انجمن


تغيير آدرس ذخيره فايل ها و لود نشدن آن در ورد پرس  (۶ نوشته)

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۳

    سلام
    من مسير ذخيره فايل ها (Store uploads in this folder) را از wp-content/uploads پيش فرض، به مثلا myfolder تغيير ميدهم.
    اين پوشه اتوماتيك ايجاد مي گردد.
    عكس هاي را هم كه آپلود مي كنم در اين پوشه قرار مي گردند.
    اما زماني كه پست را مي خواهم ارسال كنم مسير فايل ها در ورد پرس به صورت wp-content/uploads سابق فراخواني مي شود!!!
    از بلوهاست براي ميزباني استفاده مي كنم و دسترسي 777 هم براي همه گزينه ها تيك خورده.
    مشكل چيه؟
    چه كار كنم؟

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۳۳

    کسی نبود؟ ~X(

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۷

    نوید روی بلو هاست ان فراخوانی کن شاید جواب بده

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۳

    متوجه نمیشوم؟!!!! :-?

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۶

    بالاخره یافتم.
    هنوز مگر این سایت های خارجی بگشایند گره ای از کار :D :|

    در این آدرس گفته شده که این مشکل (باگ) را چجور میشه حل کرد:

    این فایل را باید دانلود کرد:
    http://trac.wordpress.org/export/8353/branches/2.6/wp-includes/functions.php
    و به جای فایل موجود در پوشه wp-includes/functions.php کرد عکس ها در مسیر جدید درست آپلود می شوند و نمایش پیدا می کنند.

  • tablighat

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۰

    Additional: A new issue in WordPress 2.6 occurs when you have a custom directory for file uploads. The upload will work, but the link/thumbnail link will be wrong and so the image won't appear. This is a bug which can be fixed in one of two ways (either works):
    a) Specify the correct URL to the upload directory in the "optional" field just below the custom image path field.
    b) There's a new wp-includes/functions.php which will eliminate the issue. Download it and replace your existing wp-includes/functions.php file with it.

    *-:)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها