سلام دوستان و جستجو کردم اما نتونستم به جواب سوالم برسم
من میخوام یه صفحه که طراحی کردم رو صفحه اصلی قرار بدم (Intro) میخوام اول که کلیک میشه روی آدرس بیان تو صفحه اینترو بعدش با توجه به انتخاب وارد صفحه اصلی یا جاهای دیگه بشن
سلام دوستان و جستجو کردم اما نتونستم به جواب سوالم برسم
من میخوام یه صفحه که طراحی کردم رو صفحه اصلی قرار بدم (Intro) میخوام اول که کلیک میشه روی آدرس بیان تو صفحه اینترو بعدش با توجه به انتخاب وارد صفحه اصلی یا جاهای دیگه بشن
راه ساده اینه که شما وردپرس را توی یه فولدر نصب کنی و بعد یه صفحه طراحی کنی و روی دامین اصلی قرار بدی و بعد لینک وردپرس را توی صفحه بزاری ...
beatkids گفت:
راه ساده اینه که شما وردپرس را توی یه فولدر نصب کنی و بعد یه صفحه طراحی کنی و روی دامین اصلی قرار بدی و بعد لینک وردپرس را توی صفحه بزاری ...
حالا چطور میتونم بدون اینکه وردپرس رو توی یه پوشه دیگه قرار بدم امکانش هست که به عنوان مثال index.php رو از یه جایی دستکاری کنیم که مثلا به index.htm (همون صفحه اینترو) انتقال پیدا کنه ؟
نمیخوام وردپرس رو انتقال بدم توی انجمن یه جایی خوندم اما نمیدونم به جوابم نرسیدم توی نیوک میشه اینکارو انجام داد صفحه ای که طراحی شده رو توی روت قرار میدیم و اسمش رو میزاریم index.htm بعد خودکار به اون انتقال پیدا میکنه
منم داشتم براتون میگشتم اینا پیدا کردم که همین را میگه ... موفق باشید ...
http://forum.wp-persian.com/topic/16261