انجمن

وردپرس فارسی بدون rtlساز قالب  (۱۰ نوشته)

• vafa

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    # نوشته شده: ۱۶ سال پیش
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۰

به دلائل دردسرهای عجیب و غریب ie و قالبی که float زیاد داره، ناچارم در فایل تنظیمات وردپرس، انگلیسی رو انتخاب کنم که به صورت اتوماتیک استایلی برای rtl به قالبم اضافه نشه و در واقع قالبم رو کاملا rtl نکردم.
    از طرفی می خوام با قسمت مدیریت فارسی کار کنم.
    به طور خلاصه: وردپرس فارسی رو بدون rtl قالب هام می خوام.

• navid

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    ۱۵ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۳

می تونم بپرسم فایل rtl.css چه مشکلی رو می تونه ایجاد کنه ؟

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۴:۴۷

فایل rtl.cssتون رو خالی کنین! (محتویاتش رو پاک کنین)

• vafa

آفلاین
    عضو
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۵۵

navid گفت:

اولا که با Firefox هــــیجچ مشکلاتی ندارم و این موضوع فقط برای IE مطرحه.
    حقیقتش اینه که من rtl.css رو از هدر برداشتم ولی وقتی در wp-config ، فارسی و ایران رو انتخاب می کنم، دو ستونی که float:left شدن، حدود 800 پیکسل به سمت راست میرن و حتی قابل اسکورال هم نیستن. حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.
    مشکل اصلی به اینه: <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    که به صورت اتوماتیک در قالبم قرار داده میشه.
    در واقع من مجبورم که ستون هامو ltr بگذارم بمونه و به صورت ارثی هم نباید از body یا html راست به چپ بودن رو به ارث برده باشن
    البته شک ندارم که ضعف من در کار با ie باعث این مشکل شده ولی باور کنید که هرچی با این ie ور بریم، آب در هاون کوبیدیم وبهتره که کاربرا رو هر چه سریعتر به Firefox شیفت بدیم که این دومی ساده تر و استاندارد تره. ;-)

• cusoon

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۲

منم یه مشکلی دارم با این rtl.css !
    یه پوسته هست که دارم فارسی اش می کنم . این پوسته یه style.css داره ، یه day.css و یه night.css که این قابلیت رو به پوسته میده که پوسته رو در دو حالت شب و روز عوض کنه. ولی وقتی فایل rtl رو می سازم دو تا فایل شب رو روز هم نادیده گرفته می شن.

چه کار کنم؟ میشه rtl.css رو نسازم و فقط بقیه رو تغییر بدم؟

• بهرنگ

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۷

vafa گفت:

navid گفت:

اولا که با Firefox هــــیجچ مشکلاتی ندارم و این موضوع فقط برای IE مطرحه.
    حقیقتش اینه که من rtl.css رو از هدر برداشتم ولی وقتی در wp-config ، فارسی و ایران رو انتخاب می کنم، دو ستونی که float:left شدن، حدود 800 پیکسل به سمت راست میرن و حتی قابل اسکورال هم نیستن. حالت های مختلف رو هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.
    مشکل اصلی به اینه: <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    که به صورت اتوماتیک در قالبم قرار داده میشه.
    در واقع من مجبورم که ستون هامو ltr بگذارم بمونه و به صورت ارثی هم نباید از body یا html راست به چپ بودن رو به ارث برده باشن
    البته شک ندارم که ضعف من در کار با ie باعث این مشکل شده ولی باور کنید که هرچی با این ie ور بریم، آب در هاون کوبیدیم وبهتره که کاربرا رو هر چه سریعتر به Firefox شیفت بدیم که این دومی ساده تر و استاندارد تره. ;-)

اون تیکه کد توپر شده توی فارسی سازی مثل چوب لای چرخ میمونه...
    اگه نمیخواید از rtl.css استفاده کنید خب نکنید ، اصلاً اسمشو عوض کنید و توی فایل اصلی ایمپورتش کنید (با دستور :

@import "layout.css";
    ) و (تا حالا امتحان نکردم ) شاید بشه با چند تا if تو هدر درستش کرد...البته قبل از اینکه فایل استایل لود بشه...

• vafa

آفلاین
    عضو
    ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۱

ببینید این مشکل در واقع با direction:rtl است
    بعضی وقتها این rtl از توی خود قالب(index و headerو .. ) ست شده است و بعضی اوقات از rtl.css
    محض اطلاع دوستان که اگر از تنظیمات زبان رو در فایل wp-config.php به صورت fa-IR ست کرده اید، به صفحه generate شده وردپرس این گزینه اضافه می شود:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl" lang="fa-IR">
    من فکر می کنم که html بر اساس ltr نوشته شده است و در پاره ای موارد برای rtlپشتیبانیهایی منظور شده. لاقل در مورد IE اینو شک ندارم.

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۸

اگه اصلن از rtl.css هیچ استفاده نمی‌کنین٬ محتویاتش رو پاک کنین و این دستور رو توش بنویسین٬ احتمالن مشکلتون رو حل کنه:
    html { direction: ltr }

• navid

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۳۴

وردپرس فارسی به body دستور direction:rtl رو اضافه می کنه ;-) پس به body دستور direction:ltr بدید :-)

• vafa

آفلاین
    عضو
    ۱۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۷

مرسی نوید جان خواستم
    چقدر بی دقتم
    خواستم اینی که گفتی رو تست کنم که توی هدر اینو دیدم:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    کافیه که <?php language_attributes(); ?> رو بردارم یا جایگزین کنم که مشکلات حل بشه.

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها