انجمن


مشکل در آپلود فایل wp-inclodes/class-simplepie.php روی وب هاست  (۱۰ نوشته)

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۶

    سلام دوستان . می بخشید من وردپرسو روی یه هاست رایگان نصب کردم . با filezilla همه فایلها و پوشه هارو روی هاست آپلود کرئم . فقط فایل wp-inclodes/class-simplepie.php ناقص آپلود میشه ! شونصد بارم امتحان کردم اما فایده نداشت . بعد خواستم فایل رو از روی هاستم ویرایش کنم ولی کدهای فایل عوض شده بود !!! تو پاراگراف اول فایل تغییر یافته این ارور نوشته شده :

    <?php
    if ( !class_exists( 'SimplePie' ) ) :
    /**
    * SimplePie
    *
    * A PHP-Based RSS and Atom Feed Framework.
    * Takes the hard work out of managing a complete RSS/Atom solution.
    *
    * Copyright (c) 2004-2009, Ryan Parman and Geoffrey Sneddon
    * All rights reserved.
    *
    * Redistribution and use in source and binary forms, with or without modification, are
    * permitted provided that the following conditions are met:
    *
    * * Redistributions of source code must retain the above copyright notice, this list of
    * conditions and the following disclaimer.
    *
    * * Redistributions in binary form must reproduce the above copyright notice, this list
    * of conditions and the following disclaimer in the documentation and/or other materials
    * provided with the distribution.
    *
    * * Neither the name of the SimplePie Team nor the names of its contributors may be used
    * to endorse or promote products derived from this software without specific prior
    * written permission.

    زیر پوسته وردپرسم نوشته شده افزونه wp-jalali حتما فعال باشد ولی وقتی می خوام فعالش کنم میگه فایل class-simplepie مشکل داره و این ارور رو میده :
    به‌دلیل داشتن مشکلی جدی افزونه فعال نشد.
    Parse error: syntax error, unexpected '"' in /www/.../htdocs/wp-includes/class-simplepie.php on line 11548

    در ضمن قبلا ورد پرس رو با همین پوسته روی لوکال نصب کرده بوم و هیچ مشکلی نداشت !
    حدس می زنم مشکل اصلی همین فایل class-simplepie.php باشه
    لطفا کمک کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    omid0098
  • omid0098

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۵۳
    تشکر شده: ۱۱۹۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۹

    iWordpress گفت:
    بعد خواستم فایل رو از روی هاستم ویرایش کنم ولی کدهای فایل عوض شده بود !!!

    سلام دوست عزیز
    این فایل رو حذف کنین و دوباره اون رو از بسته ی وردپرس آپلود کنید و یا هنگام زدن ویرایش فایل آن را روی uf8 بگذارید
    البته اگه مشکل از این باشه!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost - امین باقیات
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۱

    سلام .ممنون دوست من هرکار میکنم نمیشه ! فک کنم هاستم با این فایل مشکل داره .حتی این فایلو به فرمت txt هم قبول نمیکنه و نوشتههای فایلو تغییر میده ! utf8 رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت ؟ در ضمن از هاست رایگان zymic.com و وردپرس 3.1.3 استفاده میکنم .
    میگم شاید هاستم بخاطر یه سری قوانین فایل رو قبول نمی کنه ؟ البته قبول می کنه ولی ناقص ! آخه موقع ثبت نام یه سری محدودیت رو آورده بود مثلا رپیدلیچ . وب پرو-کسی . phishing و یه سری قوانین دیگه که یادم نیست
    اینم عکسی از فایل اصلی :
    [IMG/]http://www.pic.iran-forum.ir/images/9uy1942x9qmv5dnh5tp.png[/IMG]
    وقتی همین فایلو که ناقص آپلود شده با نرم افزار ftp باز میکنم فایل اینجوری شده :

    [img]http://www.pic.iran-forum.ir/images/wbdtzpkbi9br1dqhaur.png[/img]

    لطفا کمکم کنین که واقعا خسته شدم

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۲

    تمام فایلها را حذف
    پکیج را به هاست انتقال دهید
    از طریق مدیریت فایل پکیج را اکسترکت نموده
    تنظیمات wp-config را انجام دهید
    و نصب ....

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    امین باقیات - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۶

    سلام دوستان ظاهرا مشکل حل شد .مشکل از filezilla بود . باید زمان برقرار بودن کانکشن filezilla رو افزایش می دادم . تا فایل بطور کامل آپلود بشه. (conection timeout ) .حالا دیگه افزونه wp-jalali هم فعال شد .
    فکر کنم انتقال فایل روی هاست zymic.com فقط از طریق نرم افزارهای ftp امکانپذیر باشه . چون قسمت فایل منیجر هاستم که فقط یه سری نکات در مورد filezilla نوشته شده و دیگه هیچ آپشنی نداره !
    در ضمن دوستان اگه یه هاست رایگان پرسرعت با cpanel سراغ دارین بهم معرفی کنید
    ممنون میشم
    راستی چرا این عکسایی که تو پست قبلیم گذاشتم نیومده؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲

    چون bbcode عکس غیرفعال هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۲:۴۰

    یعنی الان مدیر سایت bbcode عکس رو برام غیر فعال کرده ؟
    اگه جواب مثبته چرا ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۴

    نه برای همه غیرفعال هست.

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۶

    لابد بخاطر کمتر شدن مدت زمان بارگذاری صفحات
    درسته؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۴

    و یکسری موارد دیگه.
    ممنون میشم برای جلوگیری از انحراف موضوع این نوع سوالات رو در بخش انتقادها و پیشنهادها مطرح کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost

درباره‌ی این موضوع