انجمن


روش استفاده از کدهای جاوا اسکریپت  (۱۳ نوشته)

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۳

    سلام به همۀ وردپرسیا
    دوستان من چجوری می تونم بجای نمایش تبلیغات از کدهای جاوااسکریپت استفاده کنم ؟
    مثلا کد جاوا اسکریپت جملات دکتر شریعتی .

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰

    می توانید به قسمت ابزارک ها بروید و در ابزار متن کد جاوای خود را کپی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost - infoinfo - اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۸

    ممنون دوست عزیز . من می خوام فایل ads.php رو ویرایش بدم و بجای عکس "مکان تبلیغات شما" این کدهای جاوا رو بذارم . راهی هست یا نه ؟ اگه هست به چه صورت ؟ اصن کد جاوا اسکریپت رو فایل ads.php کار میکنه ؟

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۲

    محتویات فایل ads.php رو اینجا در بین تگ code قرار بدین تا بهتون بگم چیکار کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۱

    <?php
    /*
    Template Name: تبلیغات
    */
    ?><?php
    global $options;
    foreach ($options as $value) {
        if (get_settings( $value['id'] ) === FALSE) { $$value['id'] = $value['std']; } else { $$value['id'] = get_settings( $value['id'] ); }
    }
    ?>
    <?php
    	$itbl_ads_link1 = $itbl_ads_link1 == '' ? get_bloginfo('url') : $itbl_ads_link1;
    	$itbl_ads_link2 = $itbl_ads_link1 == '' ? get_bloginfo('url') : $itbl_ads_link2;
    	$itbl_ads_img1 = $itbl_ads_img1 == '' ? get_bloginfo('template_url')."/img/ads.gif" : $itbl_ads_img1;
    	$itbl_ads_img2 = $itbl_ads_img2 == '' ? get_bloginfo('template_url')."/img/ads.gif" : $itbl_ads_img2;
     ?>
            <h4 class="side-h4"></h4>
    		<div class="space"></div>
            <!--end subscribe-->
            <div class="sidebar-ads">
    <a href="<?php echo $itbl_ads_link1; ?>"><img src="<?php echo $itbl_ads_img1; ?>" width="125" height="125" alt="" /></a>
    <a href="<?php echo $itbl_ads_link2; ?>"><img src="<?php echo $itbl_ads_img2; ?>" width="125" height="125" alt="" /></a><br />
    <a href="http://1itblog.com"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/side-itblog.gif" width="125" height="125" alt="" /></a>
    <a href="http://zakrot.com" title="زاکروت ، طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وبسایت"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/side-zakrot.gif" alt="" width="125" height="125" /></a>
    		</div>
  • firebaxe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۹

    ببین داداش الان توی این کد جی 4 بنر 125 در 125 هستش که دوتاش ماله زاکورت و آی تی بلاگه و دوتاش دسته خودته حالا جای هرکدوم میخوای بزاری بگو من برات تغییراتو بدم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۸

    می خوام تو دسته خودم itbl_ads$ تو بنر سمت راست بذارم .
    اینم کد جاوا
    <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/shariati.js></script> <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/code.js></script> </script> <a href=http://p30java.com/ >ابزار وبلاگنویسان</a> </center>
    ممنون میشم

  • firebaxe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۴

    iWordpress گفت:
    می خوام تو دسته خودم itbl_ads$ تو بنر سمت راست بذارم .
    اینم کد جاوا
    <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/shariati.js></script> <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/code.js></script> </script> <a href=http://p30java.com/ >ابزار وبلاگنویسان</a> </center>
    ممنون میشم

    توی شماره یک یا دو؟

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷

    هر کدوم عشقته
    گرفتی مارو داداش؟ سرکاریم دیگه

  • firebaxe

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۰

    iWordpress گفت:
    هر کدوم عشقته
    گرفتی مارو داداش؟ سرکاریم دیگه

    من میخوام کمکت کنم ! آخه 2 تا جا میشه بزاری جای بنر یک یا دو ؟ حالا مثلا این کد رو میزاری جای بنر اولی میشه این :

    روش استفاده از کدهای جاوا اسکریپت  (۹ نوشته)
    
        iWordpress
        عضو
        تعداد نوشته‌ها: ۱۲
        تشکر شده: ۱ بار
        # نوشته شده: ۵ روز پیش
        ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۳
    
        سلام به همۀ وردپرسیا
        دوستان من چجوری می تونم بجای نمایش تبلیغات از کدهای جاوااسکریپت استفاده کنم ؟
        مثلا کد جاوا اسکریپت جملات دکتر شریعتی .
        تشکر نقل‌قول
    
