامل و قشنگ نشون ميده و مشكل نداره!!!

    پس چطور توي قسمتي كه پست ارسال ميشه مشكل نداره ولي وقتي توي قسمت كنار سايت قرار مديم مشكل داره؟؟

    فكر كنم مساله سر اون كدي باشه كه بايد توي سايت قرارش بدي تا نظر سنجي رو نمايش بده!! نكنه اين كد مورد داره؟ شما دقيقا چه كدي رو قرار ميديد؟؟ من اون كدي رو كه توي اموزش نصب گفته قرار ميدم. امكان داره شما كد خودتون رو
    به من بديد؟؟

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

    من خودم از طریق ابزارک اضافه کردم ...
    شما میخوای آدرس سایتت را بزار ما هم چک کنیم ...
    ولی کدش اینه :

    <?php if (function_exists('vote_poll') && !in_pollarchive()): ?>
        <li>
            <h2>Polls</h2>
            <ul>
                <li><?php get_poll();?></li>
            </ul>
            <?php display_polls_archive_link(); ?>
        </li>
    <?php endif; ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - NESTED
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۶

    دقيقا از همين كد استفاده كردم ولي نميدونم چرا مشكل داره اين لامذهب!!! اصلا به ما نيامده اين امكان رو داشته باشيم. :(

  • امین باقیات

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۳۹
    تشکر شده: ۶۰۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۹

    شما چرا آدرس سایتت را نمیزاری ما چک کنیم ؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰

    چرا كسي نميخواد يه بار براي يك بار هم كه شده متن پيغام هاي ارسالي من رو بخونه .. يه بار يكي از اول بخونه ببينه من چي گفتم بعد بياد كمك بكنه اينطوري هم براي شما ها خوبه هم من

    Rasivell گفت:
    من دارم روي لوكال تست ميكنم دوست من تا درست نشه كه نميام روي سايت تستش كنم

    پلاگيني رو كه گفتيد رو هم متوجه شدم فارسيش هست ولي نه پيدا كردم و نه اگر پيدا بشه به درد ميخوره چون الان چندين نسخه جديد امده وتا جايي كه من خوندم اون پلاگين فارسي مال سال 86 هستش!!!؟

    متشكر

    دوستان گرامي، براي درك بهتر مساله ، من يه عكس از اين مشكلم ميزارم و اميدوارم متوجه اون بشيد

    http://up1.iranblog.com/images/61aggtcmecysnsk4z7h.jpg
    متشكر

    اين دوستمون گويا خوب متوجه شده خدا خيرش بده:

    NESTED گفت:
    روی قالب خودش در لوکال داره تست میگیره
    پلاگین نظر سنجی رو نصب و فعال کردم در یه قالب که جدیدا دارم روش کار میکنم تا تکمیل بشه ،و هیچ کدوم از موردهای بالا رو ندیدم
    مورد از قالب شما هست

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۳

    خب یه کاری کن اگه مایل هستی قالب رو برام بفرست تا من موردها رو بررسی کنم ببینم چی به چیه
    n3sted@yahoo.com

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۷

    NESTED گفت:
    خب یه کاری کن اگه مایل هستی قالب رو برام بفرست تا من موردها رو بررسی کنم ببینم چی به چیه
    n3sted@yahoo.com

    بله اين كارو انجام ميدم.. لطفا ايميلتون رو چك كنيد متشكر

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۹

    ممنون ایمیلتون رو بررسی نمایید

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲

    سلام دوباره

    دوستان عزيز ، اين مشكل ما هنوز پا برجاست و حل نشده و ممنون ميشم اگر كسي تجربه اي در اين زمينه داشته و مشكل رو حل كرده ، مارو نيز راهنمايي كنه
    ممنون

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸

    دوستان عزيز من خيلي وقته درگير اين پلاگين هستم.. يكي از دوستان گل ، لطفا بره روي لوكال يا اگر سايتي داره ، يه مقدار اوليه به يكي از انتخاب ها بده از بخش تنظيمات افزونه و ببينه ايا توي سايت ستون هاي نظر سنجي مثل اون عكسي كه من گذاشتم بهم ميريزه يا نه اين مشكل فقط براي من پيش مياد

    ممنون ميشم اگر كسي برسي كنه

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۵

    تست روی پوسته خودتون :
    http://128.7.img98.net/out.php/i209828_untitled.png
    ;)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۲

    اره درسته مرتضي جان كار ميكنه مشكلي نداره..
    مساله ما اينه كه شما برو توي تنظيمات اين پلاگين ، اونجايي كه ميتونيد اديت كني به مقدار اوليه به اين گذينه ها بده مثلا بگو سوال اولي كه مثلا نوشتيد خوب است ر،، يه مقدار اوليه مثلا 23 بهش بده يعني اين گذينه رو 23 نفر تاييد كردن ، بعد بيا نگاش كن ميبيني اون ستون هاي نظر سنجي از صفحه زده بيرون!!!! يه تست بكنيد لطفا اين رو

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۶

    كماكان نيازمند ياري سبزتان هستيم :D

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹

    اقا مرتض و دوست عزيز NESTED شما كه قالب مارو داريد و بهتون داديم... برسي نكرديد ببينيد كه مشكل چيه كه اون ستون هاي نظر سنجي از صفحه ميزنه بيرون؟؟

    الان چند ماهه كه قالب رو به اقاي NESTED داديم و اينجا هم درخواست راهنمايي كرديم ولي كسي توجه نميكنه

درباره‌ی این موضوع