سلام بنده در وردپرس 3.3 وقتی فایلی آپلود می کنم به طور خودکار یه صفحه برای اون فایل اختصاص داده میشه چطور می تونم این مشکل رو بر طرف کنم تو وردپرس نسخه های قبلی چنین مشکلی نبود.
سلام بنده در وردپرس 3.3 وقتی فایلی آپلود می کنم به طور خودکار یه صفحه برای اون فایل اختصاص داده میشه چطور می تونم این مشکل رو بر طرف کنم تو وردپرس نسخه های قبلی چنین مشکلی نبود.
خیلی وقت هست به همین صورت هست.
بصورت پیوست(attachement) نمایش داده میشه.
man4toman گفت:
خیلی وقت هست به همین صورت هست.
بصورت پیوست(attachement) نمایش داده میشه.
ممنون از پاسخ شما به نظر شما استاندار هست؟یعنی تعداد صفحات زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد؟
وقتی عکس آپلود میشه و در پست قرار می گیره اگه داخل پست روی عکس کلیک کنم دوباره همون عکس نمایش داده میشه ولی این بار بدون نوشته
قالب استاندارد باید یک فایل به نام attachment.php داشته باشد و در صورت لزوم دارای استایل اختصاصی و متفاوت با دیگر بخشها داشته باشد
البته اگه م یخواین لینک نشه از توی ادتور لینکش رو بر دارین
به لیست فایلهای دایرکتوری قالب توجه بفرمایید
NESTED گفت:
قالب استاندارد باید یک فایل به نام attachment.php داشته باشد و در صورت لزوم دارای استایل اختصاصی و متفاوت با دیگر بخشها داشته باشد
البته اگه م یخواین لینک نشه از توی ادتور لینکش رو بر دارین
به لیست فایلهای دایرکتوری قالب توجه بفرمایید
ممنون از پاسخ شما،ببخشید قالب attachment.php نداره لینک کدام فایل رو باید بردارم تا مشکل حل بشه؟
آقا یه کمک کچلو هم بکنید ممنون میشم ازتون چطوری و از کدوم فایل باید این امکان رو حذف کنم؟
یه راه ساده بدون نیاز به درج توابع attachment ،
یه فایل php به همین نام بساز
و محتویات فایل page.php رو درونش قرار بده البته تابع نظرات رو درون اون قرار نده
خب تقریبا کار تمومه البته بعدش باید برای قسمتی که تابع کانتنت قرار گرفته در div مربوطه کلاس و یا آیدی مناسب در نظر بگیری و درست کنی تا تصاویرت با استایل مناسبی نمایش داده بشن