        پارسی بنر
        عضو
        تعداد نوشته‌ها: ۸۱
        تشکر شده: ۵۲ بار
        # نوشته شده: ۵ روز پیش
        ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۰
    
        می توانید به قسمت ابزارک ها بروید و در ابزار متن کد جاوای خود را کپی کنید.
        تشکر نقل‌قول
        کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
        iWordpress
    
        iWordpress
        عضو
        تعداد نوشته‌ها: ۱۲
        تشکر شده: ۱ بار
        # نوشته شده: ۴ روز پیش
        ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۸
    
        ممنون دوست عزیز . من می خوام فایل ads.php رو ویرایش بدم و بجای عکس "مکان تبلیغات شما" این کدهای جاوا رو بذارم . راهی هست یا نه ؟ اگه هست به چه صورت ؟ اصن کد جاوا اسکریپت رو فایل ads.php کار میکنه ؟
        تشکر نقل‌قول
    
        NESTED
        عضو فعال
        تعداد نوشته‌ها: ۱۱۶۸
        تشکر شده: ۸۹۹ بار
        # نوشته شده: ۴ روز پیش
        ۱۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۲
    
        محتویات فایل ads.php رو اینجا در بین تگ code قرار بدین تا بهتون بگم چیکار کنید
        تشکر نقل‌قول
        کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
        iWordpress
    
        iWordpress
        عضو
        تعداد نوشته‌ها: ۱۲
        تشکر شده: ۱ بار
        # نوشته شده: ۱ روز پیش
        ۱۶ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۱
    
        <?php
        /*
        Template Name: تبلیغات
        */
        ?><?php
        global $options;
        foreach ($options as $value) {
            if (get_settings( $value['id'] ) === FALSE) { $$value['id'] = $value['std']; } else { $$value['id'] = get_settings( $value['id'] ); }
        }
        ?>
        <?php
        	$itbl_ads_link1 = $itbl_ads_link1 == '' ? get_bloginfo('url') : $itbl_ads_link1;
        	$itbl_ads_link2 = $itbl_ads_link1 == '' ? get_bloginfo('url') : $itbl_ads_link2;
        	$itbl_ads_img1 = $itbl_ads_img1 == '' ? get_bloginfo('template_url')."/img/ads.gif" : $itbl_ads_img1;
        	$itbl_ads_img2 = $itbl_ads_img2 == '' ? get_bloginfo('template_url')."/img/ads.gif" : $itbl_ads_img2;
         ?>
                <h4 class="side-h4"></h4>
        		<div class="space"></div>
                <!--end subscribe-->
                <div class="sidebar-ads">
        <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/shariati.js></script> <script type=text/javascript src=http://www.p30java.com/javascript/code.js></script> </script> <a href=http://p30java.com/ >ابزار وبلاگنویسان</a> </center>
    
        <a href="<?php echo $itbl_ads_link2; ?>"><img src="<?php echo $itbl_ads_img2; ?>" width="125" height="125" alt="" /></a><br />
        <a href="http://1itblog.com"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/side-itblog.gif" width="125" height="125" alt="" /></a>
        <a href="http://zakrot.com" title="زاکروت ، طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وبسایت"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/side-zakrot.gif" alt="" width="125" height="125" /></a>
        		</div>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۲

    داداش خوب شد گفتم می خوام جای یکی از تبلیغات بذارم نه کنار تبلیغات . این که 5 تا بنر شد که .
    تازه سایز بنرها 125 در 125 هستش و این اسکریپت جاوا فک کنم سایزش 150 در 180 باشه . اینجوری که نظم قسمت تبلیغات کلا بهم میخوره .
    من فک کردم شما می خوای همه تغییرات لازمو نو فایل ads بدی ؟

  • aminbz

    آفلاین
    مدیر
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۵
    تشکر شده: ۱۲۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۲

    سلام
    ممنون که از پوسته ما استفاده می کنید، یه چند هفته دیگه این امکان به پوسته اضافه می کنم، الان خیلی درگیر پروژه ها هستم.
    سپاس

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۴

    خواهش می کنم مایه افتخارمونه
    من با همون نگاه اول مجذوب زیبلیی آی تی بلاگ شدم
    فقط حیف که بخاطرعدم همخونی پوسته با موضوع سایت و کم سعادتی خودم ناگزیر به استفاده از یک پوسته دیگه شدم
    امیدوارم در پروژه های جدیدتون هم مث آی تی بلاگ موفق باشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها